Erdogan Arıca ne oldu şimdide çıkıp der misin 7-0 yeniyorsunuz ,hala şut atıyorsnuz diye ...
Printable View
Erdogan Arıca ne oldu şimdide çıkıp der misin 7-0 yeniyorsunuz ,hala şut atıyorsnuz diye ...
Erdoğan Arıca Lincoln'e artistlik yapıyordu, şimdi çıksın istifasını açıklasın bakalım...
Erdoğan Bizi Disco'ya götür,Erdoğan Biizi Disco'ya götürr !!! :n:
Haydi Erdogan Arıca , salla bakalım...
Hadi hayırlı olsun. Ne diyelim..
7 Tane atılırmı beee..
Yaşa Fenerbahçee... :n:
averajlar ayni ama hala gs onde yenilen goller gs:23 fb:21 atilan goller gs:41 fb:39 heralde atilan gollerden gectiler... maglubiyet yenilgi galibiyet ayni
Kalecisi berbatmış Hacettepenin. Şimdi izledim golleri.
Maçı canlı izledim 7.golden sonra pek zevk alamadım diyebilirim hatta bir ara maçı bırakıp muhabbete daldık :D
Dede'nin kendinden utanması lazım Semih gibi adamı yedek bıraktığı için. Kaç ayın hırsını bu maçtan çıkardı maşallah :p Guiza'da zavallım yerin dibine girdi tribünde hem bize rezil oldu hemde yanındaki o güzelim sarışına :n: Alex'de Semih'i özlemişki güzel bir hoşgeldin gösterisi yaptı. Diğer futbolcularda teker teker çok iyiydiler, Özellikle Deniz Barış :D Emreciksin çekingen kaldı fazla gösteremedi kendini.
Sonuç olarak güzel ve zevkli bir maçtı. Bazı kişilerin geçmiş maçlara bakarak ders çıkarması gereken bir maçtı umarım bazıları birileri akıllanmıştır.
İkili averaja iki maç oynanmadan bakılır mı ?
Atılan gollere bakılması lazım.
Biraz daha kassak 10 golü rahat geçerdik ama bir süre sonra oyunu bıraktı takım normal olarak. İzlediğim en zevkli maçlardan biriydi. Alex'in şu ligdeki hiç bir futbolcu ile kıyas edilemeyeceğini bir kez daha gördüm...
Bu adamın sadece ayakları değil kafasıda baya teknik yahu :D
Fenerbahçeliler yatsın kalksın o Ulaş denen kaleci bozuntusuna şükretsin. Orda doğru dürüst bir kaleci olsa 2-3 tane anca atardı Fenerbahçe. Zaten istatistiklere baktığımızda Haccetepe'nin daha çok şut attığı ve korner kullandıgını görmüştüm. Fenerbahçe'nin ise kaleyi bulan 7 şutuda gol oldu. Yazık Hacettepe o kaleci ile oynamaya devam ederse 1 puan bile alamaz.
Eralp skor 7-0 futbolcu niye kendini çok kassın almış 3 puanını zaten .. 7-0 dan sonra Fenerbahçeli oyuncular yoruldu top Hacettepeye geçti zaten % 100 lük tek pozisyonları direkten dönen topları başkada hatırladığım yok benim diğerleri çaprazdan , uzaktan şutlar ..
Tamam bazı sakar kaleciler gördümde bu ne biçim kaleciydi böyle , yedigi gollerin hepsinde imzası var nerdeyse bırakın TSL.yi LigA da bile oynayamaz.
Fenerbahçe 3 puan kazanmadı Hacettepe 3 puan kaybetti. :n:
Fenerbahçe bu maçta isteseydi 10'a kadar giderdi fakat son 20 dakika bıraktık maçı. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum.
galatasaray12 ;
sahada oynayan takım kötüyse kalecinin pek yapabileceği birşey yoktur. bundan 2 gün evvel bilmem brazilya-italya maçını izledin mi ? dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen buffonun yediği gollere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.;)
alex bu lige renk katıyor. helal olsun. tebrikler Fenerbahçeye.
Futbolun dili birdir.
:n:
hakikaten ya şimdi aklıma geldi , bu adam nasıl bir teknik direktör.
Fenerbahçe'nin Hacettepe'yi 7-0 yendiği maçta 2 gol atan Semih Şentürk, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu!..
Semih şunları söyledi:
"2. devreye çok kötü başladık. İstemediğimiz puanlar kaybettik. İstediğimiz gibi olmadı. Bunları bir yana bırakıp hafta içinde oturup konuşup şapkamızı önümüze koyduk. Neler yapabileceğimizi konuştuk. G.Birliği ve Sivas maçlarını da alarak üst sıralarda yer alacağımızı umuyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakikaten kötü günler geçirdik. 10 yıldır buradayım, bazı kendini bilmez taraftarların “üç üç” diye bağırmalarını daha önce hiç görmemiştim. Bunların hepsini oturup konuştuk, değerlendirdik ve ortaya böyle bir skor çıktı.
Bu sene bana nazar değdi diyebilirimi. 10 senedir yaşamadığım sakatlıkları bu sene yaşadım. Alex ve Deivid ile iyi anlaşıyoruz. Güiza ile de iyi anlaşıyoruz ama yeteri kadar bir arada oynamadık. Hocamız orta sahayı dirençli tutmak için bizi beraber oynatmıyor."
Maraton
Eralp galip gelen her zaman haklıdır anlatamassın birşey...
Hakem bıraksa 8 de yapacaktık. Hakem uzatmaları vermedi :D