Figo kendine yer açıyor Malum teknik ekibinde .. Bu iş olursa Figo'nun elinden olur zaten ..
Printable View
Figo kendine yer açıyor Malum teknik ekibinde .. Bu iş olursa Figo'nun elinden olur zaten ..
Barcelona'nın yeni sezon forması hoşmuş gerçekten. Hayırlı olsun David Villa için.
Barcelona forması pek yakışmamış Villa'ya.
tarih 21 mayıs. adamlar forvet transferini bitirdiler. bu sezon başka transfer yapmasalar da olur.
biz de ağustos'un son günleri 30 milyon avro'ya oraya buraya yama yaparız. :rolleyes:
Bir de Real Time Editör'e hile diyorlar. Al işte Barcelona hileli değil mi? :)
Mourinho'nun Madrid'le anlaştığını açıkladığı söylentileri var.
açıklamış sanırım.
mourinho madrid'te.
Mourinho maçtan sonra "Inter'de 2 senede her şeyi kazandım. Süper Kupa ve Kıtalararası Kupa umrumda değil. Real Madrid beni istedi, gidiyorum." dedi.
Mourinho'nun Maicon'u istediği de konuşuluyor. Perez de Maicon için girişimlere başlamış, büyük ihtimalle Maicon seneye R.Madrid forması giyecek.
Mourinho ve Real Madrid aman tanrım :D
Mourinho-C.Ronaldo-Messi-Guardiola
Of Of :)
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho final maçı sonrası bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı.
Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih ile karşılaşan Inter, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak kupayı müzesine götürdü.
Inter'in kutlamalarına teknik direktör Jose Mourinho'nun açıklamaları damgasını vurdu.
Sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruya olumlu cevap veren Portekizli teknik adam, RAI'ye yaptığı açıklamada, "Buradaki işim bitti. Kulüp tarihine geçecek bir başarı yakaladık. Farklı bir yerde mücadele vermek istiyorum" diyerek basın mensuplarını şoke etti.
Mourinho'nun şok cevabı üzerine sorusunu tekrarlayan muhabir aynı cevabı aldı.
Önümüzdeki sezon Inter'den ayrılacak mısınız sorusuna 'Evet' cevabını veren tecrübeli teknik adam, Real Madrid'in başına geçeceği iddialarını da doğruladı.
---------------------------------
İş resmiyete döküldüğünde buradan devam edip başlığı değiştiririz.
Of düşünemiyorum bile seneye Madrid şampiyondur.
Kral Messi!
Inter'in zaferiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığını geçen sezon olduğu gibi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi kazandı.
Inter'in zaferiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığını Messi kazandı. Messi La Liga'da da 34 golle sezonu gol kralı olarak tamamlaştı.
Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 8 golle 2009/10 Devler Ligi sezonunu gol kralı olarak tamamladı. Messi'yi; 7'şer Real Madrid'in süper Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve Bayern Münihli Ivica Olic takip etti.
Şampiyonlar Ligi golcüleri şöyle:
Lionel Messi 8 Barcelona
Cristiano Ronaldo 7 Real Madrid
Ivica Olic 7 Bayern Münih
Diego Milito 6 Internazionale
Nicklas Bendtner 5 Arsenal
Wayne Rooney 5 Manchester United
Marouane Chamakh 5 Bordeaux
Öte yandan asist krallığını da final maçında Milito'nun attığı ilk golün pasını veren Interli Wesley Sneijder kazandı.
(Ligtv.com.tr)
Jose'nin R.Madrid'in başında da başarılı olacağını düşünüyorum.R.Madrid'in Barcelona egemenliğine son verebilmesi için oyuncu transferinden önce böyle birisine ihtiyacı vardı.
Sabah maç sonu basın toplantısını izledim.
Orada paranın yada çok kaliteli oyuncuların olması yetmez. Takım olabilmenin başarı getirdiğinden bahsediyordu. İnter'in başındayım dedi. Ya kanal yanlış çeviri yaptı yada ben yanlış duydum.
Sergio Ramos gibi bir oyuncun varken Maicon'u almanın anlamı nedir?
Ribery daha yeni 2015 e kadar uzatmadimi sözlesmeyi :)
Oda kaçar bizden nasıl kaçtıysa aynen öyle :(
İyi de Ramos stoper değil. Stoper oynayabilir ama sağ bekteki performansını gösteremez. Bunun yerine kaliteli bir stoper alınsa daha iyi olur bence.
Sevilla'da transfer!
La Liga'yı 4. sırada bitiren Sevilla, Fransa Ligue 1 takımlarından Saint-Etienne'in savunma oyuncusu Mouhamadou Dabo'yu transfer etti.
Sevilla kulübünün açıklamasında, Fransız sağ bekin yarın kente gelerek, sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.
Dabo ile Sevilla'daki Fransız oyuncuların sayısı 4'e çıktı. Sevilla'da Fransız oyuncular Abdoulay Konko, Julien Escude ve Sebastien Squillaci forma giyiyor.
Dakar doğumlu 23 yaşındaki Dabo, 2004'te Saint-Etienne'e transfer olmuştu.
LigTv
mourinho bile barçayı kesemez şu an