Aslında Diego'yu sağa çekip yerine Alper'i denesek çok mu etkisiz kalır Alper
Tam olarak olması gereken diziliş ve kadro bence bu.
Volkan'dan her ne olursa olsun bir kerede vazgeçmemeliyiz. Alves son hareketiyle gözümden düştü, kadroya kesinlikle alınmamalı.
Sol bek kısmında bana göre Hasan Ali oynamalı çünkü hevesli, nerede olduğunu farkında olan her oyuncu bizim işimize yarar. Kadlec - Egemen de defansı çok rahat toparlar zaten rotasyon için Bekir de mevcut.
Caner'in orada iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Meireles ve Topal orta alanı çok rahat toparlayacaktır. Kuyt'a pek bir şey demeye gerek duymuyorum çünkü belli bir standart'ın ne altına çıkıyor, ne de üstüne. Takımdaki en yararlı oyuncu olduğunu düşünüyorum ve aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.
Diego'yu artık daha önde kullanmalıyız. Bu adam kaliteli ama çok geride kullanmaya çalışıyoruz adamı boş yere öldürüyoruz.
Forvetlerin hepsi birbirinden berbat bence o yüzden Kuyt'ı forvete çekip gerekirse sağ tarafta Topuz'u bile kullansak ben onay veririm.
Kuyt o üçlüye bakışla çok daha aktif bir oyuncu. Takımı ileride rahatlatan bir isim o yüzden onu oraya kaydırıp yerine birini koymak mantıklı olabilir.
Bu taktik normalde klasik 4-4-1-1 FM tabiriyle. Topal'ın daha savunma yönünü göstereceği Meireles'in de ileri hat ile bağlantı olacağı bir diziliş bizi rahatlatır diye düşünüyorum.
![]()