Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 70.00%
  • Antalyaspor kazanır

3 10.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [10. Hafta]

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ömer masum değil mi? Ne yaparsa yapsın kimsenin kimseye bırakın anasını bacısını, küfretmeye bile hakkı yoktur. Milletimiz herşeyi kendi çıkarına göre değerlendiriyor. Kendi takımımızın kalecisi aynı şeyleri yapmıyor mu yeri gelince? Türkiye'de olmuyor belki ama Avrupa maçlarında görmüyor muyuz vakit geçirmeye çalışan oyuncularımızı? Ömer'in yaptığı futbolun içinde olan birşey. Daha geçen hafta hakem kart gösterebilirdi, ama bunlar futbolun içinde olan hareketler diyen epey bir çoğunluk vardı. Ömer'in yaptığı futbolun dışına mı çıktı şimdi? Ben de yaptıklarını tasvip etmiyorum Ömer'in ama küfredenlere en güzel ayarlardan birisini vermiş Ömer bence. Biz Ömer'e geçmişte böyle yaptı diye küfredersek yarın biz de aynı küfrü yeriz. Sebebin ne olduğu da önemli değil. Belki yere çöp atmışızdır, belki çimleri ezmişizdir.
    Küfrü biz etmiyoruz o ettiriyor. Sen tribünlere dönüp hareket çekersen 2 saniye sonra annene küfür edilir. Bunu bile bile her maç yaparsan küfür kaçınılmaz olur. Tıpkı Volkan gibi. Oda 2 saniye sonra annesine küfür edileceğini bilmesine rağmen hala dönüp hareket çekiyor. Neden Hakan Arıkanın veya neden Rüştü'nün annesine küfredilmiyor ? Hemde derbi maç olmasına rağmen ? Veya Neden başka anadolu takımlarına küfredilmiyor. Sadece Volkan ve Ömere küfrediliyorsa bu iki adamda sorun vardır. Ki ben Eskiden Ömeri çok severdim. Barteze benzetirdim ama o kendini herkese gıcık etti.
    Last edited by Nedvedmania : 01.Kasım.2010 at 13:05
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri