Milli takımımızın 10-15 yıl kaleci sorunu çözülmüştür. Serkan Kırıntılı
Printable View
Milli takımımızın 10-15 yıl kaleci sorunu çözülmüştür. Serkan Kırıntılı
Ve benim için bundan sonra şampiyondur Fenerbahçe..
Ah be Aziz Başkan :)
Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı?
NTVSPOR'daki gol yorumuna bakın..
Guiza ağlıyor yazıyor.. Yoksa gerçekten ağladı mı ?
Guiza 1 gol daha atarsa seneye kalır takımda :D
o zaman inşallah atar diyelim :n:
Ah Fenerbahcem Trabzon macında da bu isteğiniz hırsınız olsaydı. Buruk sevinç olacak diyordum. Ama şampiyon olalım gerisi unutulacak galiba. Seneye bomba transferler gelecek inşallah :) Daumu da eleştiririm ama yaptığı değişiklik orta sahaya direnç kazandırmak içindi...
Alex ne yapmış yahu :D Oyundan alındıkdan sonra gidip takım elbisesini giyip yedek klübesine oturdu :n:
Alex tiril tiril olmuş :))
Hani bu atmaya kart. Adam pozisyondan sonra gülüyor bile. Yaptığının farkında tüh kandıramadım hesabı nerde kart ?
O fotodaki Ümit Özat mı ya, bana farklı geldi baya. :S
aman allahım wederson yılın pasını attı :n: bu arada o fotodaki ümit özat değil galiba ya :D
Ümit Özat değil o. Ben gördüm tribünde atkı falan yok üstünde. Boşu boşuna adamın günahını aldım.
Bana Ümit Özat geldi, eğer değilse kardeşidir. Çok benziyor.
Baroni , 3-0.
Gollll Christian !
Cristian Baroniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3 oldu Cristian.
Ankaragücü resmen dağıldı. Oyun disiplininden koptu. Bu saatten sonra 5-6 olabilir..
Kim ağlıyor ben onu çözemedim :S
valla takımda kaç maç sonra bilemiyorum ama baya oldu 3 gol attı
Fener tribününde kavga çıktı.
Olmadı A.Gücü yönetimi. Uğraştınız ama olmadı. Maç başladığından beri soracam ama sormadım maç bitsin dedim.
Bu Broghi için böyle bir duyum vardı peki neden ilk 11'de başladı. Ne söylerseniz söyleyin böyle bir duyum alınmışsa o oyuncu oynatılır mı ?
İlk sayfada konu açılınca yazmıştım... 1 ay önce bu maçtan korkuyordum ancak yönetim böyle tarz yapmaya çalışınca bitti işleri. ok rahat galibiyet.
NOT : Daum dahi mi :D
Süper Lig'in dahisi Daum işte adam nerede ne yapacağını çok iyi biliyor aldı Baroni'yi attı golünü :D
yaww ankaragücü resmen durduk yere maçı gerdi...normal halleriyle çıksalar daha çok ümidim olurdu... bu maçın böyle biteceği maç öncesinde belli olmuştu zaten. parayla pulla,oyuncu almayla alakası yok. gereksiz yere tansiyonu yükseltti Ankaragücü tarafı. aklı sıra bursa'ya yaranacaktı ama daha da zararı oldu
Volkan gol orucunu bozuyordu ancak Bilica izin vermedi :)
Yengeç gibi bir şey olabilir mesaj yollamışlardır Bursa'ya bence.. :D
Arkadaşlar ne yapmıyoruz? Ortamı germiyoruz.Lütfen sakin bir şekilde yorumlarınızı paylaşın.
Bekire yabancı madde yağıyor. Ve ankaragücü taraftarı "Oh Oh" diyor.
Melih Gökçek'i futbola sokarsanız böyle olur... 6 sene Ankarada yaşamış biri olarak neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum. Gerdiler maçı adam ölecek maçta. Siyasetçinin ne işi var futbolda. Her yerden para kırdınız bir de futbolu mu parselleyeceksiniz.
Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir. Tüm Fenerbahceli kardeşlerime hayırlı olsun diyorum..