1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Peki Aziz Yıldırım neden ceza almıyor? Melo hakkında aşağılayıcı cümleler kullanan o değil mi ilk? Kışkırtana ceza yok, cevap verene var öyle mi? Hatta cevapta değil, takipçisinin yazdığı bir şeyi paylaşmış. Kendi ağzından çıkan kelimeler (veya kendi düşünceleri) değil sonuçta. Aziz Yıldırım hedef gösteriyor ona ceza yok.

Şu ana kadar bu ülkede verilmiş en absürd cezadır.

Burada Melo'nun cezası normal diyen Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum; Melo'nun ceza alıp Aziz Yıldırım'ın almaması adil midir?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Peki Aziz Yıldırım neden ceza almıyor? Melo hakkında aşağılayıcı cümleler kullanan o değil mi ilk? Kışkırtana ceza yok, cevap verene var öyle mi? Hatta cevapta değil, takipçisinin yazdığı bir şeyi paylaşmış. Kendi ağzından çıkan kelimeler (veya kendi düşünceleri) değil sonuçta. Aziz Yıldırım hedef gösteriyor ona ceza yok.

Şu ana kadar bu ülkede verilmiş en absürd cezadır.

Burada Melo'nun cezası normal diyen Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum; Melo'nun ceza alıp Aziz Yıldırım'ın almaması adil midir?
    Hayır değil.

Beyler kusura bakmayın da sizin anlamadığınız bir olay var ; Biz adil falan demiyoruz, Volkan'ın cezası yükseltilmeli hatta ben bunu gayet içten söylüyorum. Aziz Yıldırım da gereken cezayı almalı ama bunların yanında Melo'yu da ak kaşık konumuna koymam.

Melo bu cezayı yıllar öncesinden hak etti ama bir türlü almadı. Kısmet bugüne imiş diyorum sadece.

Oğlum olursa eğer okula falan yazdırmadan ilk işim bir kulübün alt yapısına vermek olacak. Gerçekten yapacağım bunu ama çirkef, huysuz yetiştirmek de bir diğer adım olacak. Elbet işsiz kalmaz, para bırakamıyoruz bari geleceğini garantiye alalım.

Sol bek olacak bir de onu da belirteyim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    abi çıkıp tören yapılır anlarımda o yıldız kalıbının içine girmek olmamış
    Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Kusura bakmayin ama tören cok komik olmus inşallah bizimkiler ayni seyi yapmazlar.
    Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Toreni tamamen izlemedim haberlerde kisaca gordum de komik bisey olmus umarim bizim yonetim sacmalayip boyle bisey yapmaz.
    Melo olayı sayesinde bu rezillik arada kaynadı neyse ki

Ya böyle malzeme verilir mi rakibe. Fenerbahçeliler yapsa acaip dalga geçerdim ben de o yüzden hiç yadırgamıyorum yorumları. Bazılarına baya güldüm hatta:

- olm neden kek kalıbının içine girdiniz?
    - 3A Sınıfından arkadaşımız Wesley Sneijder'i "4.Yıldız" adlı şiirini okuması için kürsüye davet ediyoruz.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri