Sayfa 5 / 191 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

chiellini juve potansiyelini taşıyan bir oyuncu değil.Asla bir zambrotta değil hem teknik hem hız hemde futbol zekası anlamında.İtalyan medyası coğu ülke medyaları gibi kendine yeni bir yıldız yaratma derdinde.Nesta,cannavaro gibi yıldızlara alternatif aradıkları için futbol piyasasina sunuyorlar gelecegin yıldızı diye.
    cm 'deki hız felan hikaye büyük futbol kulüpleriyle anlaşmalı yapılıyor bu oyunlar.nasıl ki NFS gibi araba yarışlarında araba firmaları arabalarının hasarlı gözükmelerini istemiyorlar futbol kulupleride oyuncularının potansiyellerini düşük göstermiyorlar gerçeği yansıtmıyor yani menajer oyunları.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    chiellini juve potansiyelini taşıyan bir oyuncu değil.Asla bir zambrotta değil hem teknik hem hız hemde futbol zekası anlamında.İtalyan medyası coğu ülke medyaları gibi kendine yeni bir yıldız yaratma derdinde.Nesta,cannavaro gibi yıldızlara alternatif aradıkları için futbol piyasasina sunuyorlar gelecegin yıldızı diye.
    cm 'deki hız felan hikaye büyük futbol kulüpleriyle anlaşmalı yapılıyor bu oyunlar.nasıl ki NFS gibi araba yarışlarında araba firmaları arabalarının hasarlı gözükmelerini istemiyorlar futbol kulupleride oyuncularının potansiyellerini düşük göstermiyorlar gerçeği yansıtmıyor yani menajer oyunları.
    O kendine yıldız yaratma işini ingilizler yapıyor daha çok.50 yıldır yarı final yüzü görmeyen milli takımlarından anlayabiliriz.

Zaten italyan medyası berlusconi ve moratti'nin elinde.Böyle birşey olsa abartmazlar ancak yerin dibine sokmaya gayret ederler.

Fm ile Juventus'un bir anlaşması olduğunu sanmıyorum.Juventus'un popülerliğini kıtasal olarak ayarlayan ve dünyanın en iyi kalecisi Buffon un handling özelliğini yıllardır 16 yapan bir oyun.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Fm ile Juventus'un bir anlaşması olduğunu sanmıyorum.Juventus'un popülerliğini kıtasal olarak ayarlayan ve dünyanın en iyi kalecisi Buffon un handling özelliğini yıllardır 16 yapan bir oyun.
    Mesele şu; Fm, cm tarz mejaner oyunlarının verileri gerçeklerden cok farklı.Menajer oyunlarının verilerine dayanılarak futbolcu yahut bir kulup hakkında yorum yapmak bence pek mantıklı değil bu yüzden.aghahowa tsikalgo felan feşmekan bir sürü oyuncu güya yıldız özelliğini taşıyor.Hani nerde Fm'nin cm'nin çıkardığı yıldız özellikli futbolcular. 3.ligde 2.ligde oynuyorlar.
    chiellini'yi ben 3-5 maçta izlemedim sadece juvenın oynadıgı her macında izlemişimdir.bence balon bi futbolcu kanat oyuncusu için ne zambrotta hızında ne de onun tekniğinde.

Del Piero_10 Misafir

Zambrotta aslen sağ kanat oyuncusuydu,Camoranesi onu sol beke şutlayıncaya kadar.Zambrotta hücuma iyi çıkardı ama savunması vasattı.Chiellini'nin defansif yönü yüksek ofansif yönü az.Aslen stoper ama sol bekte oynayabiliyor sol ayaklı oluşundan dolayı.Uzun boylu havada etkili.Fiorentina'da geçirdiği harika sezondan sonra onun bonservisinin yarısını almak kolay olmadı.Şu an satmaya kalksak bütün italyan takımları sıraya girer(inter hariç,onlar italyan değil)Manchester City 14 milyon euro vermeye dünden razı ama Chiellini ilerde bundan fazlası edecek.Onun 2008 İtalya kadrosunda bulunacağına 2010 dünya kupasında ilk onbir oyuncusu olacağına kesinlikle eminim.Zaten 2004 yılında İtalya milli takımı ile maça çıktı.2003 yılında gençler şampiyonasını kazandı.Yazın oynanan dünya 21 yaş altı turnuvasında takımın kaptanı ve savunmanın lideri oldu.Turnuvanın karmasına seçildi.Ama manchester city gibi kulüplerde kendi potansiyeline ulaşamaz.Juventus tarihi boyunca en iyi italyanları barındırdı.Böyle yetenekleri göz ardı edemeyiz.Kendini geliştirmeye devam ederse yeni bir Gentile olabilir.Ayrıca bu sezon takımın açık ara en iyi savunma oyuncusuydu.Çoğunlukla stoper olarak oynadı.

