satıyotum satıyorum saaaaaattttıımmmm..
evet beyler bir sezon böyle geçti..simdi geldik yeni sezona..yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edebilecek rakiplere kolay ezilmeyecek,gerektiğinde buyuk takımlara bile kok sokturebilecek bir takım yapmak istiyorum..ama butce bunun için yeterli deil..onun için bir kac topcuyla yolları ayırmak zorunayızz..işte satılık listesi::
1)valon behrami: bu arkadas sezonun yarısını sakat gecti ligin ikinci devresindeki performansı da beni tatmin etmedi..ayrıca fiyatıda cok iyi 6.5 7 milyona satarsam cok iyi iş yaparım..
2)matteo sereni:31 yasındaki bu kalecimizle seon içinde pek yıldızımız barısmadı..önümüzdeki sezon kurt kaleci peruzzi ve genc yeteneğim arenas la devam etmeyi düsünüyorum..bu arkadasta yaklasık 750-1 milyon civarı eder heralde.
3)manuel belleri:sezon boyunca nerdeyse hiç forma vermedik. gelecek sezondada düsünmüyoruz.defansif sag oyuncu olmasıda gonderilmesinde etken cunku o bolgede yeterli oyuncumuz var..
4)riccardo bonetto:bu oyuncuda belleri nin sol kanat versiyonu bence sadece fazlalık..ne koparırsak kardır diye düşünüyorum..
5)roberto baronio ve massimo mutarelli: yine fazla sans bulamayan arkadaslar..ikiside dm futbolcusu ama orada yeterli oyuncum var..
6)igli tare:34 yasında ve hiç bi yardımı olamaz bence bu yastan sonra..sozlesmesini fesh etmeyi dusunuyorum..
işte listem bu sekilde ama baska oyuncularada reddedilemeyek teklifler gelirse kim olursa olsun satarım..sonucta kazanan lazio olur..transfer calısmaları ise hemen baslıycak ozellikle bir forveti takıma kazandırıcam..bu isim ya eddie johnson yada hugo rodallega olacak..para olursa bir oyuncu da sol kanada dusuyorum..