Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 85.71%
  • Sivasspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [17. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Birde bir gercek var ki, Anadolu takimlari 3 buyuklere karsi sergiledigi mucadelenin, hirsin ve ozellikle sertligin ceyregini Trabzon, Bursa, Kayseri karsisinda sergilemiyor, bu macta yine cok net gozuktu bu. GS'ye karsi aslan kesilen Manisa ve Gencler bir hafta sonra sifir mucadele edip Bursa'dan fark yiyor. Simdi bir Sivas'in Trabzon karsisindaki mucadeleye bakiyorum, birde bugunku ilk yaridaki hirsa ve ozellikle sertlige, inanilmaz fark var arada, kim ne derse desin. Bunu illa kotu anlamda soylemiyorum, tamamen psikolojik bir faktor ve kabak gibi ortada. Harbiden yazik. Sonra Anadolu devrimi diyoruz, Avrupa'dan 1 puanla donunce de tecrubesizlik deniyor. Tabii.
    Sertlik ve mücadele he! Trabzona karşı göstermiyorlar.Güldürme adamı, şu yorumundan belli futbol izleyicisi olmadığın belliki sadece BJK maçlarını izliyorsun.Adamlarınızın yarısı müzmin sakat sonra laf atın sağa sola her başlık altında özellikle sen anadolu takımlarına laf atmaya bayılıyorsun.Arkadaş bu kadar çekememezlikte olmaz.Sivasın bu maçta hocası kim Trabzon maçında kimdi.
    GS'nin bu halini örnek içine katman ayrıca bir saçmalık.Onlara karşı her takım şu anda galip gelmeye oynuyor.

Birde her zamam birbirlerine laf atan 3 takım taraftarı nasılda kötü gidicince birbirlerini savunuyor buna çok gülüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Sertlik ve mücadele he! Trabzona karşı göstermiyorlar.Güldürme adamı, şu yorumundan belli futbol izleyicisi olmadığın belliki sadece BJK maçlarını izliyorsun.Adamlarınızın yarısı müzmin sakat sonra laf atın sağa sola her başlık altında özellikle sen anadolu takımlarına laf atmaya bayılıyorsun.Arkadaş bu kadar çekememezlikte olmaz.Sivasın bu maçta hocası kim Trabzon maçında kimdi.
    GS'nin bu halini örnek içine katman ayrıca bir saçmalık.Onlara karşı her takım şu anda galip gelmeye oynuyor.

Birde her zamam birbirlerine laf atan 3 takım taraftarı nasılda kötü gidicince birbirlerini savunuyor buna çok gülüyorum.
    Birbirimizi Savunmuyoruz. Gerçekleri Söyluyoruz. Gs'i Geçen Hafta Yenen Bir Takım Bursa'dan 5 Yemesi Normal Mi ?? Bursa'nın "KARDEŞ" Takımı A.Gücü Bursa'dan 5 Yerken Oynadıgı Futbolu Bizi 2-0 Yendıklerı Maçta Oynadılar Mı Hiç Mi Maç İzlemiyorsun ?? Dun Semıh'e Dia'ya Yapılan Hareketler Göz Ardı Edilip Sizin Gecen Hafta İ.B.B Maçındaki Penaltı Olmayan Pozisyona Penaltınızın Verilmesi Buna Ne Diceksin ?? Bende Böyle Eşitsizliklere Çok Gülüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Birbirimizi Savunmuyoruz. Gerçekleri Söyluyoruz. Gs'i Geçen Hafta Yenen Bir Takım Bursa'dan 5 Yemesi Normal Mi ?? Bursa'nın "KARDEŞ" Takımı A.Gücü Bursa'dan 5 Yerken Oynadıgı Futbolu Bizi 2-0 Yendıklerı Maçta Oynadılar Mı Hiç Mi Maç İzlemiyorsun ?? Dun Semıh'e Dia'ya Yapılan Hareketler Göz Ardı Edilip Sizin Gecen Hafta İ.B.B Maçındaki Penaltı Olmayan Pozisyona Penaltınızın Verilmesi Buna Ne Diceksin ?? Bende Böyle Eşitsizliklere Çok Gülüyorum .
    Hangi eşitsizlik? Ceyhun aynı hareketi Mehmet Topuz'a yapsa atılacak mıydı atılmayacak mıydı? İkimizde cevabı biliyoruz esasında. Trabzonspor çatır çatır oynuyo. Bu başarının böyle gölgelenmesi büyük haksızlık.

Futbol ne kadar sistem oyunu olsada sonucu o günün şartları belirler. Ankaragücü - Bursaspor maçları hep rahat geçer futbolcular için. Mesela Ankaragücü futbolcuları başka bir takımdan 5 yese çok sert çıkışırlardı ama Bursaspor olunca ne de olsa kardeş takım diyorlar. Artık her puan para ediyor. Bu yüzden kimseye sen niye savunma yapıyosun diyemezsin. Çünkü gelecek para belki bazı sorunları çözecektir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gece gece güldürdün beni Allah ta seni güldürsün benim futbol uzmanı kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bazılarının haline üzülüyorum.Bu kadar mı art niyetli olunur ya?Fenerbahçe hakemi satın almışa kadar getirenler var.Yazık.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri