Originally Posted by
SacrificeGGTC
Takımdan gitmesi gerekenleri şuan şu dakika yazıyorum. Herhangi bir şekilde bu futbolcuların 1 tanesi dahi, bu takımda yer alırsa Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim.
Yıllarca saçma sapan, kabiliyetsiz, yaşlı adamlara dökmediğimiz para, vermediğimiz destek kalmadı. Artık buraya kadar benden. Net bir tavır koyuyorum kendimce.
1. Volkan Demirel
2. Bruno Alves
3. Egemen Korkmaz
4. Serdar Kesimal
5. Selçuk Şahin
6. Meireles
7. Emre Belözoğlu
8. Holmen
9. Mehmet Topuz
10. Krasic
11. Dirk Kuyt
12. Emenike
13. Webo
Zaten bunların sözleşmeleri kafadan €22M falan eder, transferde istemiyoruz. Gerekirse, çıkarırsın Recep Niyaz'ı, Beykan Şimşek'i, Hasan Erbey'i, Gökay Iravul'u çağırırsın Stoch'u da, koyarsın kaleye Mert Günok'u delikanlı gibi, çıkar oynarlar. Yeter yahu!
Açıklarsın size 3-4 yıl şampiyonluk yok, yönetim olsun, geçmiş teknik direktörler olsun hiçbiri vizyon ve misyon sahibi değildi. Sezonu kurtarmak için yapılan transferlerle, gün doldurdular. Birbirine naz yapan sevgililer gibi sürekli yönetimle, açıklamalarla ve terbiyesiz yorumlarıyla gazetelerde, sokaklarda nefret söylemleriyle taraftarları böldüler ya da diğer takımların bize olan saygısını yitirmelerine sebep oldular. Yeni gelecek olan teknik adamında söylemesi gerek sadece bu.
Yapması gerekenler; 15-16 kişilik scout ekibiyle, bir kısmı, Türkiye Bölgesel Amatör ligleri de dahil olmak üzere Türkiye'yi karış karış yontucaklar, araştıracaklar. Kalan ekipler, Latin Amerika ve Avrupa'nın 2. sınıf ülkelerinde genç topçuların peşinde koşacaklar. İngiltere, İspanya, İtalya, Hollanda, Almanya yeni ekip için ağır olabilir. O yüzden 2. sınıf ülkeler öncelikli olmalı. Zaten bu ülkelerde yıllardır misyonu olan takımlar kapatıyor bütün topçuları. Arsenal, Barça, Ajax, Juventus, Ath. Madrid, Dortmund say say bitmez.
Tavrım artık bu şekilde, gerekirse takımımı bırakırım. Arsenal taraftarı olarak devam ederim!
Eleştirilere açığım, takip edeceğim burayı bundan sonra, görüşmek üzere...