Sayfa 435 / 447 İlkİlk ... 335385425433434435436437445 ... SonSon
13,021 ile 13,050 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow umarım yetişemez derbiye. 1-2 Hafta dinlense herkes için daha olumlu olacağa benziyor.
    muhtemelen 11'imiz: volkan-GG-bruno-kadlec-caner-topal-emre-meireles-alper-webo-kuyt yapacaktır.
    Eğer Sow yetişecek gibi olursa da Meireles'i kesip Alper'i ortaya çeker. Ki bu bizim için hiç iyi olmaz.
    bana kalırsa Diego bu maç oynamalı ama hiç zannetmiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Çok işini zorlaştıracak bir durum yok bence İsmail Kartal'ın. Basın elde malzeme olmadığı için yazıp çizip duruyor. Bence en az çarşamba gününden bu yana 9 kişi kafasında nettir hocanın.

Egemen'in iyileşmesi sevindirici. Bu maçta oynar mı bilmiyorum ama bana da biraz erken gibi geliyor. Yapacak bir şey yok Kadlec'e teslim forma. Yanında da Alves olunca gol yiyeceğimiz garantileniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Artık kadroda revizyona gitmek gerekiyor

Volkan - Alves - Emenike

Bu arkadaşların bi kaç hafta kesik yemeleri gerekiyor.
    Emre de artık 11 oyuncusu olarak yazılmasın bence. Güven vermiyor. Önümüzdeki hafta içerde şöyle çıkalım, orta sahada pas oyunu oynayacaksak bu oyuncular daha yatkın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben oraya Webo'yu düşünmeden yazarım, bence takımın en kaliteli forveti ve benim gibi düşünen kişi sayısı az değil. Normalde yapılması gereken Sow, Emenike ve Alves'in satılarak yerlerine bir tane stoper, 1 tane kanat ve bir tane Emre alınmalı. Emreli ve Emresiz FB arasında büyük fark var. Diego'nun hangi şartla olursa olsun oynamaması bence doğru değil. Alper de solda iyiydi bugün, eğer orta saha olmayacaksa solda oynamalı.

Mert-Gökhan-Bekir-Kadlec-Caner-Topal-Meireles-Diego-Alper-Kuyt-Webo

bu 11 bence hepsinden daha iyi iş yapar, tabi 3-4 maç sabredilirse. Keşke Emre'ye güvenebilsek ama olmuyor işte.

Dün Demirkol ntvsporda söyledi aynen katılıyorum; İsmail Kartal'ın basın açıklamaları için mutlaka profesyonel destek alması lazım. Kötü niyetli değil, daha çok heyecanlı. Çok dikkat etmeye çalışıyor söylediklerine, haliyle hatalı sözler sarf ediyor. Atamadı üstünden takımın başına geçmiş olma şokunu. Tabi farklı bir tecrübe teknik direktörlük büyük takımda, mutlaka alışacaktır ama çok yanlış yerlere gidebilecek laflar ediyor. Başı çok ağrır bu şekilde devam ederse.

Egemen dönsün artık, bir şekilde nerede yaptıracaklarsa maç filan yaptırsınlar acil dönsün takıma. Topal başta hepimiz nefes alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsmail Kartal 3 senedir Ligtv'ye konuşuyor bunları ilk kez yapmıyor ki?

Hem Kocaman döneminde hem de Yanal döneminde hem maç önü hem de maç sonu çoğu kez konuşmuştur. Özellikle maç önlerinde bir çok defa onun konuşmasına denk geldiğimi biliyorum. Ne kadar destek alırsa alsın, adam mantelitesinin yansıttığını konuşuyor.

10 kişi kalsa da Fenerbahçe yılmamalı, çekilmemeli, savaşıp, mücadele etmeli ve puan kazanmalı demek cesur bir adamın demecidir, Haddimizi bilerek oynuyoruz açıklaması da bu profilin ürünüdür. Hiçbir destek bu gerçeği değiştiremez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal gecen sezonun basında ''Bu takım şampiyon olacak'' gibi cesur bir acıklama yapmıstı ve benim güvenim orda baslamıstı Ersun Yanal'a.İsmail Kartal'ın ''Haddimizi bilerek oynadık'' açıklamasıyla da ona olan güvenim -zaten yoktu- tamamen bitti.Bu acıklama kulube edilen küfür gibi birşey.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sene başında İsmail Kartal'a şans verilmesi gerektiğini düşünmüştüm ama 6. haftada fikrim tamamen değişti. Takımı Aziz Yıldırım bile yönetiyor olsa yetersiz bir hoca, hepimizin nefret ettiği korkak düşünceye sahip bir hoca ile bu iş yürümez. Uzun yıllar sonra devre arasında, belki de daha önce, hoca değişikliği yaşadığımız sezon olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ersun yanal kalmis olsaydi; su ana kadar izledigim lig icin konusuyorum, cok net 18 puan almistik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mert-Caner-Egemen-Kadlec(Bekir)-GG-Mehmet Topal-Meireles(Emre)-Diego-Alper-Kuyt-HERHANGİ BİR SİYAHİ FORVET

Artık 4-3-3'ten 4-2-3-1, 4-4-1-1 gibi bir taktiğe geçmemiz gerekiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

meireles bu sezon çok iyi böyle devam ederse ve devre arasında yanına bir adam, bir kanat birde stoper aldıkmı şampiyonuzda ama nerde

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    meireles bu sezon çok iyi böyle devam ederse ve devre arasında yanına bir adam, bir kanat birde stoper aldıkmı şampiyonuzda ama nerde
    Üç adamı geçtim bir adam alsalar razıyım. Ama dediğin gibi nerde

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Takımdan gitmesi gerekenleri şuan şu dakika yazıyorum. Herhangi bir şekilde bu futbolcuların 1 tanesi dahi, bu takımda yer alırsa Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim.
    Yıllarca saçma sapan, kabiliyetsiz, yaşlı adamlara dökmediğimiz para, vermediğimiz destek kalmadı. Artık buraya kadar benden. Net bir tavır koyuyorum kendimce.

1. Volkan Demirel
    2. Bruno Alves
    3. Egemen Korkmaz
    4. Serdar Kesimal
    5. Selçuk Şahin
    6. Meireles
    7. Emre Belözoğlu
    8. Holmen
    9. Mehmet Topuz
    10. Krasic
    11. Dirk Kuyt
    12. Emenike
    13. Webo

Zaten bunların sözleşmeleri kafadan €22M falan eder, transferde istemiyoruz. Gerekirse, çıkarırsın Recep Niyaz'ı, Beykan Şimşek'i, Hasan Erbey'i, Gökay Iravul'u çağırırsın Stoch'u da, koyarsın kaleye Mert Günok'u delikanlı gibi, çıkar oynarlar. Yeter yahu!
    Açıklarsın size 3-4 yıl şampiyonluk yok, yönetim olsun, geçmiş teknik direktörler olsun hiçbiri vizyon ve misyon sahibi değildi. Sezonu kurtarmak için yapılan transferlerle, gün doldurdular. Birbirine naz yapan sevgililer gibi sürekli yönetimle, açıklamalarla ve terbiyesiz yorumlarıyla gazetelerde, sokaklarda nefret söylemleriyle taraftarları böldüler ya da diğer takımların bize olan saygısını yitirmelerine sebep oldular. Yeni gelecek olan teknik adamında söylemesi gerek sadece bu.
    Yapması gerekenler; 15-16 kişilik scout ekibiyle, bir kısmı, Türkiye Bölgesel Amatör ligleri de dahil olmak üzere Türkiye'yi karış karış yontucaklar, araştıracaklar. Kalan ekipler, Latin Amerika ve Avrupa'nın 2. sınıf ülkelerinde genç topçuların peşinde koşacaklar. İngiltere, İspanya, İtalya, Hollanda, Almanya yeni ekip için ağır olabilir. O yüzden 2. sınıf ülkeler öncelikli olmalı. Zaten bu ülkelerde yıllardır misyonu olan takımlar kapatıyor bütün topçuları. Arsenal, Barça, Ajax, Juventus, Ath. Madrid, Dortmund say say bitmez.
    Tavrım artık bu şekilde, gerekirse takımımı bırakırım. Arsenal taraftarı olarak devam ederim!
    Eleştirilere açığım, takip edeceğim burayı bundan sonra, görüşmek üzere...
    Last edited by SacrificeGGTC : 19.Ekim.2014 at 23:13 Reason: Holmen'i unutmuşum :) O kadar çok ki gereksiz...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006

Yönetimsel bir değişiklik en doğrusu gibime geliyor. İçimizde heyecan kalmadı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oraya 13 tane futbolcu ismi yazmaktansa Aziz Yıldırım yazman yeterli olurdu. Başkan gitmediği sürece ben hoca değişikliği ve transfere karşıyım. Diego gibi bir adam aldık, en önemli maçımızda yedek kulübesinde oturdu daha ne olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yönetim mi teknik ekip mi bilmem ama birinin Volkan'ı ameliyat olmaya zorlaması lazım. Gören de kaleci sıkıntımız var da Volkan ameliyat olmuyor, fedakarlık yapıyor diyecek ! Gitsin olsun ameliyatını da o da rahat etsin biz de.

Takıma gelecek olursak, Alves çok çok iyi bir ceza alması lazım.Performans olarak da Kadlec'in ondan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Defans çizgimiz Kadlec yokken hep geri gidiyor. O yüzden bence Kadlec oynamalı. Yanına da Egemen. Egemen gelene kadar Bekir-Alves'ten birini koy işte.

Diego ne yaptı da kesik yedi anlamadım. Adamın dilinden anlayan yok, kabak onun başına patladı. İleri üçlü bu kadar formsuzken Topal-Emre-Meireles-Diego orta sahasını denemeliyiz. Bu 4lü bu lige çok fazla. Kullanabilirsek tabii.

Kuyt lütfen forvet oynasın. Sow ve Emenikeden biri de sağ açık. Alper de kanatlarda önemli bir silah olarak beklesin.

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Takımdan gitmesi gerekenleri şuan şu dakika yazıyorum. Herhangi bir şekilde bu futbolcuların 1 tanesi dahi, bu takımda yer alırsa Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim.
    Yıllarca saçma sapan, kabiliyetsiz, yaşlı adamlara dökmediğimiz para, vermediğimiz destek kalmadı. Artık buraya kadar benden. Net bir tavır koyuyorum kendimce.

1. Volkan Demirel
    2. Bruno Alves
    3. Egemen Korkmaz
    4. Serdar Kesimal
    5. Selçuk Şahin
    6. Meireles
    7. Emre Belözoğlu
    8. Holmen
    9. Mehmet Topuz
    10. Krasic
    11. Dirk Kuyt
    12. Emenike
    13. Webo

Zaten bunların sözleşmeleri kafadan €22M falan eder, transferde istemiyoruz. Gerekirse, çıkarırsın Recep Niyaz'ı, Beykan Şimşek'i, Hasan Erbey'i, Gökay Iravul'u çağırırsın Stoch'u da, koyarsın kaleye Mert Günok'u delikanlı gibi, çıkar oynarlar. Yeter yahu!
    Açıklarsın size 3-4 yıl şampiyonluk yok, yönetim olsun, geçmiş teknik direktörler olsun hiçbiri vizyon ve misyon sahibi değildi. Sezonu kurtarmak için yapılan transferlerle, gün doldurdular. Birbirine naz yapan sevgililer gibi sürekli yönetimle, açıklamalarla ve terbiyesiz yorumlarıyla gazetelerde, sokaklarda nefret söylemleriyle taraftarları böldüler ya da diğer takımların bize olan saygısını yitirmelerine sebep oldular. Yeni gelecek olan teknik adamında söylemesi gerek sadece bu.
    Yapması gerekenler; 15-16 kişilik scout ekibiyle, bir kısmı, Türkiye Bölgesel Amatör ligleri de dahil olmak üzere Türkiye'yi karış karış yontucaklar, araştıracaklar. Kalan ekipler, Latin Amerika ve Avrupa'nın 2. sınıf ülkelerinde genç topçuların peşinde koşacaklar. İngiltere, İspanya, İtalya, Hollanda, Almanya yeni ekip için ağır olabilir. O yüzden 2. sınıf ülkeler öncelikli olmalı. Zaten bu ülkelerde yıllardır misyonu olan takımlar kapatıyor bütün topçuları. Arsenal, Barça, Ajax, Juventus, Ath. Madrid, Dortmund say say bitmez.
    Tavrım artık bu şekilde, gerekirse takımımı bırakırım. Arsenal taraftarı olarak devam ederim!
    Eleştirilere açığım, takip edeceğim burayı bundan sonra, görüşmek üzere...
    İlk başta yönetim baştan ayağa değişecek, sonra şu yukarıdaki çöp oyuncuların yerine daha gelecek vadeden dinamik oyuncu grubu oluşturacağız. Ancak yönetim değişmedikçe Real'in kadroyu getir, Aziz yıldırım hepsini futboldan soğutur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alex'i her zaman bu takımdan görüyorum ve göreceğim o yüzden buraya yazmayı uygun görüyorum.

Dunga'ya baskı yapılıyormuş diyolar önümüzdeki ay oynanacak Brezilya'ya maçı için Alex'i kadroya alsın diye. Emekli olacak ve en büyük isteği bunu Saraçoğlunda yapmak olduğunu biliyorsunuz o yüzden isteniyor alınmasını kadroya.

Aziz beyin tavrı belli olduğundan dolayı umarım bu yol olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Alex'i her zaman bu takımdan görüyorum ve göreceğim o yüzden buraya yazmayı uygun görüyorum.

Dunga'ya baskı yapılıyormuş diyolar önümüzdeki ay oynanacak Brezilya'ya maçı için Alex'i kadroya alsın diye. Emekli olacak ve en büyük isteği bunu Saraçoğlunda yapmak olduğunu biliyorsunuz o yüzden isteniyor alınmasını kadroya.

Aziz beyin tavrı belli olduğundan dolayı umarım bu yol olur.
    inşallah dediğin olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tam olarak olması gereken diziliş ve kadro bence bu.

Volkan'dan her ne olursa olsun bir kerede vazgeçmemeliyiz. Alves son hareketiyle gözümden düştü, kadroya kesinlikle alınmamalı.

Sol bek kısmında bana göre Hasan Ali oynamalı çünkü hevesli, nerede olduğunu farkında olan her oyuncu bizim işimize yarar. Kadlec - Egemen de defansı çok rahat toparlar zaten rotasyon için Bekir de mevcut.

Caner'in orada iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Meireles ve Topal orta alanı çok rahat toparlayacaktır. Kuyt'a pek bir şey demeye gerek duymuyorum çünkü belli bir standart'ın ne altına çıkıyor, ne de üstüne. Takımdaki en yararlı oyuncu olduğunu düşünüyorum ve aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.

Diego'yu artık daha önde kullanmalıyız. Bu adam kaliteli ama çok geride kullanmaya çalışıyoruz adamı boş yere öldürüyoruz.

Forvetlerin hepsi birbirinden berbat bence o yüzden Kuyt'ı forvete çekip gerekirse sağ tarafta Topuz'u bile kullansak ben onay veririm.

Kuyt o üçlüye bakışla çok daha aktif bir oyuncu. Takımı ileride rahatlatan bir isim o yüzden onu oraya kaydırıp yerine birini koymak mantıklı olabilir.

Bu taktik normalde klasik 4-4-1-1 FM tabiriyle. Topal'ın daha savunma yönünü göstereceği Meireles'in de ileri hat ile bağlantı olacağı bir diziliş bizi rahatlatır diye düşünüyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emresiz olmuyor malesef alper de meirales te diego da emrenin verdiğini veremiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    emresiz olmuyor malesef alper de meirales te diego da emrenin verdiğini veremiyor
    Emre hiçbir zaman yok ki.

Agresifliği ile her an kırmızı görebilecek potansiyele sahip, saçma sapan anlarda (düz koşu yaparken bile) sakatlanma potansiyeline sahip bir adamın bize verdiği tek şey zarardır.

Emre varken de yok. Topal - Meireles / Diego üçlüsü gayet iyi katkı verir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Topal-Meireles-Diego gayet olur ama bu 3'lüden herhangi birinin yerine Alper girerse olmaz. Alper çizgi oyuncusu. Göbek için fazla savruk.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Topal-Meireles-Diego gayet olur ama bu 3'lüden herhangi birinin yerine Alper girerse olmaz. Alper çizgi oyuncusu. Göbek için fazla savruk.
    Böyle oldu mu Diego vasatın altında kalıyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Böyle oldu mu Diego vasatın altında kalıyor...
    Forvet arkası olarak oynamıyor ki.

Benim dizilişimde bu adam forvete yakın olacak şekilde ayarlı. Şuan resmen MC gibi oynatılıyor o sebeple yararsız kalıyo.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Forvet arkası olarak oynamıyor ki.

Benim dizilişimde bu adam forvete yakın olacak şekilde ayarlı. Şuan resmen MC gibi oynatılıyor o sebeple yararsız kalıyo.
    Evet Genellikle forvet arkası bir oyuncu..Kanatlar da gerektiğinde içe katederek orta sahayı kalabalık yapabilir, beklere yardım edebilir..Bence uygun kadro..En uçta buna en uygun isim kesinlikle Webo. Alper de kanattan içe katederek oynarsa daha yararlı olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tam olarak olması gereken diziliş ve kadro bence bu.

Volkan'dan her ne olursa olsun bir kerede vazgeçmemeliyiz. Alves son hareketiyle gözümden düştü, kadroya kesinlikle alınmamalı.

Sol bek kısmında bana göre Hasan Ali oynamalı çünkü hevesli, nerede olduğunu farkında olan her oyuncu bizim işimize yarar. Kadlec - Egemen de defansı çok rahat toparlar zaten rotasyon için Bekir de mevcut.

Caner'in orada iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Meireles ve Topal orta alanı çok rahat toparlayacaktır. Kuyt'a pek bir şey demeye gerek duymuyorum çünkü belli bir standart'ın ne altına çıkıyor, ne de üstüne. Takımdaki en yararlı oyuncu olduğunu düşünüyorum ve aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.

Diego'yu artık daha önde kullanmalıyız. Bu adam kaliteli ama çok geride kullanmaya çalışıyoruz adamı boş yere öldürüyoruz.

Forvetlerin hepsi birbirinden berbat bence o yüzden Kuyt'ı forvete çekip gerekirse sağ tarafta Topuz'u bile kullansak ben onay veririm.

Kuyt o üçlüye bakışla çok daha aktif bir oyuncu. Takımı ileride rahatlatan bir isim o yüzden onu oraya kaydırıp yerine birini koymak mantıklı olabilir.

Bu taktik normalde klasik 4-4-1-1 FM tabiriyle. Topal'ın daha savunma yönünü göstereceği Meireles'in de ileri hat ile bağlantı olacağı bir diziliş bizi rahatlatır diye düşünüyorum.
    Aslında Diego'yu sağa çekip yerine Alper'i denesek çok mu etkisiz kalır Alper

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında Diego'yu sağa çekip yerine Alper'i denesek çok mu etkisiz kalır Alper
    Diego etkisiz kalır bence abi.

Alper'i zaman zaman Caner yerine de koyabiliriz. Alper bu kadroya her türlü girebilir ama elimizde Diego gibi yaratıcı adam varken kullanamıyorsak sorun taktikseldir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

emre geriden oyun kuran , takımın beyni şeklinde bir oyuncu.
    diego daha çok forvete yakın son pas, çalım ya da şutla skora etki eden bir oyuncu.

yani demem o ki bu şekilde emre yerine 4231 e geçip diego forvet arkası oynarsa sorun yine çözülmez.

diego'nun emre'nin işini yapması lazım. bu yetenek var mı var. fakat bu yetenekten de öte tarz stil meselesi. diego'yu emreleştirmek gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de kadro kurmak isterdim ama maalesef kurduğum kadro maç içinde değişiyor.

Gol atar atmaz hücumdan bir adam çıkıp Selçuk giriyor, olur da rakip baskın çıkarsa forvetler çıkıp defanslar giriyor. Bu yüzden kadro kurmaktan vazgeçtim ama heveslilerin kadrolarını takip etmek de güzel.

Hayaller ve Acı Gerçekler. En azından sizlerin ki hayal, gerçekler daha öte ikisi de birbirinden farklı ama ben bir şey biliyorum ki her ikisi de aynı:

"Şampiyonlar Ligi" hem hayal hem de yine katılamayacağımız için acı bir gerçek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri