nikandros33 vbmenu_register("postmenu_3924442", true);
Amateur
http://community.sigames.com/images/icons/icon1.gif Re: Football Manager 2010 Installation and DRM Decision
So, are the 5 licenses gone?
bcooper vbmenu_register("postmenu_3924475", true);
Moderator
http://community.sigames.com/image.p...ine=1216377179
http://community.sigames.com/images/icons/icon1.gif Re: Football Manager 2010 Installation and DRM Decision
Hi, there are no licenses or seats as in FM2009 if you buy the boxed copy, you simply need to have the DVD in the drive
Bunu niye verdim,bu soruyu soranın başına bir şey gelmediğini,forumda hala var olduğunu ve kaale alınıp da cevap verildiğini göstermek için.
Perpetua demiş ya bu tür sorular sorarsam siteden men olurum diye, illa boyle sorular sorulmaya gerek yok, ve zamanında da sorulabilirdi,doğru zamanda sorulan doğru soru her zaman yanıtlanır. Perpetua'nın dediği gibi bunu bilmek için oyunun çıkmasınada gerek yok zaten yanıtlanmış.
Benim demek istediğim hala anlaşılmıyor, sizin konu ile ilgili verdiğiniz durumlar sadece o başlığın ilk 2 mesajında açıklanan konular,sonrasında olayları o kadar açık bir şekilde dile getirdiler ki? Ama bunu ben soramam diğer isteyenler yazıp sorabilir demek ne kadar doğru? Ya da ben böyle bilirim böyle söylerim ne olursa olsun bunu savunurum demek.
Türkçeleştirme konusuna gelelim, onda bile mi hiç bir şey sorulmuyor? O imza mesajının başına şu şartlar gerçekleştiği zaman türkçe hali şu sürede çıkacak yazılsaydı herkes daha bilgilenmez miydi? Ya da daha bilinçli daha çok kişiye ulaşılmaz mıydı böylece?
Kendi cümlelerinizin içinde eğer 10 bine ulaşırsa Türkçeleştirme konusunun ne zaman olacağı zaten olduğu ya da geçerli sayı tamamlandıktan sora calışmalara başlanacağı ama tam süresinin bilinmediği şeklinde.
Peki diyelim en iyi ihtimale karşılık en kötü ihtimal oldu,
Yani 10 bin kişiye kasımın iki haftası içinde ulaşıldı ama dediler ki kusura bakmayın anca başlıyoruz, elimizdekilerde sadece çevirilerin %15-20 si civarı,yüzde yüz e getirmek için bir kaç aya ihtiyacımız var yamayı ocaktaki günceleştirme yaması ile vereceğiz derlerse , o zaman insanların hadi biz bize düşeni yaptık nerede hani demeye hakları yok mu? Yoksa çok yaşa SI denilecek ayrı bir konu mu bulunacak?
Bu araya ilk olarak o imza kampanyasınında başına yazılması gereken 10 bin imzaya ulaştığından ne kadar sonra türkçe yamamnın onlar tarafından çıkarılacağı konusu olmalı.Yoksa onu da her şey gibi özel mesajla biz sorup öğrenip size mi söyleyelim?
Merak ettiğim en önemli husus bu .Ortada bir kampanya var ama kampanya ile ilgili her şey muhallakta.
Hayrettin kardeşimin dediklerine ise tamamen katılıyorum.
Ve bende diyorum böyle ticaret olmaz. Hatta ticaret aracıları hiç bir zaman ticaretin esirleri haline gelmezler.
Valla alım satım gücü olarak olsun başka şeylerde olsun yurtdışından yaşayarak bakmak çok kolay.Yurtdışında bi işler için gittiğimde ya da uzun süre kaldığım zamanların sonrasında bile döndüğümde şu aldığımla burda ne alabilirdim falan diyebiliyor insan ama önemli olan bulunduğun yerin ekonomik şartları. Ve her şeyi SI biliyor benim tüm gün boyunca uğraştığım dünyadaki bir çok firma bilmiyor, ona göre burada malzemelerini satışa sunarlarken belli bir fiyat belirlemiyorlar .Gülüp geçerim buna, bir şey için savaşılacaksa ve bir şeyde aracı olunacaksa bu gidip bir tarafa onu dedi bunu dedi bu böyle olmalı diyerek yapılmaz, bizim durum bu bu bu,yapılanlar şunların şunların yaptığı ortada,bu marjlarla sen ne yapmaya çalışıyorsun diyerek yapılır. Ne kadar mesajına bakarsam bakayım hiç bu tarafa dönük bir şey yok.
Ortada bir kampanya, imza belli değil ,imzanın şartları belli değil, gerçekler ortada iken oyunu alırken bekleyin öyle öğrenilir diye bir vurdumduymazlık var ortada, satış tammlandı mı Türkçe yamanın ne zaman çıkacağının belli olması geekirken,tartışılmamış bile olması,öğrenilirse bile sonradan öğrenileceği, bir sürü muamma. Evet bir yola baş koyduk ama ,bu yolda ilerledikçe çamura batıyor insan.
Şimdi bu kadar açmaz varken soruyorum, tüm bunlar imza kampanyasına açık açık yazılmalımıydı yoksa yazılmamalı mıydı?