1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by serwan View Post
    SI artık şu transfer olayına bi el atsa ve rekabet 10 sene sonra da sürse çok güzel olacak..
    Tüm takımlar pc kontrolündeyken sıkıntı yok. Ama bizim yönettiğimiz takımın her zaman gerisinde kalıyorlar. Çok zor olmasa gerek takımların eksiklerini, ihtiyaçlarını belirleyerek ona göre transfer yapmalarını sağlamak.
    Yukarıda bi arkadaş real chedjou'yu istedi demiş. Yani işte saçmalığa bak. Ben barca'yı yönetiyor olsam real gidip böyle 2 tane transfer yapsa oyundan soğurum.
    Gerekirse pc tarafından yönetilen takımlara avantaj sağlasınlar. Ne bileyim tüm oyuncuları biliyor falan olsun rakipler.
    Bu şekilde tadı kalmıyor gerçekten.
    Bence oyuncunun performansına göre transfer yapmalılar. Aksi halde oyuncumuz 50 gol de atsa değeri belli bir düzeyin üstüne çıkamıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bence oyuncunun performansına göre transfer yapmalılar. Aksi halde oyuncumuz 50 gol de atsa değeri belli bir düzeyin üstüne çıkamıyor.
    Bende saçma sapan transferler oluyor. Caner Erkin GS'ye gidiyor, Tarık Çamdal ile Emre Çolak Fener'e gidiyor. Tamam bunlar olmayan şeyler değil ama, bu kadar çok olmaz ki. O.o

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

Çok haklısın hocam ben de bundan hep şikayetçi oluyorum senelerdir. Süper lige bosnalı bi kanat oyuncusu almıştım akhisar için 32 maçta 11 gol 6 asist yapmıştı adam 23 yaşında olmasına rağmen değeri çok çok azdı performansına göre. Aynı şekilde real madridin c takımından genç eero diye danimarkalı bi yarma forvet getirmistim 197 boyunda o da 23 maçta 2 gol attı ama bosnalı arkadaştan değeri çok daha yüksekti direk elden çıkardım.

performansın transfer piyasasına etkisinin daha yüksek olması gerekiyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri