Takıma yeni katılan Dzemaili'nin 11 başlayacağını hiç zannetmiyorum. Pandev 11 oynar.
Printable View
Futbolda yeni eski yok. Kumaş kaliteliyse takım elbiseye ayak uydurur yok zaten kumaşında problem varsa yıllanmış şarap olsa ne fayda?
Herkes Hakan Balta'yı stoper'e yazıyor ancak TK maçlarında izlediğim Koray Günter Hakan'a bin basar. Neden tercih edilmez anlamış değilim.
Meloya verilen ceza bir ilk heralde.
Dzemaili Milli Takım'da da oynadı,antrenmanlar yaptı,takımla berbaer 3 gün antrenman yapmış olacak ve Melo yok.Prandelli'nin yapacağı en akıllı hamle Yekta-Dzemaili olur ancak Selçuk'tan bir türlü vazgeçemeyen teknik direktörler olduğu için Dzemaili-Selçuk daha olağan duruyor.Yekta ve Selçuk'un olduğu bir orta saha Ankara çevre yolu gibi vızır vızır akar,bizim tarafa doğru.
Yine tüpçü, yine berbat bir ceza.
RT ne demek? Aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılır, aynı bilgiyi aktarıyorum demektir, aynı sözleri tasdikliyorum demektir. Burada kızılması gereken Melo yerine başkasıysa Melo zaten yolunu bulmuştur.
Hayretle izliyorum, Volkan kendi hatasından 3 maç ceza alır, Melo kendi hatasından 2 maç ceza alır ve bunlar durduk yere gerçekleşir. Ancak tepki gösterilen Volkan veya Melo yerine başkaları olur, el insaf. Bu adamlar takımına ihanet ediyor ihanet, ihanetin ödülü olur mu yahu?
Gerçi burası Türkiye ise oluyor.
RT sadece aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılmaz.Twitter'da birini ifşa için, saçma, komik bulduğun bir şey için RT yapabilirsin.
Ayrıca RT'de direk olarak Aziz Yıldırım olarak küfür edilmemiş.Aziz denmiş.Hangi Aziz?
Volkan'a 3 maç, Melo'ya 2 maç. İkisi de saha dışında görüşlerini belirttiği için alıyor. İkisi de en az 4 maç almalıydı ama birine 3 veriyorsan diğerine 2 veremezsin.
turkiye boyle bir ulke iste sikeye irkciliga ceza yok ama RT ye 2 mac ceza... tiksiniyorum bu ulkenin kanunlarindan
Melo'nun ağzından öyle bir laf duymadık, twitter'da dedi diye ceza almasının mantığı yok. Belki başka Aziz'i kastediyor.
aziz_ustell: O "rt" edilen tweet "Aziz" diyor? Ne biliyorsunuz benden söz etmediğini? Ben Melo'dan ne şikayetciyim ne de davacı! Size ne oluyor?!
Mesela Aziz Üstel böyle demiş, ceza vermek için yer aranıyor ve güzel de yer buldular. Lafım sana değil genel olarak diyorum.
Aziz Üstel'in bilgisizliği o. Kimi kastedildiğinin anlaşılması yeterli ceza almak için.
Twitterdan ceza alan ilk kişi de Melo değil.
Pandev , Bruma yerine yedekten girer, Dzemaili ilk 11 oynar. Zaten Pandev'in sözleşmesinden anlayabiliriz rotasyon için alındığını.
https://vine.co/v/Oz3hJJQ0PxQ Volkan'a bide bunları ekleyelim, diğer katılanlarada 1 maç diyelim, Volkan'a da ekleyelim 6 maç adalet yerini bulsun.
Öncelikle bu iş Melo yada Volkan ile çözülmez sadece. Koca bir ligden bahsediyoruz. Hakaretinde twitterı tvsi gazetesi olmaz. Akıllı adam zaten bu mecralarda bunlara bulaşmaz.
Cezalar böyle futbol dışı saçmalıklara verilebilirken, görüntüleri olmasına rağmen maç içerisinde kasti hareket yapan ve hakemlerin gözden kaçırdığı oyunculara hiç bir ceza verilmiyor. Birde İspanya'daki gibi haksız kırmızı karta itiraz edilip en azından cezanın kaldırılabilmesi lazım. Bir iş yapacağımız zaman sonundan başlamak adetimiz var. Oturup kurallarını koyup temelden giremiyoruz olaya.
FIFA'da seneye itiraz hakkını deneyeceğiz diyor. Her takımın her devrede bir yada iki itiraz hakkı olacakmış. Oyun durunca itiraz eden hocayla hakem kenarda pozisyonu izleyip karar verecekmiş :) bizde her pozisyona en az 5 farklı yorum geliyor, hakem o staddan nasıl çıkacak sonra. Yılmaz Vural'dan dayak yeme ihtimalide var :)
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
Kaç maç ? @sui generis
volkan'a şeref madalyası ,melo'ya 12 maç ceza lazım :)
Bu cümleyi hiç kurmamıştım ama kuracağım bu sefer.
Felipe Melo'nun askerleriyiz !
Hak eden kişilere aynen davranılması gerektiği gibi davranıyor,yanlış hareketleri olabilir ama dinsizin hakkından imansız gelir.Hele ki bu berbat düzende son konuşulacak şey Melo ve hareketleridir.Bu adam hakkında konuşan spor adamlarını gördükçe ne kadar doğru yolda olduğunu görüyorum.Her zaman arkasında olacağım.
Felipe Melo'dan açıklama ;
"Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Bu kadar dezavantajlara rağmen ve bizimle uğraşmalarına rağmen ikinci sezon yine şampiyon olduk. Buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar bizimle uğraşmalarına rağmen, bu bize bir motivasyon olacak, güç verecek ve sizinle birlikte omuz omuza 4. yıldızı mutlaka kazanacağız. Federasyon ne yaparsa yapsın sonunda adaleti yukarıdaki Allah veriyor. Allah yine adaleti verecek ve biz sonuna kadar savaşacağız. Adalet yerini bulacak."
Sizce buna da 2 maç ceza verirler mi ? Vallahi hiç şaşırmam ki :)
Ayrıca geçtiğimiz günlerde ve hatta bugün de yarım saat kadar önce bu açıklamanın bir benzerini buraya ben yazdım. TFF'yi de rahatsız edecektir ;)
Toreni tamamen izlemedim haberlerde kisaca gordum de komik bisey olmus umarim bizim yonetim sacmalayip boyle bisey yapmaz.
Melonun cezasi normal ceza almasaydi bu retweet olayi cok manipule edilirdi. Acaba melo hakkinda dava acildi mi ? oradan da bi ceza alabilir galiba
Melo'nun cezası çok doğru.
Melo'nun cezasını beğenmeyenlere de almadıklarına sayılsın diyorum. Emre - Volkan - Melo kimse bu adamları çıkıp bana savunamaz, hepsi aynı yolun yolcusu.
Benim en çok şaşırdığım konu bu adamlar bizim ülkemize gelince falan böyle rahat oluyorlar sanırım?
Melo'nun Juventus da böyle hareketler yaptığını ben pek görmedim. Bizim kulüpler affeder, bizim taraftar böyle şeyleri sever tabii onlarda bunu anlar anlamaz başlıyorlar cıvıtmaya.
Siz çıkıp ''Melo'nun askerleriyiz!'' diyip iyi bir şey yaptığınızı sandığınız her gün Fenerbahçe taraftarı da ''Volkan - Emre'nin askeri'' olur. Bu böyle sürer gider kısacası...
Volkan - Melo - Emre gibi adamlara 435345 maç da ceza versen benim gözümde yine az çünkü bu tarz adamların bu işten para kazanmaları gerçekten çok can sıkıcı ve futbolun geldiği noktadır.
Türk futbolunda eğer kalıcı olmak istiyorsan yapacağın şey iyi oynamak falan değil. Sportmenlik kavramından uzak ol, taraftarın huyuna git ve taraftarının agresif duygular beslediği takımlara karşı futboldan çok konuşulacak bir malzeme vermek yeterli.
Melo hep boyleydi, Juve de izlememissiniz demek ki. Volkan zaten ceza almadi mi beyler daha ne cezasi bekliyorsunuz :D Gerci keske 10 15 mac ceza alsa da kurtulsak.
Ne Volkan in ne Melo nun ne de Emre nin savunulcak taraflari yok , burada askerleriyiz falan diyen arkadaslara hayretle bakiyorum. Onlar futbolu degil rekabeti ve vur-kır'ı seviyor bence.
Biraz cesareti ve zekasi olan yabanci oyuncular da ligimize futbol oynamaya gelmedikleri icin bunu cok iyi kullaniyor, bizimkilerin de hosuna gidiyor. Askeri oluyorlar :n:
Sene sonu eğer GS şampiyon olur 4. yıldızı alırsa burdan tff ye kadar kocaman bir kapak gelir. Çok boş konuşmayada gerek yok zaten bu ülkede ırkçılığa şikeye ceza verilmiyor sonuçta. Bazı arkadaşların (yönetim dahil) yorumları o kadar sığ o kadar taraflı ki artık he he diyerek okumaya değer bile görmüyorum hep aynı şeyleri savunuyorlar çünkü. İyice sporx'e döndü forum. Saygılar iyi forumlar.
benim bildiğim fenerbahçeli'lerin çok büyük bir oranı Volkan'ın ceza alması gerektiğini söyledi hatta cezayı da az buldu.
sorun şu galatasaray'lı arkadaşlara bakıyorum kimse melo ceza almasın istiyor. Hoşuna gidiyor hatta Melo'nun yaptıkları. Sahaya madde yağıyor saha kapatıldığı için TFF'nin adı "FENERASYON" oluyor. Bu yönetim geldi geleli en çok sahası kapatılan takım fenerbahçe değilmiş gibi.
Peki Aziz Yıldırım neden ceza almıyor? Melo hakkında aşağılayıcı cümleler kullanan o değil mi ilk? Kışkırtana ceza yok, cevap verene var öyle mi? Hatta cevapta değil, takipçisinin yazdığı bir şeyi paylaşmış. Kendi ağzından çıkan kelimeler (veya kendi düşünceleri) değil sonuçta. Aziz Yıldırım hedef gösteriyor ona ceza yok.
Şu ana kadar bu ülkede verilmiş en absürd cezadır.
Burada Melo'nun cezası normal diyen Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum; Melo'nun ceza alıp Aziz Yıldırım'ın almaması adil midir?
Melo'nun yaptıkları diyorsunuz.
Bakalım ne yapmış.12 Mayıs 2013'te Emre sürekli Melo'nun üzerine oynadı,sanıyorum Melo, Webo'ya yaptığı faulden sonra özür dilemek için yanına gitti ve boyu 1.65 civarlarında huysuz ve sinirli bir adam tarafından itildi,hiç bir şey yapmadı;
http://www.habergazete.com/admin/plu...636d8c238e.jpg
10 Kasım' 2013'de ise Maçın sonunda penaltı kaçırdı ve bugün ona hakaret eden Volkan ile aynen böyle sarmaş dolaş oldu ;
http://www.memleket.com.tr/d/news/240093.jpg
Tarih 6 Nisan 2014,Felipe Melo kendine yapılanları unutur mu ? Çok profesyonelce bir şekilde Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en çirkef oyuncularından birini oyundan attırarak,ona gerekli cevabı çok güzel verdi;
http://cdnimage.zaman.com.tr/2014/04/08/rezilmelo.jpg
Tabi bundan önce 12 Ağustos 2013'te ki maça bakalım;
http://www.sporx.com/img/3/2013/aa_p...442126_web.jpg
Ve tabi ki 25 Ağustos 2014,önce Melo'ya öpücük atan ve Melo penaltı kaçırdıktan sonra onun üstüne atlayan Volkan Demirel ;
http://nettavir.com/resimler/icerik/...3072cbc8d6.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BxOmhkvIQAAjxzO.jpg
Tabi Brezilyalı bir adama vatan haini diyen Aziz Yıldırım'ı da unutmayalım,o sözlerinden dolayı ceza değil disiplin kuruluna bile sevk edilmedi.Melo ise nereden geldiği belli olmayan saçma bir twiti RT yaptığı için ceza aldı ki bu dünya tarihinde bir ilk ki yaptığı RT'yi de PFDK kendi kafasına göre yorumlayarak ceza verdi.Yaptıkları doğru mu ? Değil ama şikenin ırkçılığın cezasız kaldığı bu düzende hiç kimse kusura bakmasın ama Felipe Melo'nun askerleriyiz.Önce Volkan,Emre ve Aziz Yıldırım gibi insanlar Türk futbolundan temizlensin o zaman Melo'ya gelir sıra.
Hayır değil.
Beyler kusura bakmayın da sizin anlamadığınız bir olay var ; Biz adil falan demiyoruz, Volkan'ın cezası yükseltilmeli hatta ben bunu gayet içten söylüyorum. Aziz Yıldırım da gereken cezayı almalı ama bunların yanında Melo'yu da ak kaşık konumuna koymam.
Melo bu cezayı yıllar öncesinden hak etti ama bir türlü almadı. Kısmet bugüne imiş diyorum sadece.
Oğlum olursa eğer okula falan yazdırmadan ilk işim bir kulübün alt yapısına vermek olacak. Gerçekten yapacağım bunu ama çirkef, huysuz yetiştirmek de bir diğer adım olacak. Elbet işsiz kalmaz, para bırakamıyoruz bari geleceğini garantiye alalım.
Sol bek olacak bir de onu da belirteyim. :icon_biggrin:
Melo olayı sayesinde bu rezillik arada kaynadı neyse ki :D
http://fotocdncube.gazetevatan.com/v...eni-827692.jpg
Ya böyle malzeme verilir mi rakibe. Fenerbahçeliler yapsa acaip dalga geçerdim ben de o yüzden hiç yadırgamıyorum yorumları. Bazılarına baya güldüm hatta:
- olm neden kek kalıbının içine girdiniz?
- 3A Sınıfından arkadaşımız Wesley Sneijder'i "4.Yıldız" adlı şiirini okuması için kürsüye davet ediyoruz.
:D:D:D