Selçuk'a bir tepkim yok benim,artık oynadığı oyunu beğenmiyorum bu kadar basit.Dönemlik sandım ancak bu baya kalıcı bir formsuzluk.
Selçuk'a bir tepkim yok benim,artık oynadığı oyunu beğenmiyorum bu kadar basit.Dönemlik sandım ancak bu baya kalıcı bir formsuzluk.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
melo-dzemaili-sneijder-pandev-olcan-burak 6'lısı ile oluşacak olan orta alan ve forvet hattı mutlaka denenmeli... defans 4'lüsü tarık-hakan-semih-veysel'den oluşturulabilir. Telles ve Chedjou'nun ben çok ekstra oyuncular oldugunu düşünmüyorum türklerimize göre.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
pandev 11 oynayacaksa bence prandelli 4-4-1-1'e dönecek. pandev-burak arkalı önlü oynar. galatasaray içinde en iyisi bu olur.
sneijder sol tarafta yine heba olacak.
Gelecek maçta Selçuk oynamazsa nasıl bir orta saha dizilimi düşünüyorsunuz ? Ve kimler oynamalı onun yerine ?
abi çıkıp tören yapılır anlarımda o yıldız kalıbının içine girmek olmamış
Bence Pandev yedek bekler Dzemaili direkt 11 başlar.Semih ise riske edilmez.
![]()
Kusura bakmayin ama tören cok komik olmus inşallah bizimkiler ayni seyi yapmazlar.
Felipe Melo'ya 2 maç ceza verilmiş. Adam adım atsa ceza alıyo bende buna tutuluyorum ya.
...
Futbolda yeni eski yok. Kumaş kaliteliyse takım elbiseye ayak uydurur yok zaten kumaşında problem varsa yıllanmış şarap olsa ne fayda?
Herkes Hakan Balta'yı stoper'e yazıyor ancak TK maçlarında izlediğim Koray Günter Hakan'a bin basar. Neden tercih edilmez anlamış değilim.
...
Meloya verilen ceza bir ilk heralde.
Dzemaili Milli Takım'da da oynadı,antrenmanlar yaptı,takımla berbaer 3 gün antrenman yapmış olacak ve Melo yok.Prandelli'nin yapacağı en akıllı hamle Yekta-Dzemaili olur ancak Selçuk'tan bir türlü vazgeçemeyen teknik direktörler olduğu için Dzemaili-Selçuk daha olağan duruyor.Yekta ve Selçuk'un olduğu bir orta saha Ankara çevre yolu gibi vızır vızır akar,bizim tarafa doğru.
Yine tüpçü, yine berbat bir ceza.
RT ne demek? Aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılır, aynı bilgiyi aktarıyorum demektir, aynı sözleri tasdikliyorum demektir. Burada kızılması gereken Melo yerine başkasıysa Melo zaten yolunu bulmuştur.
Hayretle izliyorum, Volkan kendi hatasından 3 maç ceza alır, Melo kendi hatasından 2 maç ceza alır ve bunlar durduk yere gerçekleşir. Ancak tepki gösterilen Volkan veya Melo yerine başkaları olur, el insaf. Bu adamlar takımına ihanet ediyor ihanet, ihanetin ödülü olur mu yahu?
Gerçi burası Türkiye ise oluyor.
...
RT sadece aynı duyguları paylaşmak anlamında kullanılmaz.Twitter'da birini ifşa için, saçma, komik bulduğun bir şey için RT yapabilirsin.
Ayrıca RT'de direk olarak Aziz Yıldırım olarak küfür edilmemiş.Aziz denmiş.Hangi Aziz?
Volkan'a 3 maç, Melo'ya 2 maç. İkisi de saha dışında görüşlerini belirttiği için alıyor. İkisi de en az 4 maç almalıydı ama birine 3 veriyorsan diğerine 2 veremezsin.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
turkiye boyle bir ulke iste sikeye irkciliga ceza yok ama RT ye 2 mac ceza... tiksiniyorum bu ulkenin kanunlarindan
Melo'nun ağzından öyle bir laf duymadık, twitter'da dedi diye ceza almasının mantığı yok. Belki başka Aziz'i kastediyor.
aziz_ustell: O "rt" edilen tweet "Aziz" diyor? Ne biliyorsunuz benden söz etmediğini? Ben Melo'dan ne şikayetciyim ne de davacı! Size ne oluyor?!
Mesela Aziz Üstel böyle demiş, ceza vermek için yer aranıyor ve güzel de yer buldular. Lafım sana değil genel olarak diyorum.