Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.=t
Printable View
Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.=t
ben askerden yeni geldim oyun ilk cıktığında askerde değildim o zaman kalavyede dili ingilizce yapıyoduk şimdi klavyedili türkce olsa oynayabilirmiyiz
bir bilginiz varmı site yöneticilerinden cvp bekliyorum oyuna baslıcam)
arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın. türkçe yamayı indirdim ama kuruluma başlamıyor. setup a tıklıyorum setup aplication bir hata ile karşılaştı yazıyo ve kuruluma geçmiyoo ne yapabilirim acmiyim anlayacağım yapabileceğim şekilde anlatılan bi yer varmı lütfennnnnnnn
tekrar denedim ama yine aynısorunla karşılaştımm başka pcde de denedim ama yine olmuyorr
Ben de yamayı indirdim yükledim ve kurdum. Hiç bir sorun yok çeviriler son derece doğru ve profesyonelce yapılmış. Hizmetiniz için teşekkür ederim.
bende hata veriyo eski beta 1 versiyonu indirdim aynı hata ondada var
başka pcde denedim yine aynıı
acaba fm 2006 dan olabilirmi oda yüklü bende
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acaba sizden ricam etsem kurulumu bir dosyaya açıp bana zipli yollayabilirmisiniz. yani kurulum deilde açılmış vaziyette
Bilgisayarınıza başka bir kurulum programını yükleyebiliyor musunuz? Örnek vereyim; Winamp'ı kaldırın ve yeniden yüklemeyi deneyin. Eğer aynı hatayı verirse sorun bilgisayarınızda demektir. Vermezse sorun dosyada. Büyük bir ihtimalle eksik indirme sorunu da olabilir.
başka program kurabiliyorum yamayı tekrar indirdim ama yine aynı sorun
bana bi yardım edeniniz yok mu yaa herşeyi yaptım ama lomuyo
Ben yamayı uninstall ettiğim halde, spiker Türkçe olarak kalıyor. Bir de işte bazı başlıklar (Hazırlık maçı, kupa maçı gibi ya da ülkelerden İtalya,Türkiye vs.). Bunları orjinal haline getirmek için, oyunu baştan mı kurmalıyım acaba?
Türkçe Spikeri İngilizce Yapman İçin Football Manager 2007\data\match events klasörün içindeki "events" dosyası orjinal olması lazım bir arkadas download etmişti...
"Hazırlık maçı, kupa maçı gibi ya da ülkelerden İtalya,Türkiye vs.). Bunları orjinal haline getirmek" bunu eski hale getirmek için Football Manager 2007\data\db\HANGİ SÜRÜMÜ KULLANIYORSAN\lnc\all buraya gel ve buradaki turksportalı sil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar tüm turksportal ailesine teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin emeğinize sağlık siz uğraşıyorsunuz biz oyunumuzu oynuyoruz şu anda tıkır tıkır çalışıyor maşallah çeviriler çok güzel yama süper İYİKİ VARSINIZ TURKSPORTAL AİLESİ
sevgilerle kalın
SAYGILAR
Merhaba Arkadaslar
oncelikle emegi gecen herkese tesekkur ederim
bir konuda yardiminiza ihtiyacim var
Turkce yamayi indirdim fakat turkce yamayi kurmak icin ayarlardan
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\NHL EHM 2007\
olarak kayit ettim fakat oyun Turkce olmuyor
nasil yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz?
Merhabalar,
Oyununun ve yamanın kurulumunu yaptım.Verdiği bir iki hatayıda sitede yazdığı şekilde düzelttim.Bu seferde oyun açınca başta geçen reklam sayfaları sonrasında oyunun açılış sayfasına ulaşamıyorum.Karanlık bir ekranla başbaşa kalıyorum.Nedir bunun çözümü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.......
İlk mesajımdaki 6. soru ve cevabına bakarsan sorununçözülür.
Ayarlardan "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007" olarak göstermen yetecektir. Olmuyorsa devamına fm.exe yazarak dener misin?
Ayrıca ayarlardan dosya yolunu seçtikten sonra sağ üst köşedeki kaydet butonuna tıklaman gerekiyor, tıkalmadan oyunu çalıştırmaya çalışıyorsan açılmaz.
İşletim sistemi dilinin ve klavyenin ingilizce olması gerekir. Oyunu kurduktan sonra işletim sistemini Türkçe ayarlarla oynamak için ilk mesajımdaki 6. soru ve cevabını okuman ve uygulaman yeterli. Siyah ekran bir daha gelmeyecektir
birsey sorucam pls bu fm tr 2.1 de oyuncu etkilesimi ingilizcemi yoksa bende sorun varda ingilizmeci cikiyor lutfen yardim
birinizde bana yardım edin daha yaa herşeyi yaptım ama hala türkçe yama olmuyo
Oyunda belirli alanlar İngilizce, her yeni versiyonda daha fazla Türkçe ile oynayacaksınız.
İlk mesajdaki Soru & Cevap alanında belirttiğimiz adımları uygulamış ve oyunu Türkçe yapamamışsan oyunu çalıştırmak için yardımcı programlar kullanıyorsun demektir. Yardımcı programlar ile oyunu çalıştırmada çıkabilecek sorunlara teknik destek vermiyoruz.
ya arkadaşlar ben türkçe fm i yükledim ama oyunu türkçeleştiremedim ayarlardan klasörü açıyorum kaydet diyorum ama exe dosyasını bualmadı diyor herşeyi denedim olmadı başlattan regedit filan olayları vardı onnları da denedim olmadı fm.exe uygulama dosyasını bulamıyor ne yapacam bilen arkadaşlar yardım etsin ne olur
Volkan Baros yardımların için teşekkürler.Sonunda oyunuma kavuştum :)
ya ben v2 yi yükledikten sonra oyun çok geç açılmaya başladı ilk yama yüklüyken 1 dakkada menüler geliyodu ama şimdi 3 4 dakka sürüyo bu neden kaynaklanıyo olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?
Merhaba....
Yamayı indirdim kurdum ve tam pencere açıldığında hata veriyor ve düzeltemedim.. yardımcı olursanız sevinirim...
Hata aynen şöle: Run-time error '75' : Path / File acces error..
Buda Resmi : http://img169.imageshack.us/img169/7883/adsztu9.jpg
Şimdiden teşekkürler...
arkadaşım runtime hatası alıyosan bunu indirip kurman gerekiyo
http://www.planpoint.com/vbrun60sp6.exe
Arkadaşlar ben türkçe yamayı kurdum editörüde türkçe yaptım fakat edtörü açtıktan sonra kulüplerin bilgilerini değiştirmek için girdim ve takıldı hata verdi editörden çıktı.Sorun nedir acaba?