Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
Küfrü biz etmiyoruz o ettiriyor. Sen tribünlere dönüp hareket çekersen 2 saniye sonra annene küfür edilir. Bunu bile bile her maç yaparsan küfür kaçınılmaz olur. Tıpkı Volkan gibi. Oda 2 saniye sonra annesine küfür edileceğini bilmesine rağmen hala dönüp hareket çekiyor. Neden Hakan Arıkanın veya neden Rüştü'nün annesine küfredilmiyor ? Hemde derbi maç olmasına rağmen ? Veya Neden başka anadolu takımlarına küfredilmiyor. Sadece Volkan ve Ömere küfrediliyorsa bu iki adamda sorun vardır. Ki ben Eskiden Ömeri çok severdim. Barteze benzetirdim ama o kendini herkese gıcık etti.
Bir üstteki mesajda da yazdım, üstünde durmak istediğim nokta farklıydı.

Ömer el-kol hareketi yapmasa, sadece takımı öndeyken atışları geç kullanmaya çalıştığı için de küfür yiyecekti. Yedi de. Emin ol Rüştü'nün de, Hakan'ın da veya bir başkasının da anasına bacısına küfredilmesi çok kolay. Yeter ki senin, benim tuttuğum takımın çıkarı dışında bir eylemi olsun. Ama kendi takımımızın oyuncusu yapınca profesyoneldir gözümüzde. Amacım bu ikiyüzlülüğe ve küfretmenin kolaylığına dikkat çekmekti. Ömer bence derece doğru söylemiş, küfredenler eve gidince kendi annelerinin yüzüne baksın. Sadece Ömer için söylemiyorum bunu. Arda'ya, Emre'ye futbolcu olmasına da gerek yok, herhangi birine. İstedikten sonra bahane ya da suçlu hep bulunur. Küfreden değildir hiçbir zaman suçlu. Küfreden çok delikanlıdır. Ama küfrettiği, küfrü hakeder her zaman. Toplumun düşünce yapısının baştan sona değişmesi gerek bahsettiğim şeylerin değişmesi için. Bu da bir ütopya sanırım.

Uzatmak istemiyorum daha fazla.