Unlu poppola meydaninda bir gun oziyle dertlesiyoduk. -Lazio macindan daha once-
Ozgur: Ozi durum kotu ya siena maci fena oldu. Manchester dan bekle digim skor avantajini saglayamadim.
Ozi: Takma kafaya chievo ya deplasmanda 4 attin ya.
Ozgur: Tamam da aga iversen bir ay sakat totti uc mac yok. Manu deplasmaninda manciniyle de rossi cezali bu adamlar olmadan ne yapacam ben.
Ozi: Yapma ya kotuymus.. Biyik altindan da guler.. Hadi olum istasyon yapma dondur su sarabi.
Ozgur: Sen gul bakalim ama totti senin maca iyilesir onu da soyleyeyim. Olum onu bunu birak sana bi sey sorcam.
Ozi: Nedir?
Ozgur: Aga benim steffen iversen yaslaniyo hadi seneye de oynadi obur sene cok zorlanir bi de sik sik sakatlaniyo. Bana yeni bir target man lazim. Su senin kovdugun Aaron Hunt i Bremen listeye koymus ne diyon is yapar mi.
Ozi: Birak olum onu. adam maca alkollu cikmis saha icinde hakemi opmeye kalkti dort defa tam ben cikarirken hakem kirmiziyi cakti. Ondan topcu falan olmaz.
Ozgur: Hadi yaa. kimi bulsak acaba....
Muhabbet boyle uzayip gider...
Ertesi Gun Roma idmaninda..
Kevin Larsen: Cuka okaka pas ver la. cuka mokako lan olum adini soyleyemiyom ne bicim ismin var.
Okaka: Abijim niye dalge gejiyorsuniz yee.
Ozgur: Kevin adam ol.. Olum sen siyahi. gel iki dakka.
Okaka: Abi ban bi say yapmedim valle. Abijim affet.
Ozgur: Tamam olum. Boya da bak masallah. Mevkin ne senin.
Okaka: Abi pivot forvatim ban.
Ozgur: esas adin ne.
Okaka; Abi san bari yapme.
Ozgur: olum on adin ne
Okaka: Stefano abe. Stefano chuka Okaka.
Ozgur: Anaaaaa. steffen iversen, stefano chuko okaka.
Okaka: Chuko degil abe chuka.
Ozgur: Tamam len ne haltsa. Bu hafta ilk 11 oynuyon soyle Massimo dayi ya sana forma hazirlasinlar.. Buldum yeni iverseni oluum.
Devami ve Okaka nin ilk maci az sonra ss lerle