Çok kolay sanki.:p
Printable View
Kasım abi yapmıştı sanırım :p
arkadaşlar bu oyuncuların ca ve pa'larını nerden görebiliyoruz bilen var mı??
Koçların 7 yıldızlı olması için neler gereklidir ?
örneğin defansif bi koç aldığımda ve defansif özelliği 20 olan hocanın yıldızı en fazla
4-5 oluyor.
Yardımlarınızı bekliyorum :)
Şimdi her antrenman programına etki eden özellikler vardır. Dediğiniz gibi "defending" grubu için koçunuzun "coaching defending" özelliğinin yüksek olması önemlidir ama "coaching tactical" özelliği de yüksek olmalıdır. Kesin sitede vardır böyle bir şey ama ben yine de her antrenman grubu için gereken özellikleri yazayım buraya.
Strength & Aerobic : Coaching Fitness
Goalkeeping : Coaching Goalkeepers
Tactics : Coaching Tactical (Tactical Knowledge değil)
Ball Control : Coaching Technique + Coaching Mental
Defending : Coaching Defending + Coaching Tactical
Attacking : Coaching Attacking + Coaching Tactical
Shooting : Coaching Technique + Coaching Attacking
Set Pieces : Coaching Technique + Coaching Attacking + Coaching Mental
Çok teşekkür ederim abi :) Çok yardımcı oldun bana ..
İyi günler dilerim ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de , dün akşamdan beri bu sorunu yaşıyorum.
Takımım valencia ,
dl dc dc dr
dmc
aml amr
amc
fc fc
dizilimine sahibim..Defansım çok açık veriyor ,Oklarla geriye çektim , defensif özelliklerini ultra defansif ve deep defans yapıyorum ama o ortadaki iki defans oyuncum kanatlara dağılıyorlar ortası yol geçen hanı oluyor , kaleciyle karşı karşıya kalıyor rakip forvet..Defansımın yaratıcılığı da en alt seviyede..
ne yapmalıyım bu konuda ?
bu arada raul bravo ve John O'Shea olayın kahramanları..
Size bir de ipucu vereyim. Önce görüntümüze bakalım. :D
http://img504.imageshack.us/img504/5172/ipucuhl0.jpg
Bu haberde taktiksel sürprizlerimle bir ün kazandığımı ve bunun da şu an işe yaradığını söylüyor. Bahsi geçen maçta 4-5-1 oynamamın lehime olduğundan bahsediyor.
Diyeceğim o ki, tek bir taktiksel dizilişe bağlı kalmayın, 2-3 tane taktiğiniz olsun (kolay maç için ayrı, zor maç için ayrı); böylelikle rakibinizi şaşırtın çünkü rakiplerin taktiğinizi çözme olayı gerçekten var buradan da anlayacağınız gibi.
Arkadaşlar burası yerimi tam emin değilim ama tek forvet oynuyorum ve forvet oyuncum gol atamadığı maçlarda genelde 5,5-6,2 arası puan alıyor.Tek forvetin etkinliğini arttırmak için nasıl komutlar vermeliyim.
Bu save game editör tipi programlarla bulduğumuz pa'ları yüksek olan oyuncular her halükarda o potansiyele o özelliklere ulaşırmı yoksa iyi bir antrenman programı mı lazım ?
İyi bir antrenman programı+çok iyi koçlar+süper antrenman tesisleri
bunlar olursa dediğin olur :)
arkadaşlar ben Fenerbahçeyle oynuyorum ama şu maddi durumum neden bir türlü düzelemiyor yahu her sene bütçeyi ucu ucuna denk getirip kendime sağlam transfer bütçesi yaratamıyorum,bi akıl verin nereye har vurup harman savuruyorum acaba:/
Oyuncu satarken uyguladığınız herhangi bir püf nokta var mı? Oyuncu satmada sıkıntı çekiyorum. Oyuncuyu listeye koyuyorum+Kulübün ihtiyacı yoku işaretliyorum. Değerinin 200-300 K yükseğine kulüplere öneriyorum alan yok. Bu sefer fiyatı kademe kademe düşürüyorum. Yok oğlu yok.:D
listeye koymadan önce direk öner takımlara.
Arkadaşlar bana finans yönetimi hakkında detaylı bilgi verebilecek arkadaş varsa çok sevinirim bi yardım lütfen=)
Sanırım bu rehber bayağı yardımcı olacaktır:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=53246
Arkadaşlar oyuncularımın morallerini nasıl yükseltebilirim?Ne yapmam gerekiyor?
bilgiler için çok teşekkür ederim=)sadece bunlarla mı ilgili finans,yani bütçeyi ayarlamanın yolu yok mu transferden başka?
bu arada fenerbahçeyle oynuyorum=))
Benim takımda Harmony çok düşük bu nasıl düzelir ve birde yeni bir oyuncu alıyorum ilk maçlarda manyak oynuyor takım o oyuncuda coşuyor ama sonra takım berbat oynuyo takım bjk biri cevap versin lütfen denemedeimi taktik kalmadı..
dostum kısaca acıklayayım devam ederse daha detaylı yardımcı olurum :) takımındaki mutsuz oyuncuları mesela yeni kontrat isteyenler gitmek isteyenler yada 11 oyanamak isteyenler vs. bu oyuncuları isteklerini elinden geldiğince karsılamalısın ayrıca takım konusmalarında ve basın toplantılarında oyuncuların morallerini bozacak söylemlerden kaçınmalısın ve unutmaki harmony sadece ilk takımla alakalı değil reserve takımında uyum içinde olmalı..
Takımda Serdar Özkan ve Hakan Arıkan kendini satılığa koydurttu Dismayed lack of harmony var çoğu oyuncuda.Benim asıl sormak istediğim rahat maç kazanamıyorum.Defans arkaya çok adam kaçırıyor ve takım pozisyona girmesine rağmen çoğunu dışarıya ve kalecinin üstüne atıyor..Eğer doğru düzgün kazanmaya başlarsam Harmony de yükselir büyük ihtimal.Teşekkürler şimdiden.Edit:Takım kadrosunu da yazıyım
Marquinhos-Edu(Betisli)-R.Carioca-Delgado-Umut Bulut-Toraman-Servet-G.Zan-Sinan Bolat-Ewerthon-Sivok-Ergün Teber-S.Özkan-H.Arıkan-Batuhan
ve özellikleri güzel olan bazı genç regenler..
Dismayed lack of harmony : Uyum eksikliği nedeniyle dehşete düşmek..
Maç kazandıkca, futbolcular birbirlerine uyum sağladıkça takım uyumu artacaktır dostum. Tabi bunlar doğru orantılı şeyler yani rahat maç kazanman için takımın uyumlu olması lazım takım uyumu yüksek olmazsa takım performansı düşük olur. Futbolcularının konsantrasyon eksikliği nedenide budur büyük ihtimalle.. Fakat herşeyi yaptığın halde düzelmiyorsa zamana bırakabilirsin. Kendi takımımdan örnek vereyim benim takımımda Elano ve Lugano sezonun ortasına kadar birbirlerini sevmiyorlardı fakat sonradan kendiliğinden düzeldi ve harmony yükseldi..
son bir tavsiye daha madem sezon bitti transfer yine harmonyi etkiliyor yani takımın gerekli yerlerine oyuncu alırsan sorun yok ama fazladan transfer yaparsan takımda huzursuzluk başlar :)
Evet geçen sene onu abartmıştım biraz :DBu sene dikkatli olacağım,bu arada çoğu kişi gitmek istiyor bende satıyorum:)