Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Re@L View Post
    Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.
    Ne güzel, bu konuda güzel bir haber duymak
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ben askerden yeni geldim oyun ilk cıktığında askerde değildim o zaman kalavyede dili ingilizce yapıyoduk şimdi klavyedili türkce olsa oynayabilirmiyiz
    bir bilginiz varmı site yöneticilerinden cvp bekliyorum oyuna baslıcam)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ultraslann View Post
    ben askerden yeni geldim oyun ilk cıktığında askerde değildim o zaman kalavyede dili ingilizce yapıyoduk şimdi klavyedili türkce olsa oynayabilirmiyiz
    Sitemizdeki Football Manager kurulum klavuzunu okuyun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın. türkçe yamayı indirdim ama kuruluma başlamıyor. setup a tıklıyorum setup aplication bir hata ile karşılaştı yazıyo ve kuruluma geçmiyoo ne yapabilirim acmiyim anlayacağım yapabileceğim şekilde anlatılan bi yer varmı lütfennnnnnnn

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sgk23 View Post
    arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın. türkçe yamayı indirdim ama kuruluma başlamıyor. setup a tıklıyorum setup aplication bir hata ile karşılaştı yazıyo ve kuruluma geçmiyoo ne yapabilirim acmiyim anlayacağım yapabileceğim şekilde anlatılan bi yer varmı lütfennnnnnnn
    Bilgisayarınızla alakalı bir problem olabilir. Yamayı tekrar indirip kurmayı deneyin, olmazsa tekrar yazın, yardımcı olmaya çalışalım.

Nesil
    2006

tekrar denedim ama yine aynısorunla karşılaştımm başka pcde de denedim ama yine olmuyorr

8. Default

Ben de yamayı indirdim yükledim ve kurdum. Hiç bir sorun yok çeviriler son derece doğru ve profesyonelce yapılmış. Hizmetiniz için teşekkür ederim.

Nesil
    2006

bende hata veriyo eski beta 1 versiyonu indirdim aynı hata ondada var
    başka pcde denedim yine aynıı
    acaba fm 2006 dan olabilirmi oda yüklü bende
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    acaba sizden ricam etsem kurulumu bir dosyaya açıp bana zipli yollayabilirmisiniz. yani kurulum deilde açılmış vaziyette

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sgk23 View Post
    bende hata veriyo eski beta 1 versiyonu indirdim aynı hata ondada var
    başka pcde denedim yine aynıı
    acaba fm 2006 dan olabilirmi oda yüklü bende
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    acaba sizden ricam etsem kurulumu bir dosyaya açıp bana zipli yollayabilirmisiniz. yani kurulum deilde açılmış vaziyette
    Bilgisayarınıza başka bir kurulum programını yükleyebiliyor musunuz? Örnek vereyim; Winamp'ı kaldırın ve yeniden yüklemeyi deneyin. Eğer aynı hatayı verirse sorun bilgisayarınızda demektir. Vermezse sorun dosyada. Büyük bir ihtimalle eksik indirme sorunu da olabilir.

Nesil
    2006

başka program kurabiliyorum yamayı tekrar indirdim ama yine aynı sorun

bana bi yardım edeniniz yok mu yaa herşeyi yaptım ama lomuyo

Ben yamayı uninstall ettiğim halde, spiker Türkçe olarak kalıyor. Bir de işte bazı başlıklar (Hazırlık maçı, kupa maçı gibi ya da ülkelerden İtalya,Türkiye vs.). Bunları orjinal haline getirmek için, oyunu baştan mı kurmalıyım acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by BJKKKKK View Post
    Ben yamayı uninstall ettiğim halde, spiker Türkçe olarak kalıyor. Bir de işte bazı başlıklar (Hazırlık maçı, kupa maçı gibi ya da ülkelerden İtalya,Türkiye vs.). Bunları orjinal haline getirmek için, oyunu baştan mı kurmalıyım acaba?
    Türkçe Spikeri İngilizce Yapman İçin Football Manager 2007\data\match events klasörün içindeki "events" dosyası orjinal olması lazım bir arkadas download etmişti...

"Hazırlık maçı, kupa maçı gibi ya da ülkelerden İtalya,Türkiye vs.). Bunları orjinal haline getirmek" bunu eski hale getirmek için Football Manager 2007\data\db\HANGİ SÜRÜMÜ KULLANIYORSAN\lnc\all buraya gel ve buradaki turksportalı sil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

arkadaşlar tüm turksportal ailesine teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin emeğinize sağlık siz uğraşıyorsunuz biz oyunumuzu oynuyoruz şu anda tıkır tıkır çalışıyor maşallah çeviriler çok güzel yama süper İYİKİ VARSINIZ TURKSPORTAL AİLESİ
    sevgilerle kalın
    SAYGILAR

16. Default

Merhaba Arkadaslar
    oncelikle emegi gecen herkese tesekkur ederim
    bir konuda yardiminiza ihtiyacim var
    Turkce yamayi indirdim fakat turkce yamayi kurmak icin ayarlardan
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\NHL EHM 2007\
    olarak kayit ettim fakat oyun Turkce olmuyor
    nasil yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MUHAMMET ATALAR View Post
    Merhaba Arkadaslar
    Merhabalar...

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

Buraya kadar göstermelisiniz..

eğer düzelmez ise yardımcı oluruz.

18. Default

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Merhabalar...

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007

Buraya kadar göstermelisiniz..

eğer düzelmez ise yardımcı oluruz.
    merhaba
    dedigin sekilde yaptim ama halen olmadi
    baska nasil yapmaliyim

Merhabalar,

Oyununun ve yamanın kurulumunu yaptım.Verdiği bir iki hatayıda sitede yazdığı şekilde düzelttim.Bu seferde oyun açınca başta geçen reklam sayfaları sonrasında oyunun açılış sayfasına ulaşamıyorum.Karanlık bir ekranla başbaşa kalıyorum.Nedir bunun çözümü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.......

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ultraslann View Post
    İlk mesajımdaki 6. soru ve cevabına bakarsan sorununçözülür.

Quote Originally Posted by MUHAMMET ATALAR View Post
    Merhaba Arkadaslar
    Ayarlardan "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007" olarak göstermen yetecektir. Olmuyorsa devamına fm.exe yazarak dener misin?

Ayrıca ayarlardan dosya yolunu seçtikten sonra sağ üst köşedeki kaydet butonuna tıklaman gerekiyor, tıkalmadan oyunu çalıştırmaya çalışıyorsan açılmaz.
    Quote Originally Posted by shipper View Post
    Merhabalar,

Oyununun ve yamanın kurulumunu yaptım.Verdiği bir iki hatayıda sitede yazdığı şekilde düzelttim.Bu seferde oyun açınca başta geçen reklam sayfaları sonrasında oyunun açılış sayfasına ulaşamıyorum.Karanlık bir ekranla başbaşa kalıyorum.Nedir bunun çözümü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.......
    İşletim sistemi dilinin ve klavyenin ingilizce olması gerekir. Oyunu kurduktan sonra işletim sistemini Türkçe ayarlarla oynamak için ilk mesajımdaki 6. soru ve cevabını okuman ve uygulaman yeterli. Siyah ekran bir daha gelmeyecektir

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

birsey sorucam pls bu fm tr 2.1 de oyuncu etkilesimi ingilizcemi yoksa bende sorun varda ingilizmeci cikiyor lutfen yardim

birinizde bana yardım edin daha yaa herşeyi yaptım ama hala türkçe yama olmuyo

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hosted View Post
    birsey sorucam pls bu fm tr 2.1 de oyuncu etkilesimi ingilizcemi yoksa bende sorun varda ingilizmeci cikiyor lutfen yardim
    Oyunda belirli alanlar İngilizce, her yeni versiyonda daha fazla Türkçe ile oynayacaksınız.

Quote Originally Posted by portal View Post
    birinizde bana yardım edin daha yaa herşeyi yaptım ama hala türkçe yama olmuyo
    İlk mesajdaki Soru & Cevap alanında belirttiğimiz adımları uygulamış ve oyunu Türkçe yapamamışsan oyunu çalıştırmak için yardımcı programlar kullanıyorsun demektir. Yardımcı programlar ile oyunu çalıştırmada çıkabilecek sorunlara teknik destek vermiyoruz.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Oyunda belirli alanlar İngilizce, her yeni versiyonda daha fazla Türkçe ile oynayacaksınız.

İlk mesajdaki Soru & Cevap alanında belirttiğimiz adımları uygulamış ve oyunu Türkçe yapamamışsan oyunu çalıştırmak için yardımcı programlar kullanıyorsun demektir. Yardımcı programlar ile oyunu çalıştırmada çıkabilecek sorunlara teknik destek vermiyoruz.
    tesekkur ederim bende korkmustum acaba sadece bendemi ingilizce diye.saolun peki soyle birsey onersem acaba nasil olur.oyuncu etkilesimi yerinde cikan cumleler i sitede bir forum konusunda tr olarak yorumlasaniz acaba

ya arkadaşlar ben türkçe fm i yükledim ama oyunu türkçeleştiremedim ayarlardan klasörü açıyorum kaydet diyorum ama exe dosyasını bualmadı diyor herşeyi denedim olmadı başlattan regedit filan olayları vardı onnları da denedim olmadı fm.exe uygulama dosyasını bulamıyor ne yapacam bilen arkadaşlar yardım etsin ne olur

Volkan Baros yardımların için teşekkürler.Sonunda oyunuma kavuştum

ya ben v2 yi yükledikten sonra oyun çok geç açılmaya başladı ilk yama yüklüyken 1 dakkada menüler geliyodu ama şimdi 3 4 dakka sürüyo bu neden kaynaklanıyo olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

Merhaba....
    Yamayı indirdim kurdum ve tam pencere açıldığında hata veriyor ve düzeltemedim.. yardımcı olursanız sevinirim...

Hata aynen şöle: Run-time error '75' : Path / File acces error..

Buda Resmi : http://img169.imageshack.us/img169/7883/adsztu9.jpg

Şimdiden teşekkürler...

Quote Originally Posted by salvador View Post
    Merhaba....
    Yamayı indirdim kurdum ve tam pencere açıldığında hata veriyor ve düzeltemedim.. yardımcı olursanız sevinirim...

Hata aynen şöle: Run-time error '75' : Path / File acces error..

Buda Resmi : http://img169.imageshack.us/img169/7883/adsztu9.jpg

Şimdiden teşekkürler...
    arkadaşım runtime hatası alıyosan bunu indirip kurman gerekiyo
    http://www.planpoint.com/vbrun60sp6.exe

Arkadaşlar ben türkçe yamayı kurdum editörüde türkçe yaptım fakat edtörü açtıktan sonra kulüplerin bilgilerini değiştirmek için girdim ve takıldı hata verdi editörden çıktı.Sorun nedir acaba?

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri