Originally Posted by
bjk_melo_151
Parası olmayan kulüp, maaşları arttıramaz ve yüksek maaşa oyuncu alamaz. Ben yönetimi son derece iki yüzlü buluyorum. Kimleri hangi paraya aldılar? Transferde başarı, peşinden koşup batırdığın transferlerden sonra şans eseri anlaştığın oyuncuyla olmaz. Ucuza aldığın iyi oyuncuyla başarılı transfer yaparsın. Manuel Lanzini dediğin adam hiçbir şekilde 5 milyon avroluk oyuncu değil, tamamen menajerle transfer yürütmenin hatası. Beşiktaş'ın transferlerinde menajerlik şirketlerinin payı olduğunu görmek lâzım. Tam anlamıyla bir scout ekibi falan yok. Tombala usulü oyuncu alınıyor. Demba Ba piyangodur, ama [gelemeyenler] Lanzini, Edgar Balanta, Mitroglou murdar; [gelenler] Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Uğur Boral, Gökhan Süzen ise amorti bile değiller. Son olarak saydığım 4 oyuncudan 4'ü de gereksiz transferlerdi ve maaşları da epey yüksekti. Şimdi bunun neresini başarı, neresini "zararın neresinden dönersek kârdır"la açıklayalım? Demirören'in tıpkısının aynısı. Yine vizyonsuz, yine beceriksiz bir yönetim. Gündem değiştirerek idari hataları örtbas etmeye çalışan, yıldız transferleriyle takımın dengesini bozan; daha sonra paramız bitti deyip dandik oyuncuları yüksek maaşla transfer eden bir idare başarılı falan değildir. Bu gelenek Serdar Bilgili devrinden beri var. Seba, maalesef şanssız bir adam. Yönetimi bıraktığı çocukların hepsi de aynı vizyon eksiğiyle klübü idare ediyorlar. Bazen diyorum, acaba Seba'yı falan klonlasaydık da bugünleri görmese miydik diye...