Çok kızıyorum böyle hakemlere ancak şunu da belirtmek gerekir pozisyona hakeme göre sarı kartla geçilebilirdi en azından bir sarı kart kesin görmeliydi.
Printable View
Çok kızıyorum böyle hakemlere ancak şunu da belirtmek gerekir pozisyona hakeme göre sarı kartla geçilebilirdi en azından bir sarı kart kesin görmeliydi.
Birde bir gercek var ki, Anadolu takimlari 3 buyuklere karsi sergiledigi mucadelenin, hirsin ve ozellikle sertligin ceyregini Trabzon, Bursa, Kayseri karsisinda sergilemiyor, bu macta yine cok net gozuktu bu. GS'ye karsi aslan kesilen Manisa ve Gencler bir hafta sonra sifir mucadele edip Bursa'dan fark yiyor. Simdi bir Sivas'in Trabzon karsisindaki mucadeleye bakiyorum, birde bugunku ilk yaridaki hirsa ve ozellikle sertlige, inanilmaz fark var arada, kim ne derse desin. Bunu illa kotu anlamda soylemiyorum, tamamen psikolojik bir faktor ve kabak gibi ortada. Harbiden yazik. Sonra Anadolu devrimi diyoruz, Avrupa'dan 1 puanla donunce de tecrubesizlik deniyor. Tabii.
Neden Herkes M.Topuz'un Pozisyonunu Eleştırmıs ve "Hakem Taraf Tutuyor" Yorumları Yapılmış ..! Dia'ya Yapılan 2 Pozısyon , Niang ve Semih'e Yapılan Hareketler Neden Göz Ardı Ediliyor ??
Tamam Dia'nın İlk Pozisyonunda Ayağından Sekip Eline Çarptı , Ya 2. Pozisyon ?? Dia Gibi Hızlı Adam Yetişebileceği Bir Topa Nie Kendini Yere Atsın Rakip Çekmediği Sürece. Tamam Belki Niang Güçsüzdü Ondan Düştü Onu Geçelim. Semih'e Yapılan Harekete Ne Demeli. Resmen Kolundan Çekip Yere Yatırıyor . Geçen Hafta Trabzon - İ.B.B Maçında Trabzon Lehıne Verılen Penaltı Daha Mı Bariz Bi Olaydı . Trabzon'a Verilen Penaltının 10 Katını Lugano'ya " HER MAÇ " Yapıolar Sonuç 0 Yanı Bazen 1 Maça Bakmak Yerıne Her Maça Bakmak Lazım . M.Topuz'u Atabılırdı Ona Bısı Demıyorum Ancak Hep Fener Alehine Olan Şeyleri Belirtmeyin .
Kesinlikle doğru söylüyorsun.Bu konuda ben de sana katılıyorum.Ayrıca Schuster'e kızıyorlar "Anadolu takımları 60'ların futbolunu oynuyor" dediği için.Schuster burada doğru gördüğü birşeyi söylüyor.Beşiktaş'ın bugün Avrupa Ligi'nde başarılı olmasının sebebi bu kulvarda tamamen kendi futbolunu oynamak isteyen,oynatmamaya yönelik felsefe benimseyen takımlar olmaması.Futbolumuz da bu yüzden ileri gidemiyor işte.
Sen Trabzonun maclarini izliyormusun :) Bursa ve Kayseriyi bilmemde. Bizde bize karsi extra motivasyonla oynandigini dusunuyoruz
Manisa en kotu doneminde, Hikmet Karamanin ilk haftasinda gelip Avni Akerde bizi yendi. Trabzonsporun ligin ilk yarisindaki tek yenilgisi Manisaspor. Tabi adamlar sadece bizle kalmadi Galatasaray ve Bjk yide yendi.
Cuma gunu Trabzonu 83 e kadar Karabuk kalecisi Tomic durdurdu adam hayatinin macini cikardi.
Bi kac maci geriye dustukten sonra cevirdik (yanlis hatirlamiyorsam 3 macta toplam), bize karsi kimse hirsindan mucadelesinden ve sertliginden bisey kaybetmiyor.
Sertlik ve mücadele he! Trabzona karşı göstermiyorlar.Güldürme adamı, şu yorumundan belli futbol izleyicisi olmadığın belliki sadece BJK maçlarını izliyorsun.Adamlarınızın yarısı müzmin sakat sonra laf atın sağa sola her başlık altında özellikle sen anadolu takımlarına laf atmaya bayılıyorsun.Arkadaş bu kadar çekememezlikte olmaz.Sivasın bu maçta hocası kim Trabzon maçında kimdi.
GS'nin bu halini örnek içine katman ayrıca bir saçmalık.Onlara karşı her takım şu anda galip gelmeye oynuyor.
Birde her zamam birbirlerine laf atan 3 takım taraftarı nasılda kötü gidicince birbirlerini savunuyor buna çok gülüyorum.
Birbirimizi Savunmuyoruz. Gerçekleri Söyluyoruz. Gs'i Geçen Hafta Yenen Bir Takım Bursa'dan 5 Yemesi Normal Mi ?? Bursa'nın "KARDEŞ" Takımı A.Gücü Bursa'dan 5 Yerken Oynadıgı Futbolu Bizi 2-0 Yendıklerı Maçta Oynadılar Mı Hiç Mi Maç İzlemiyorsun ?? Dun Semıh'e Dia'ya Yapılan Hareketler Göz Ardı Edilip Sizin Gecen Hafta İ.B.B Maçındaki Penaltı Olmayan Pozisyona Penaltınızın Verilmesi Buna Ne Diceksin ?? Bende Böyle Eşitsizliklere Çok Gülüyorum .
Hangi eşitsizlik? Ceyhun aynı hareketi Mehmet Topuz'a yapsa atılacak mıydı atılmayacak mıydı? İkimizde cevabı biliyoruz esasında. Trabzonspor çatır çatır oynuyo. Bu başarının böyle gölgelenmesi büyük haksızlık.
Futbol ne kadar sistem oyunu olsada sonucu o günün şartları belirler. Ankaragücü - Bursaspor maçları hep rahat geçer futbolcular için. Mesela Ankaragücü futbolcuları başka bir takımdan 5 yese çok sert çıkışırlardı ama Bursaspor olunca ne de olsa kardeş takım diyorlar. Artık her puan para ediyor. Bu yüzden kimseye sen niye savunma yapıyosun diyemezsin. :) Çünkü gelecek para belki bazı sorunları çözecektir.
Bazılarının haline üzülüyorum.Bu kadar mı art niyetli olunur ya?Fenerbahçe hakemi satın almışa kadar getirenler var.Yazık.
Konu başlığını atlamışım dün 1-2 yorum yazayım diye girdim de yine hakeme sarmış konu.. Hevesim kaçtı. Hakem'i eleştirince (?) hatta konuyu şike'ye vs. sürükleyince içi rahatlayan kendini daha iyi hissedenler var.. Ben şampiyonluk kaybettiğimizde bunu hakem eleştirmeden kabullenebildiğim halde 1 maç için yine lafı dönüp dolaştırıp "düşündürücü, şaibeli galibiyet" e getirenlere iyi muhabbetler dilerim.
Eleştirecek bir taraf varsa oda F.Bahçe'dir. Her hafta yılıyor oyuncular tekmelerden. Quaresma izleyelim diyoruz adamı ayakta durdurmuyorlar. Futbolun içine ediyorlar. M.Topuz olayında hakem atabilirdide. Atmadı demekki yorumu yumruk olarak değil sadece yitme olarak değerlendirdi.. Mesela bazı pozisyonlarda penaltıyı çalsada olur çalmasada. Yani hakemlerin bazı pozisyonlarda değerlendirme yetkileri var. Bence sarı kart görmeliydi M.topuz. Ona kalırsa büyük takımları biçen kasap oğlu kasaplara kart bile gösterilmeyerek onları büyük takımlara karşı dahada kasaplaştırmaya teşvik ediyor hakemler. Başka kart yiyen oyuncu bir daha tekme felan atamaz. Değerlendirmeyi tek taraflı yapmamak lazım.
Şu hakemler olmasa ne yapacağız ya? Hiç maç kazanamayız,her hafta 2-3 futbolcumuz kırmızı kart görür?