Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Unlu poppola meydaninda bir gun oziyle dertlesiyoduk. -Lazio macindan daha once-

Ozgur: Ozi durum kotu ya siena maci fena oldu. Manchester dan bekle digim skor avantajini saglayamadim.
    Ozi: Takma kafaya chievo ya deplasmanda 4 attin ya.
    Ozgur: Tamam da aga iversen bir ay sakat totti uc mac yok. Manu deplasmaninda manciniyle de rossi cezali bu adamlar olmadan ne yapacam ben.
    Ozi: Yapma ya kotuymus.. Biyik altindan da guler.. Hadi olum istasyon yapma dondur su sarabi.
    Ozgur: Sen gul bakalim ama totti senin maca iyilesir onu da soyleyeyim. Olum onu bunu birak sana bi sey sorcam.
    Ozi: Nedir?
    Ozgur: Aga benim steffen iversen yaslaniyo hadi seneye de oynadi obur sene cok zorlanir bi de sik sik sakatlaniyo. Bana yeni bir target man lazim. Su senin kovdugun Aaron Hunt i Bremen listeye koymus ne diyon is yapar mi.
    Ozi: Birak olum onu. adam maca alkollu cikmis saha icinde hakemi opmeye kalkti dort defa tam ben cikarirken hakem kirmiziyi cakti. Ondan topcu falan olmaz.
    Ozgur: Hadi yaa. kimi bulsak acaba....
    Muhabbet boyle uzayip gider...

Ertesi Gun Roma idmaninda..

Kevin Larsen: Cuka okaka pas ver la. cuka mokako lan olum adini soyleyemiyom ne bicim ismin var.
    Okaka: Abijim niye dalge gejiyorsuniz yee.

Ozgur: Kevin adam ol.. Olum sen siyahi. gel iki dakka.
    Okaka: Abi ban bi say yapmedim valle. Abijim affet.
    Ozgur: Tamam olum. Boya da bak masallah. Mevkin ne senin.
    Okaka: Abi pivot forvatim ban.
    Ozgur: esas adin ne.
    Okaka; Abi san bari yapme.
    Ozgur: olum on adin ne
    Okaka: Stefano abe. Stefano chuka Okaka.
    Ozgur: Anaaaaa. steffen iversen, stefano chuko okaka.
    Okaka: Chuko degil abe chuka.
    Ozgur: Tamam len ne haltsa. Bu hafta ilk 11 oynuyon soyle Massimo dayi ya sana forma hazirlasinlar.. Buldum yeni iverseni oluum.

Devami ve Okaka nin ilk maci az sonra ss lerle

harika olmmus ozgur meydandaki muhabbet gerci senin okaka benim maca yetisemedi ama gelecek var o topcuda inanıom ben

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

cuka cuka

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

guzelmıs ısmı

Ascoli deplasmani mac oncesi soyunma odasi

Ozgur: olum bi delilik yaptik seni ilk 11 oynatiyom yuzumu kara cikarma gerci senin yuzun kara ya..
    Okaka; Abijim yapme allahini sevarsan. Hem san marek etma bane guven yeter.
    Ozgur: Hadi bakalim.Olum iversen ne diyom la olur mu cocuk.
    Iversen: Bilmiom abi bakalim ama massimo dayi formaya cukaka mokoko yazmis bu arada.
    Ozgur: Boyle daha guzel la.

Ozgur: Helal len siyah inci. Gel opeyim alnindan.
    Okaka: saol abe ban elimdan gelani yaptim.
    Ozgur: Daha ne yapcan olum daha ne yapcan..
    Iversen: HElal sana koc artik rahat rahat futbolu birakirim 2 seneye arkamdan sen geliyon steffen gidiyo stefano geliyo..
    Ozgur: Dun lan sen de ne birakmasi. Bu arada okaka Man u macinda da ilk 11 oynuyon zaten elencez galiba sen bari kendini goster.
    Okaka: Saol abe.

Manchester United maci Old Trafford mac esnasi.

Iversen: Abi tamam da cocuga cok yuklenmedin mi. Vidic ezer bu cocugu ilk macta beni oynatmamisti hic.
    Ozgur: Olum ben cocuktan bi sey beklemiyom atmosfere alissin diye oynatiyom sadece bi de....
    Iversen: GOOOOOOOOOOOOOL.. GOOOOOOOL...
    .....

Iversen: Abi dur ne yapion..Dur abi o adam 2 metre..
    Okaka: Ahhh. Uhhhh.
    Ozgur: Birak lan boynunu kiracam o vidic in. Adami sakatladi o yildiz olacakti uleeeayyyn tutmayin beni..
    Okaka: Abe birak allehinden bulsin. Ben 3 hafta sonra yine donerim birek turu gecti bu yeter.

Machester i eledik cayrek finalde rakip chelsea. And ictik ingiliz takimi birakmicaz kupada. bu arada lazio maglubiyeti planlari alt ust etti. Ozi sampiyonluk yolunda buyuk celme takti.

Onumuzdeki mac inter maci buyuk mac yakinda burda..

sevgili kariyer severler diğer yazılarımdada belirttiğim gibi elimde olmayan sebeplerden dolayı son galibiyet serimi ve daha oncesini yazamadım..son inter macında kalmıstık..coppa italia da deplasman galibiyetinde..simdi ise o macın ustunden baya zaman gecti..ben macları tek resimde vermeyi ve alttan analiz yapmayı uygun gordum yoksa cok uzun olcaktı..işte inter coppa italia macından sonraki gelişmeler....

ss tede gorundugu gibi inter macından sonra baya bi bocaladık ama atalanta macıyla birlikte takım costu..onumuze geleni içerde dısarda yendik..ozellikle mudingayi ve makinwa nın performans ları bizi galibiyete goturdu..bu sene italyada zenciler moda olsa gerek..suanda 9.unucu sıradayız hedef uefa ve bunu gerceklestirebilecek gucumuz var iyi devam eden seri mutlu biterse harika olcak..bu arada ligde muthiş bir ssampiyonluk mucadelesi var interle..bizi izlemeye devam edin..

Kariyerseverlerden pek ilgi goremesekte oziyle ben kariyerimizi aktarmaya devam ediyoruz
    En son sampiyonluk yarisinda ozinin bana attigi celmede kalmistim.

Inter maci yaklasiyordu. Ancak takimda chivu,iversen ve kara iversen okaka saktti. Bu mactan once inter le aramizda 6 puan fark var ligde son 9 maca girilirken. Parola mutlak galibiyet..

Soyunma odasi..

Ozgur:
    Beyler tamam moraliniz bozuk forumda ilgi gormediginiz icin ama bu maci almaliyiz sampiyon olamasak bile kendi evimizde 81000 kisi onunde interi yenmeliyiz. CL ye gitmek zaten garanti kupada finale ciktik italya da tek rakip inter taraftar icin oynayin ULEEEEEEEEEEAA.
    Takim:
    FORZAAA ROMAAAAAAAAAAA

Soyunma odasi cikisi...
    Roberto Sensi: Ozgurum iki dakka bakiver be..
    Ozgur: Buyur abi.
    R.Sensi: Olum bak ozi lazioyla yeni sozlesme imzaladi sen de tutturmusun 1 yillik imzalarim diye. Al imzala su kagidi taraftarlar takim killaniyo gece yarisi totti telefon acti Ozgur yoksa ben de yokum seneye diyo.
    Ozgur: Kusura bakma baskanimben onu tamamen unutmusum ya tamam imzaliyom. Maas butcesi 48milyon avro transfere de 21 milyon avro.. tamamdir abi. Bu maci senin icin kazancaz abi.
    R.Sensi: Hadi goreyim sizi.

Inter in yogun baskisina ragmen Takim ve taraftarin coskusu birlesti ve bu kritik maci kazanarak puan farkini 3 e indirdik. Sampiyonluk dugumu son 8 haftaya kaldi. Bizim fiksturumuz daha avantajli olsa da interin milan ve forentina maclarinda puan kaybetmesini bekleyecektik.

Bu arada Cl ceyrek final macina yeterince hazirlanamadik ve kendi sahamizda farkli yenilerek CL iddiamizi kaybettik. 2. mac icin mucize bile yetmeyecek gibi gorunuyor.

ARKADASLAR YORUM YAPARSANIZ BIZLERI COK MUTLU EDECEKSINIZ. SONUCTA BIZLER HEYECANIMIZI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUZ. BU ISLER ZORLA OLMAZ ANCAK ILGISIZLIK BIZIMDE HEYECANIMIZI AZALTIYOR.

walla forumlardaki en ii kariyer tek gecerim Favorim roma ozellikle inter galibiyeti cok ii olmus chelsea yi kafana takma adamlar asmıs ztn 2 sezonda hamdi salihi yi kariyerde gormek isterim eger oyunda warsa bakarmısn (arnavut vatandası)

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    walla forumlardaki en ii kariyer tek gecerim Favorim roma ozellikle inter galibiyeti cok ii olmus chelsea yi kafana takma adamlar asmıs ztn 2 sezonda hamdi salihi yi kariyerde gormek isterim eger oyunda warsa bakarmısn (arnavut vatandası)
    dusuncelerin icin cok tesekkurler. Ben aslinda sol kanat ariyordum ama salihi de hic fena degil iyi bir sol kanat alamazsam salihi yi degerlendirecegim. Saol onerin icin de

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kariyerinizde başarılar arkadaşlar, çok güzel gidiyorsunuz. Unutmayın arkadaşlar ' Düzen neredeyse, zafer oradadır. ' bir de ' Roma bir günde kurulmadı. '

Sizler ' Roma'dasınız, Romalılar gibi davranmalısınız. '

Favorim La Magica yani Associazione Sportiva Roma SpA.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Özgür konusmalara güzel.

Gncl1905 Misafir

Evet en güzel giden en komik ve en düzenli kariyerlerden biri çok iyi favorim en başta olduğu gibi lazio o takıma sempatim daha çok bu arada okaka yı nerden buldun güzelmi nasıl profilini koyarsan (yani özellikleirn) sevinirim....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Iyi Gidiyorsunuz Arkadaslar Benimde Kariyerim Var Onunla Ilgileniyorum Ama Sizinkinide Elimden Geldigince Takip Ediyorum Gerci Butun Hepsine Yorum Yaziyorum Bende Fiorentinayla Italyayi Salliyorum Ama Benimkide Dikkat Cekmiyo

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Okaka coşmuş bu aralarChelsea maçı kötü olmuş ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea Yi Takma Sen Buraya Kadar Gelebilmissin Oda Iyi Seneye Daha Ileri Gidersin

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

abi çok güzel ya yazdıklarınızın hepsini okuyorum.okaka chuka muhabbeti güzel olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Gerçekten güzel bir kariyer.Favorim Roma.Fazla ilgi gösterilmemesinin sebebi forumda bayağı kariyer olması.Bence ortak kariyer adında başka bir kariyer bölümü açılmalı bölece bu kirliliktenden de kurtulmuş oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

chelsea macı bıraz zor ama bellı olmaz.bakarsın iki kırmızı kart gorurler macın baslarında fark atıverırsın deplasmandaumudunu yıtırme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    chelsea macı bıraz zor ama bellı olmaz.bakarsın iki kırmızı kart gorurler macın baslarında fark atıverırsın deplasmandaumudunu yıtırme

heheheheh guzel bı dusunce bakarsın olur sans ısı

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Gerçekten güzel bir kariyer.Favorim Roma.Fazla ilgi gösterilmemesinin sebebi forumda bayağı kariyer olması.Bence ortak kariyer adında başka bir kariyer bölümü açılmalı bölece bu kirliliktenden de kurtulmuş oluruz.

Iyi fikir aslinda buradan yetkililere seslniyorum ortak kariyerlere ayri baslik acilsin....

Quote Originally Posted by gncl1905
    Evet en güzel giden en komik ve en düzenli kariyerlerden biri çok iyi favorim en başta olduğu gibi lazio o takıma sempatim daha çok bu arada okaka yı nerden buldun güzelmi nasıl profilini koyarsan (yani özellikleirn) sevinirim....
    Okaka benim Roma Under 20 lerde super performans gosterdi. Totti,iversen,vucinic sakatlaninca mecbur oynattim ama harik aoldu iste profili de burda

Under 19 lar liginde 33 mac 33 gol cok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

okaka süper

Gncl1905 Misafir

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post

Iyi fikir aslinda buradan yetkililere seslniyorum ortak kariyerlere ayri baslik acilsin....

Okaka benim Roma Under 20 lerde super performans gosterdi. Totti,iversen,vucinic sakatlaninca mecbur oynattim ama harik aoldu iste profili de burda

Under 19 lar liginde 33 mac 33 gol cok iyi
    Saol paylaştığın için iyiye benziyor gelişimini takip edeceğim...

okaka gibi bi yeteneği ozgur buldu bakalım ben napcam..kazanıyoz kazanmasına da bana hala cok saglam cok klas geleni gideni cakacak vede ucuz adam lazım..biliyom cok sey istiyom ama aklınıza gelirse soleyin bu sezonu bu aksam bitiririz heralde yeni sezonda tek non eu hakkımı cok iyi kullanmak istiyom..su an aklımda rodallega ve eddie johnson var sizdende tavsiye bekliyom..

Gncl1905 Misafir

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    okaka gibi bi yeteneği ozgur buldu bakalım ben napcam..kazanıyoz kazanmasına da bana hala cok saglam cok klas geleni gideni cakacak vede ucuz adam lazım..biliyom cok sey istiyom ama aklınıza gelirse soleyin bu sezonu bu aksam bitiririz heralde yeni sezonda tek non eu hakkımı cok iyi kullanmak istiyom..su an aklımda rodallega ve eddie johnson var sizdende tavsiye bekliyom..
    Marek Sapara ya bakabilirsin AMC galiba ben kariyerimde daha yeni aldım gelişmesini bekliyom inşallah gelişir 24 yaşında rofiline bak oyundan beğenirsen transfer et değeri 800 bin £ ama 1 mn £ ya alırsın ben öle aldım bak beğenirsen al
    sana kısaca profil bilgileri
    Ama genç yetenekmi falan bilmiyorum daha yeni aldım
    frikk----16
    pas----17
    teknik-----19
    uzun şut----16
    yaratıcıclık----15
    özel yetenek---13

Adam olcak gibise banada sölede kadroda ttum yok sa atım gisin

suan oyunda degilim ama girince bakıcam ozellilkleri cok iyi duruyoo..bu arada tavsiyelere devam topcu lazım bana

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Eddie Jonhson'u al. her derde deva. Pato'yada bak bi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rulez Eddie Johnson... n0n EU hakkini ona kullan

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Marek Sapara ya bakabilirsin AMC galiba ben kariyerimde daha yeni aldım gelişmesini bekliyom inşallah gelişir 24 yaşında rofiline bak oyundan beğenirsen transfer et değeri 800 bin £ ama 1 mn £ ya alırsın ben öle aldım bak beğenirsen al
    sana kısaca profil bilgileri
    Ama genç yetenekmi falan bilmiyorum daha yeni aldım
    frikk----16
    pas----17
    teknik-----19
    uzun şut----16
    yaratıcıclık----15
    özel yetenek---13

Adam olcak gibise banada sölede kadroda ttum yok sa atım gisin

marek sapara yi rosenborg kariyerimden taniyorum. Fena topcu deil ama AMC olarak oyun yonlendirme becerisi ve bitiricik ozelligi beni pek tatmin etmedi. rosenborg onun yerine Per Clijan Skjelbred var o cok cok daha iyi bir oyuncu hem de daha genc

Gncl1905 Misafir

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    marek sapara yi rosenborg kariyerimden taniyorum. Fena topcu deil ama AMC olarak oyun yonlendirme becerisi ve bitiricik ozelligi beni pek tatmin etmedi. rosenborg onun yerine Per Clijan Skjelbred var o cok cok daha iyi bir oyuncu hem de daha genc
    ii o zaman atayım gitsin ama frikikleri çok güzel geleli 6 maç oynadı 4 gol attı hepsde frikik manu ya bile attı frikikten yarım sezon oynasın sezon sonunda iyi performans sergilemezse yollarım

abi roma lazio dan kat kat ii bi kere totti yeter ama gene de lazio ya da basarilar

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri