Originally Posted by
lucho
özgür abi ranieri transfer dönemini kapattıklarını açıklamış doğru mu?doğruysa neden kapatmış olabilir?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
JUVENTUS TRANSFERİ KAPATTI
İtalya Serie A'ya 1 sene aradan sonra dönen Juventus'ta teknik direktör Claudio Ranieri, transferi kapattıklarını ve yeni sezona ellerindeki oyuncu kadrosuyla başlayacaklarını açıkladı.
Teknik direktör Ranieri düzenlediği basın toplantısında, "Yeni oyuncu transfer etmeyeceğiz. Bazıları defans, ortasaha ya da forvet oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu söyleyebilir ancak ben transferi kapattığımızı söylüyorum" dedi.
Oynadığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermeyen ve Newcastle United ile Hamburg'a yenilip, Sunderland'le de berabere kalan İtalyan ekibin, Stuttgart'ın Portekiz'li defans oyuncusu Fernando Meira ile görüşme halinde olduğu iddia ediliyordu.
Son günlerde adı sıkı sık Manchester City'le anılmaya başlayan İtalya U-21 Milli takım oyuncusu Giorgio Chiellini ile de ilgili konuşan Ranieri, "Chiellini gitseydi benim için sürpriz olurdu. Kalmasına mutlu olsam da fazla şaşırmadım. Kendisi kadromuzun önemli oyuncularından biri" dedi.
Torino temsilcisi transfer döneminde, Udiense'li golcü Vincenzo I**uinta, Lyon'dan Portekiz'li ortasaha Tiago Mendes, Empoli'nin Arjantinlisi Sergio Almiron, Bayern'în tecrübeli futbolcusu Hasan Salihamidzic, Deportivo La Coruna'lı defans Jorge Andrade, Ajax'lı defans Zdenek Grygera ve Genoa'dan da Domenico Criscito'yu renklerine bağlamıştı.
kaynak:mackolik