Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne oLur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 81.48%
  • Berabere biter

0 0%
  • Hacettepe kazanır

5 18.52%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Hacettepe [ TSL 20. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Erdogan Arıca ne oldu şimdide çıkıp der misin 7-0 yeniyorsunuz ,hala şut atıyorsnuz diye ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Erdoğan Arıca Lincoln'e artistlik yapıyordu, şimdi çıksın istifasını açıklasın bakalım...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Erdoğan Bizi Disco'ya götür,Erdoğan Biizi Disco'ya götürr !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haydi Erdogan Arıca , salla bakalım...

Hadi hayırlı olsun. Ne diyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

7 Tane atılırmı beee..

Yaşa Fenerbahçee...

averajlar ayni ama hala gs onde yenilen goller gs:23 fb:21 atilan goller gs:41 fb:39 heralde atilan gollerden gectiler... maglubiyet yenilgi galibiyet ayni

Kalecisi berbatmış Hacettepenin. Şimdi izledim golleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı canlı izledim 7.golden sonra pek zevk alamadım diyebilirim hatta bir ara maçı bırakıp muhabbete daldık

Dede'nin kendinden utanması lazım Semih gibi adamı yedek bıraktığı için. Kaç ayın hırsını bu maçtan çıkardı maşallah Guiza'da zavallım yerin dibine girdi tribünde hem bize rezil oldu hemde yanındaki o güzelim sarışına Alex'de Semih'i özlemişki güzel bir hoşgeldin gösterisi yaptı. Diğer futbolcularda teker teker çok iyiydiler, Özellikle Deniz Barış Emreciksin çekingen kaldı fazla gösteremedi kendini.

Sonuç olarak güzel ve zevkli bir maçtı. Bazı kişilerin geçmiş maçlara bakarak ders çıkarması gereken bir maçtı umarım bazıları birileri akıllanmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    averajlar ayni ama hala gs onde yenilen goller gs:23 fb:21 atilan goller gs:41 fb:39 heralde atilan gollerden gectiler... maglubiyet yenilgi galibiyet ayni
    İkili averaja iki maç oynana kadar bakılmıyor mu yoksa atılan gol mü öncelik kural nedir bu mevzuda biliyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    aslında fenerbahçenin üstte olması gerek oynanan maçda fenerbahçe şuan üstün durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İkili averaja iki maç oynanmadan bakılır mı ?
    Atılan gollere bakılması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Biraz daha kassak 10 golü rahat geçerdik ama bir süre sonra oyunu bıraktı takım normal olarak. İzlediğim en zevkli maçlardan biriydi. Alex'in şu ligdeki hiç bir futbolcu ile kıyas edilemeyeceğini bir kez daha gördüm...
    Bu adamın sadece ayakları değil kafasıda baya teknik yahu
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İkili averaja iki maç oynanmadan bakılır mı ?
    Atılan gollere bakılması lazım.
    Alican doğru diyor arkadaşlar ikili averaja 2 maç oynanmadan bakılmaz..Atılan gol sayısı baz alınarak sıralama yapılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler yatsın kalksın o Ulaş denen kaleci bozuntusuna şükretsin. Orda doğru dürüst bir kaleci olsa 2-3 tane anca atardı Fenerbahçe. Zaten istatistiklere baktığımızda Haccetepe'nin daha çok şut attığı ve korner kullandıgını görmüştüm. Fenerbahçe'nin ise kaleyi bulan 7 şutuda gol oldu. Yazık Hacettepe o kaleci ile oynamaya devam ederse 1 puan bile alamaz.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    İkili averaja iki maç oynana kadar bakılmıyor mu yoksa atılan gol mü öncelik kural nedir bu mevzuda biliyor musun?
    ikili avetaja ligin sonunda bakilio ama su anda atilan gole bakilio heralde gs ustte gozukuo su an

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Fenerbahçeliler yatsın kalksın o Ulaş denen kaleci bozuntusuna şükretsin. Orda doğru dürüst bir kaleci olsa 2-3 tane anca atardı Fenerbahçe. Zaten istatistiklere baktığımızda Haccetepe'nin daha çok şut attığı ve korner kullandıgını görmüştüm. Fenerbahçe'nin ise kaleyi bulan 7 şutuda gol oldu. Yazık Hacettepe o kaleci ile oynamaya devam ederse 1 puan bile alamaz.
    Valla dostum bu maç öyle ya da böyle farka giderdi. Farketmezdi kalede çok iyi bir kaleci olsada. Takım olarak kötü çünkü hacettepe. Dakika 60'ta bıraktı tamamen maçı fenerbahçe...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ahh eralp bir maçı da izle yahu..çok şut atmış mış..çok güldüm..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Eralp skor 7-0 futbolcu niye kendini çok kassın almış 3 puanını zaten .. 7-0 dan sonra Fenerbahçeli oyuncular yoruldu top Hacettepeye geçti zaten % 100 lük tek pozisyonları direkten dönen topları başkada hatırladığım yok benim diğerleri çaprazdan , uzaktan şutlar ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Ahh eralp bir maçı da izle yahu..çok şut atmış mış..çok güldüm..
    Maçı 90 dakika boyunca izledim merak etme. O İstatikleride LigTv'nin maç sonu müzik ile gösterilen yerinde gördüm. Ayrıca Hacettepe'nin direkten dönen topu vardı ve Volkan'ın başarılı kurtarışları. Hacettepe'nin kalecisi ise 6 pas dışından kafa golü yiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam bazı sakar kaleciler gördümde bu ne biçim kaleciydi böyle , yedigi gollerin hepsinde imzası var nerdeyse bırakın TSL.yi LigA da bile oynayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe 3 puan kazanmadı Hacettepe 3 puan kaybetti.

Fenerbahçe bu maçta isteseydi 10'a kadar giderdi fakat son 20 dakika bıraktık maçı. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçı 90 dakika boyunca izledim merak etme. O İstatikleride LigTv'nin maç sonu müzik ile gösterilen yerinde gördüm. Ayrıca Hacettepe'nin direkten dönen topu vardı ve Volkan'ın başarılı kurtarışları. Hacettepe'nin kalecisi ise 6 pas dışından kafa golü yiyor..
    Volkan 2 top kurtardı, 1 tane direkten döndü. Başka?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

galatasaray12 ;

sahada oynayan takım kötüyse kalecinin pek yapabileceği birşey yoktur. bundan 2 gün evvel bilmem brazilya-italya maçını izledin mi ? dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen buffonun yediği gollere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

alex bu lige renk katıyor. helal olsun. tebrikler Fenerbahçeye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolun dili birdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

hakikaten ya şimdi aklıma geldi , bu adam nasıl bir teknik direktör.

Default Guiza ile iyi anlasiyoruz ama....

Fenerbahçe'nin Hacettepe'yi 7-0 yendiği maçta 2 gol atan Semih Şentürk, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu!..

Semih şunları söyledi:

"2. devreye çok kötü başladık. İstemediğimiz puanlar kaybettik. İstediğimiz gibi olmadı. Bunları bir yana bırakıp hafta içinde oturup konuşup şapkamızı önümüze koyduk. Neler yapabileceğimizi konuştuk. G.Birliği ve Sivas maçlarını da alarak üst sıralarda yer alacağımızı umuyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakikaten kötü günler geçirdik. 10 yıldır buradayım, bazı kendini bilmez taraftarların “üç üç” diye bağırmalarını daha önce hiç görmemiştim. Bunların hepsini oturup konuştuk, değerlendirdik ve ortaya böyle bir skor çıktı.

Bu sene bana nazar değdi diyebilirimi. 10 senedir yaşamadığım sakatlıkları bu sene yaşadım. Alex ve Deivid ile iyi anlaşıyoruz. Güiza ile de iyi anlaşıyoruz ama yeteri kadar bir arada oynamadık. Hocamız orta sahayı dirençli tutmak için bizi beraber oynatmıyor."

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eralp galip gelen her zaman haklıdır anlatamassın birşey...

30. Default

Hakem bıraksa 8 de yapacaktık. Hakem uzatmaları vermedi

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri