Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ilk golü biri bana açıklayabilir mi?
Printable View
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ilk golü biri bana açıklayabilir mi?
savunmalar felaket derecesinde kötü
Eski veritabanı ile devam ediyorum yeni güncellemeyle birlikte. Fakat ilk 2 sezonda fırtınalar estirdiğim taktiğim, 3.sezonda işlevini yitirmiş hale geldi. Deplasmanda maç kazanmak imkansız gibi birşey. Mutlaka gol yiyorsun, ne yapsan da ne etsen de en az 1 gol atıyor ev sahibi takım. Stoperlerim de üstelik Doria-Mangala 2lisi. Büyük küçük farketmez, her takım kendi evinde Barça kesildi resmen.
15.4.1'e kurban olayım cidden. O kadar bekledik güncellemeyi, b.k ettiler oyunu, yuh diyorum...
1-2 ufak güncellemeyle çok iyi olacaktır oyun. Bazı buglar var çünkü. Oyuncu profilinde cakili stoper > hücum seçebiliyorsun bazen.
SI artık şu transfer olayına bi el atsa ve rekabet 10 sene sonra da sürse çok güzel olacak..
Tüm takımlar pc kontrolündeyken sıkıntı yok. Ama bizim yönettiğimiz takımın her zaman gerisinde kalıyorlar. Çok zor olmasa gerek takımların eksiklerini, ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre transfer yapmalarını sağlamak.
Yukarıda bi arkadaş real chedjou'yu istedi demiş. Yani işte saçmalığa bak. Ben barca'yı yönetiyor olsam real gidip böyle 2 tane transfer yapsa oyundan soğurum.
Gerekirse pc tarafından yönetilen takımlara avantaj sağlasınlar. Ne bileyim tüm oyuncuları biliyor falan olsun rakipler.
Bu şekilde tadı kalmıyor gerçekten.
Yeni yama PTT 1.ligi de kapsıyor mu? 5 yabancı olarak?
Altınordu'ya yabancı neden transfer edemiyoruz ki ? Sonuçta bu şu an ki yönetimin kararı. Bu kararın değişme şansı falan yok mu oyun içinde ?
Çok haklısın hocam ben de bundan hep şikayetçi oluyorum senelerdir. Süper lige bosnalı bi kanat oyuncusu almıştım akhisar için 32 maçta 11 gol 6 asist yapmıştı adam 23 yaşında olmasına rağmen değeri çok çok azdı performansına göre. Aynı şekilde real madridin c takımından genç eero diye danimarkalı bi yarma forvet getirmistim 197 boyunda o da 23 maçta 2 gol attı ama bosnalı arkadaştan değeri çok daha yüksekti direk elden çıkardım.
performansın transfer piyasasına etkisinin daha yüksek olması gerekiyor.
yeni güncellemeden sonraki ilk kariyerimde 2.sezonun yarısına geldim. yabancı sayısının 14 olduğu doğru beyler. ancak bir bug olarak sanırım, süper kupa ve türkiye kupasında eski kural yani 5+3 geçerli.
ayrıca keni aptallığımdan dolayı bir bug daha buldum. takıma maximum 28 oyuncu kaydedebiliyoruz. 21 yaş altı türk futbolcular bu kurala dahil değil. onlar hariç 28 oyunu alabiliyoruz kadroya. benim kadromda 29 oyuncu vardı toplamda. 21 yaş altım fazla olduğu için hepsini kaydetmiş sayıldım. ancak forma numaraları belirleme günü geldiğinde sadece 1-28 arası forma seçebiliyorduk. ben de recep niyaz hariç herkese numarasını verdim, recep zaten pek oynamaz diye düşündüm. sonra şampiyonlar ligi ilk maçı zamanı geldi. sakatlıklar, cezalar, avrupa için kaydetmediğim oyuncular olduğu için başka adam kalmadı kulubeyi tamamlayacak ve oynamasına hiçbir engel olmayan, 21a olduğu için avrupa'ya otamatik kaydedilen recep niyaz'ı 18'e aldım. taktiği seçip devam ettim, numarası verilemeyen oyuncu var seçeneği çıktı recep için. ancak bütün numaralar dolu ve kapalı vaziyetteydi normal olarak. taktik ekranına dönüp 18'den çıkarayım dedim recep'i ama o ekranda kilitlenmişti oyuncu seçimi-taktik ekranını aştığım için. tek seçenek kaydetmeden çıkmak veya tatile çıkıp asistana oynatmaktı. tatile çıkmayı seçtim 1-0 yenildim. sonra baktım recep kulübede 40 numaralı formasıyla oturmuş.
bugune kadar sakatlik sorunu hakkinda pek soz etmiyordum ama bu guncelleme ile basima bela oldu.
Galatasaray´i yonetiyorum ve suan 9 futbolcum sakat.
Sampiyonlar ligi macim var ve kadromda 3 kaleci dahil 17 futbolcu var sadece..
Baya can slklcl bir durum
Arkadaslar açılan lig sayısnı arttırmak için bilgisayarımın hangi özelliğini fazla olması lazım?
Şuan 5-6 ligi rahatlıkla oynayabiliyorum. 10-15 ligi rahatça oynayabilmem için ne yapmam gerek ?
arkadaşlar yardım lütfen<br />
Romanya'da yaşıyorum.Hem renklerinden hem de Steaua Bükreşe nefret duyduğumdan dolayı burada Petrolul Ploieşti takımını seviyor ve destekliyorum.<br />
Oyunda da çok zevkli oluyor Romanya Ligi.<br />
neyse 15.3.0 güncellemesinden sonra takımın üst menüdeki rengi değişti ve resimde gördüğünüz gibi sarı zemin üzerine beyaz yazı çıkıyor (daha önceden mavi idi)<br />
editöre girdim forma rengi bilmem ne değiştirdim ama olmuyor bi türlü<br />
tam olarak okunmadığı için can sıkıcı oluyor<br />
nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı ?<br />
<br />
<br />
son hali<br />
http://i.hizliresim.com/rg1oLV.jpg<br />
<br />
önceki hali<br />
<br />
http://i.hizliresim.com/LpDWaJ.jpg<br/>
Oyunu bugün Teknosa'dan 50 TL'ye alarak aranıza katıldım arkadaşlar fakat bir sorunum var. Tema indirip skins klasörünün içine atmama rağmen oyunda temayı seçemiyorum. Daha doğrusu tema gözükmüyor. Bir de her sene oyunun kendisinde var olan beyaz temayı da göremedim.
http://i.hizliresim.com/nAbbAM.jpg
Haftada 14-16 civarı maç izleyen bir insanım. Daha böyle şut istatistiği ve skor dengesizliği görmedim ömrümde. Hazırlık maçlarını oynamaktayım şu anda ama lige başlamak istemedi canım. İstediğim kadar kontrollü oynamaya çalışayım her maç hem kendi takımım hem de rakip 15 er şutu geçiyor. Anlamadım bunun sebebini. Halı sahalarda bile bu kadar şut atılmaz. Bir yama daha yapılmazsa oyun çöp benim için malesef.
En çok şikayet ettiğim konu. Birkaç deneme yaptım, bu sayılar rakip oyuncuya özel talimat verdiğinde azalıyor. İşte zayıf ayağını kullanmaya zorla, sıkı markaj vs. Ama bunları yapmama gerek kalmadan da bu şut sayılarının olmaması lazım. Önceki bir seride maçlarda toplam 30 şut da olabiliyordu, 10 şutta kaldığı da oluyordu.
Beyler fm scout genie v3 ne zaman çıkar? Yeni güncelleme geldi fakat genie scout daha piyasada yok. Bileniniz var mı ne zaman acaba çıkışı?
@perpetua Son güncelleme ile henüz kariyer açmadım fakat bir arkadaşın burda yorumunu okudum. Yeni yabancı kuralı Türkiye Kupasında ve Türkiye Süper Kupasında hala 5+3 geçerliymiş. Bunun düzeltilmesi olacakmı, birde forma numaralarını 1-28 arası verebiliyormuşluz yeni kuralla galiba, bu eskisi gibi 1-99 arası olabilir mi?
arkadaşlar 15.3'te yabancı kuıralı sonraki sezon için mi geçerli?
Steam'ından atöyle kısmına girip beğendiğin temayı bulup " Abone Ol " dediğin zaman o senin oyunun içine eklenecektir çok çabuk bir şekilde, versiyon olarak uymayan temaları oyun göstermiyor.
Sezon başlayalı 4-5 hafta oldu demba ba, fierro, kranevitter ve sosa sakatlandı. Fierro ve ba 3er hafta sosa ve kranevitter 2şer ay gitti. En iyi oyuncuların gitmesi ilginç.
fm editor live 2015 ne zaman çıkar acaba?
ikinci sezon başlarken taktik ekranındaki simgelerde mavi gözüküyor.
2.sezonda 28 oyuncu kaydediliyor. forma numaralarıda 1-28 arası verilebiliniyor. ama Beşiktaş'ta 16 numara kullanılmadığı için en fazla 27 kişi oynayabiliyor.
1. Ligden Adana Demirspor'u çalıştırıyorum. Kadro kayıtlarında en fazla 5 adet yabancı oyuncunun kayıt edilebileceğini, ancak bir üstünde ise "Türk olmayan 3 oyuncunun maksimum sayısı" gibi saçma bir ifade yer alıyor. Pratikte ise 3 tane kayıt edilebiliyor...
Bunun açıklaması nedir?
http://i.imgur.com/KrvPlWU.png
edit: bu oyunun yapımcıları tam bir gerizekalı. güncellemeler oyunu düzeltmesi gerekirken aksine oyunun içine ediyor. hasta mısınız kardeşim? bilerek mi yapıyorsunuz bunu?
Doğru dürüst oynuyorduk 15.2.1'i, ne sakatlık abartıydı ne başka birşey. bir güncelleme geldi sözde sorunların giderildiği, ancak ne hikmetse tesisleri, antrenörleri biraz alt seviye olan bir takım yönettiğinizde adamlar patır patır sakatlanıyor. haftada en az 2-3 adam. yuh arkadaş ya. 2 maçta 7 tane adam maç içerisinde nasıl sakatlanır ya? Sezon öncesi ve sezon içi sakatlıklarından bahsetmiyorum bile...
Eee, ne yapalım o zaman? Ufak takım çalıştırmayalım mı kardeşim? Herkes Real, Bayern, Manchester mı takılsın? Hayır Yılmaz Vural gerçekte bunları yaşıyor mu?
Sigames, dünya üzerinde bile bile kendisine en çok sövdüren kurumdur...
edit2: ve adamlar bir maç motoru yapmış, öyle böyle maç motoru değil... yüklen diyince inadına ekranı sana hiç açmayan, 60. dk'da yüklen dediysen 90+'ya kadar 3 saniyede zamanı geçirip 91:20'de ekranı açıp, insanlarla resmen John Benjamin Toshack geçilen, kişiyi sinir stres sahibi yapan bir maç motorudur. Dünya üzerinde bunun eşi benzeri yoktur. Yapımcılar bunu bilerek yapıyor... Çünkü Miles'ından Neil Brock'una kadar küfür yemeyi, baştan aşağı saydırılmayı çok seven bir ekibe sahipler ve oyunu yapmalarında ki tek amaç bu.
edit3: 3d lanetinden bahsetmiyorum bile. Yanlışlıkla felan yada kardeşim 3d'yi açık bıraktıysa ve oyuna girdiğimde karşıma o zombiler çıktıysa 1-2 hafta o görüntü aklımdan silinene kadar oyunu açmıyorum. Öyle bir zevksizlik olamaz. Onu o şekilde oynayan, oynarken zevk alabilen arkadaşlarımıza imreniyorum. Öyle bir rezaletin insanlar tarafından oynanabileceğini düşünüp piyasaya sürebilen sigames yöneticilerine de medeni cesaretinden dolayı resmen tapıyorum. nasıl bir cesarettir... ki başarılı da oldular. baksana 3 yıldır tek geliştirmeye çalıştıkları alan o oyun içerisinde.
Yıl 2015, çaktırmayın...
Kayıtlı oyuna giremiyorum şaka gibi. Crash Dump mudur nedir o hatayı alıyorum bu ne biçim bir şey 3 serisi geldi daha 1 lig maçı oynayamadım gerçekden legal almasaydım şuan mis gibi oynardım yazık oldu 50 Tl'ye.
Yahu yazıklar olsun harbiden şu crash dump hatasından nefret ettim illa sahte mi alalım öyle oynayalım.
oyun kurucam hata kayıt yap hata bu ne.
beyler 15.2.1 güncellemesine geri nasıl dönebilirim.