Originally Posted by
di canio
Onbinlerce kişi durup dururken de küfür edebiliyor birilerine. Olmamış şey değil. Üstünde durmak istediğim nokta Ömer'in yaptıklarını taraftarı olduğumuz takım oyuncuları da defalarca yapmıştır. Hatta milli takım maçlarında da yapmıştır oyuncularımız. Şimdi Ömer'in en kutsallarını ağızlarında oyuncak edenler, o zaman kendi oyuncularına da aynı şeyleri yapıyorlar mı? Yoksa; benim oyuncum yaparken benim yararıma, Ömer yaparsa zararıma o zaman söveyim Ömer'e mi?
Ayrıca Antalyalı ve Fenerbahçe taraftarı olmam düşüncemi değiştirmiyor. Belki hatırlamazsın ama Fenerbahçe taraftarının Ömer hakkındaki düşünceleri, Galatasaray-Ömer ilişkisinden çok önce, Ömer Gaziantepspor'dayken bozuldu. Ben o zaman, taraftarı olduğum takıma karşı yaptığında da Ömer'e küfür edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyordum, en büyük rakibimize karşı yaptığında da. Düşüncelerim Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı yapıyorsa savun, Fenerbahçe'ye karşı yapıyorsa söv kadar sığ değil. Elimden geldiğince objektif bakmaya çalışıyorum, inan bana. Meselem Galatasaray-Fenerbahçe meselesi değil.
Bunu da anlamıyorum. Futbolcuysa insan değil mi bu adam? Tribünler edepli davranmıyor, futbolcu tepki gösterince edepli davranmak zorunda. Arda geçen haftalarda ağladı bu yüzden. Futbolcuların da insan olduğunu unutmamak gerek. Tribünler hep bir ağızdan küfür ediyorsa bir oyuncuya o oyuncu da tribünlere küfür edince kimse edepten, adaptan bahsetmesin.