Originally Posted by
karakartalbjkk
Demirören'in geçmişte büyük futbolcular alıp borç altına borç yapıp kulübü nerden nereye götürdüğünü cümle alem sağır sultan biliyor. Fikret Orman da kulübün paralarını artık eskisi kadar havrulup savrulmayacağını yıldız oyunculardan daha çok geleceğe dönük para kazandırabilecek oyuncuları tercih edebileceklerini hep söyledi. Şimdiki yönetimin hiç mi hatası olmadı oldu tabiki de.. Transferler konusunda biraz daha o işi anlayabilecek türden adamların sahnede olması lazım. Şuan yönetimdeki en etkili isim Ahmet Nur Çebi.. Adamın transferler bağlantıları çevreyle olan ilişkileri üstdüzeyde.. ama tek başına değil bir kaç isim daha gerek mesela Sinan Engin ama o yıldız oyuncu getirelim takımı batıralım edelim diye düşünüyor. Onunda çünkü konuşmalarını takip ediyorum.
Bizim yönetim yıldız oyuncu almayarak ve gelecek vaad eden oyuncular alarak takımın oturup kalıcı başarılar elde ederek ses getirici sportif başarılar elde etmesini bekliyor. Kısacası B.Dortmund - Porto - A.Madrid gibi.. bunlarında hiç o kadar kolay olamayacağını hele hele bu ülkede, zaten maddi açından kurtulup rahatlamamız gerek ki oda öz yuvamız stadımızın olması lazım. Bunun içinde yönetim öyle yada böyle çalışıp stad yapmaya çalışıyor. Devletten tek bir kuruş almadan yapılacak ilk stadlar arasında yer alması güzel bir olay.. Ama şunu unutmayalım o stadın istenilen şekilde olması için gereken izinleri almak adına kaç kere Gençlik ve Spor Bakanlığı - Kültür Bakanlığı ve Başbakanlığa kaç kere gidildi edildi resmen, insanların peşinden koştular ama bunu başarmak zorundayız diyip bazı şeylere de başkan susmak zorunda kalmıştı. Çünkü hepsi beşiktaşın menfaati içindi..
Kısacası yönetimin şuana kadar tek böyle göze batacak iyi yönleri
Yeni stadımız için gereken kararlılığı gösterip yapması..
Kulübe gelen haciz işlemlerine dur demesi ve geçmişten kalan uefadaki aleyhimize olan dosyaları sıfırlaması
Yeni sponsorlar yaratarak ekonomik anlamda kulübe kalıcı maddi güç katması örnek; Vodefone - Kalde
Yönetim umarım bundan sonra daha iyi adımlar atar. Feyenoord maçını inşAllah alırız da Şampiyonlar Ligi için önemli adım atmış oluruz, Avrupa Ligine de katılırsak üzülmem çünkü yaklaşık 2.5 yıldır takım Avrupa da yok o yüzden ligi de unutmamalıyız. Bütün Beşiktaşlı kardeşlerimi de çarşamba günkü maça davet ediyorum. Ne kadar destek olursak renklerimize olan bağlılığımızı bir kez daha dışarıya göstermiş oluruz.