Birde videosu varmış,top geçmiyor
    http://uk.youtube.com/watch?v=hky9y0WQxNg

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sunderland maçı 1-1 bitti.
    GOALS: (first half) 8' Murphy; (second half) 43’ Molinaro

Hazırlık maçları pek parlak geçmiyor ne yazıkki...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hazırlık maçları sonuçları gerçekten çok ilginç

ama bu takımın zamana ihtiyacı var.1-2sezon sonra layık olduğumuz yere geleceğiz..sabredelim

hazırlık maclarını fazla dikkate almamak gerekiyor.bu takım daha yeni ve sezona daha çok var ve inter'de aston villaya 0-3 yenilmiş milaninda pek farkı yok.biraz zamana bırakmak gerekiyor

Del Piero_10 Misafir

İnternetten ingiliz radyodundan dinledim.

Gerizekalı spikerler maçı bırakıp Juventus ile dalga geçmeye kastılar.Oyuncuların ismini telafuz edemedikleri gibi Nocerino'ya 23 numarayı giydiğinden dolayı tüm maç boyunca Michael Jordan dediler.Cehalet kötü birde gerizekalılıkla birleşince.73 kilo Del Piero'ya da fat boy yakıştırmasını yaptılar.

Palladinyo ile Çillini'yi de söylemedim bile.

İlk yarıdan görüntüler

http://uk.youtube.com/watch?v=utoNyjQJDyo

İkinci yarı

http://uk.youtube.com/watch?v=CtVJPJYqgmo

Molinaro'nun golü süper

ingilizlerin ne söylediği pek de önemli değil çünkü kendi futbolcuları ve milli takımları başarısız olduğu için taş atmaya yer arıyorlar.hani onların 50 milyoın avroluk ronneyi dünyanın en iyi futbolcularındandı hani nerde o niye biz onun 50 milyon ettiğini göremiyoruz da sadece ingilizler görüyor.ingilizler ancak kendi futbolcularını şişirir.eminim ki Chiellini ingiliz olsaydı dünyanın en iyi sol beki derlerdi.
    bizim takıma gelince sunderland maçının özetini izledim ve takım çok olumlu sinyaller veriyor ben maçları izlemeden önce ümitsizdim ama özetleri izledikten sonra karar değiştirdim.ofansif oynamaya çalışıyoruz ve başarılıyız da sadece biraz zamana ihtiyacımız war bu kaliteli atakların golle sonuçlanması için.ayrıca gözüme çarpan bir eksikliğimiz de yan toplarda hep rakibe kafayı vurduruyoruz bunun için bir önlem alınmasıı lazım.belki bu sene için serie a da şampiyon olamayabiliriz ama sabretmemiz lazım para kaçakçılığı yapmadığımız için de 20-30 milyon avro bir adama haliyle veremiyoruz.seneye gelirlerimizin artacağını dikkate alırsak daha iddialı olacağız...

Del Piero_10 Misafir

Sunderland-Juventus

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İngilizler İtalyanları hiçbir zaman çekemiyorlar zaten.Juve hazırlık maçlarında skor olarak iyi değil ama takım yeni zaten oyuncular birbirini tanıyor ligde daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maçın özet görüntülerini izledim.Tek kale oynamışız diyebilirim.Sunderland'ın 2 yada 3 tane atağı var.Zaten biri gol oldu.Kaçan pozisyonlar değerlendirilseydi maçı farklı şekilde kazanırdık.

ivan Misafir

Çarşamba günü müthiş Turnuva var inter-Juve-Napoliydi sanrm eğer yanliş hatırlamıosam Turnuvayı Kanal1 verio

Nesil
    2006
    Yer
    Island

2003 Yılında takımımızın şampiyonlar ligi çeyrek final ve üstü maçlarının özeti

http://www.youtube.com/watch?v=6C0RtpjDceU

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    2003 Yılında takımımızın şampiyonlar ligi çeyrek final ve üstü maçlarının özeti

http://www.youtube.com/watch?v=6C0RtpjDceU

O sezon güle oynaya kazanılan Serie A şampiyonluğundan sonra Şampiyonlar ligi kupası çok yakındı.İki takımın oynadığı rakiplere bakarsakta görebiliriz.Real Madrid ve Barcelona'yı elemiştik.Ama o nereden çıktığı belirsiz sarı kart sayesinde Serie A ve Şampiyonlar Ligini aynı sezon kazanıp tarih yazma fırsatı kaçtı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

özgür abi ranieri transfer dönemini kapattıklarını açıklamış doğru mu?doğruysa neden kapatmış olabilir?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    JUVENTUS TRANSFERİ KAPATTI

İtalya Serie A'ya 1 sene aradan sonra dönen Juventus'ta teknik direktör Claudio Ranieri, transferi kapattıklarını ve yeni sezona ellerindeki oyuncu kadrosuyla başlayacaklarını açıkladı.
    Teknik direktör Ranieri düzenlediği basın toplantısında, "Yeni oyuncu transfer etmeyeceğiz. Bazıları defans, ortasaha ya da forvet oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu söyleyebilir ancak ben transferi kapattığımızı söylüyorum" dedi.
    Oynadığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermeyen ve Newcastle United ile Hamburg'a yenilip, Sunderland'le de berabere kalan İtalyan ekibin, Stuttgart'ın Portekiz'li defans oyuncusu Fernando Meira ile görüşme halinde olduğu iddia ediliyordu.
    Son günlerde adı sıkı sık Manchester City'le anılmaya başlayan İtalya U-21 Milli takım oyuncusu Giorgio Chiellini ile de ilgili konuşan Ranieri, "Chiellini gitseydi benim için sürpriz olurdu. Kalmasına mutlu olsam da fazla şaşırmadım. Kendisi kadromuzun önemli oyuncularından biri" dedi.
    Torino temsilcisi transfer döneminde, Udiense'li golcü Vincenzo I**uinta, Lyon'dan Portekiz'li ortasaha Tiago Mendes, Empoli'nin Arjantinlisi Sergio Almiron, Bayern'în tecrübeli futbolcusu Hasan Salihamidzic, Deportivo La Coruna'lı defans Jorge Andrade, Ajax'lı defans Zdenek Grygera ve Genoa'dan da Domenico Criscito'yuı renklerine bağlamıştı.

kaynak:mackolik

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    O sezon güle oynaya kazanılan Serie A şampiyonluğundan sonra Şampiyonlar ligi kupası çok yakındı.İki takımın oynadığı rakiplere bakarsakta görebiliriz.Real Madrid ve Barcelona'yı elemiştik.Ama o nereden çıktığı belirsiz sarı kart sayesinde Serie A ve Şampiyonlar Ligini aynı sezon kazanıp tarih yazma fırsatı kaçtı.
    Doğru söyledin valla Özgür abi.Zalayeta'nın golü hala aklımda

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    özgür abi ranieri transfer dönemini kapattıklarını açıklamış doğru mu?doğruysa neden kapatmış olabilir?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    JUVENTUS TRANSFERİ KAPATTI

İtalya Serie A'ya 1 sene aradan sonra dönen Juventus'ta teknik direktör Claudio Ranieri, transferi kapattıklarını ve yeni sezona ellerindeki oyuncu kadrosuyla başlayacaklarını açıkladı.
    Teknik direktör Ranieri düzenlediği basın toplantısında, "Yeni oyuncu transfer etmeyeceğiz. Bazıları defans, ortasaha ya da forvet oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu söyleyebilir ancak ben transferi kapattığımızı söylüyorum" dedi.
    Oynadığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermeyen ve Newcastle United ile Hamburg'a yenilip, Sunderland'le de berabere kalan İtalyan ekibin, Stuttgart'ın Portekiz'li defans oyuncusu Fernando Meira ile görüşme halinde olduğu iddia ediliyordu.
    Son günlerde adı sıkı sık Manchester City'le anılmaya başlayan İtalya U-21 Milli takım oyuncusu Giorgio Chiellini ile de ilgili konuşan Ranieri, "Chiellini gitseydi benim için sürpriz olurdu. Kalmasına mutlu olsam da fazla şaşırmadım. Kendisi kadromuzun önemli oyuncularından biri" dedi.
    Torino temsilcisi transfer döneminde, Udiense'li golcü Vincenzo I**uinta, Lyon'dan Portekiz'li ortasaha Tiago Mendes, Empoli'nin Arjantinlisi Sergio Almiron, Bayern'în tecrübeli futbolcusu Hasan Salihamidzic, Deportivo La Coruna'lı defans Jorge Andrade, Ajax'lı defans Zdenek Grygera ve Genoa'dan da Domenico Criscito'yu renklerine bağlamıştı.

kaynak:mackolik
    Doğruysa maddi nedenlerden dolayıdır.

ivan Misafir

Ranieriyi Chelsea döneminden bile sevmiorm Crespo forvetler arasında en az dakika alıp en çok gol atandı onu oynatmıodu sinir oluodm inş. Juvede iş yapar

JUVENTUS-inter-NAPOLİ 21:30 Kanal 1 yarn turnuvayı izleyn süper olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Soysuzlarla bu sezon yapacağımız ilk maç yani.Merakla bekliyorum.

ivan Misafir

sonrada 20 ağustoslarda var Milan JUVE inter

Beşiktaş ile anlaştığı söyleyen fakat BJK yönetiminin pahalı olduğu için vazgeçtiği Nicola Legrottaglie için devreye Atletico Madrid girdi.Legrottaglie bu sezonu Atletico Madridde kiralık geçirebilir.

Inter'den Güçlüsü Avrupa'da Yok! Juventus’ta adı skandallara karışan eski yönetici Luciano Moggi, eski takımıyla Inter arasındaki farklılıklar hakkında konuştu.
    Luciano Moggi, yaptığı açıklamalarla her zaman manşetlerde olmayı başardı. Şimdi de Inter ve Juventus’un durumlarını karşılaştırdı ve eski klübünü adeta bombaladı.

Moggi yaptığı açıklamada “Inter, şu anda Avrupa’nın en güçlü takımı ve Juventus ile aralarında 15 puanlık bir fark var” sözleriyle Inter’in Juventus’un çok önünde olduğunu iddia etti. Fakat, Moggi Juventus’u favori gösterdi ve şunları söyledi: “Ranieri’nin oyuncuları Inter’i yenmek için daha fazla motivasyona sahipler”
    Juventus yönetimini beğenmeyen Moggi’ye göre klübün parası harvurup Harman savruluyor. Moggi, yaptığı açıklamalara “12 yıldır ilk defa klübün parası faize yatırıldı. Benim klüpte olduğum zaman bunu yapamıyorduk. İyi sonuçlara imza attık ve bunun karşılığı olarak her zaman rekabetçi olabilecek bir takım kurduk” sözleriyle son verdi.

moggi'nin sözlerinde en ufak bi yanılması olduğunu sanmıyorum.tüm dediklerine eksiksiz katılıyorum.juve'nin şimdiki yöneticilerle işi biraz zor açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    Inter'den Güçlüsü Avrupa'da Yok! Juventus’ta adı skandallara karışan eski yönetici Luciano Moggi, eski takımıyla Inter arasındaki farklılıklar hakkında konuştu.
    Luciano Moggi, yaptığı açıklamalarla her zaman manşetlerde olmayı başardı. Şimdi de Inter ve Juventus’un durumlarını karşılaştırdı ve eski klübünü adeta bombaladı.

Moggi yaptığı açıklamada “Inter, şu anda Avrupa’nın en güçlü takımı ve Juventus ile aralarında 15 puanlık bir fark var” sözleriyle Inter’in Juventus’un çok önünde olduğunu iddia etti. Fakat, Moggi Juventus’u favori gösterdi ve şunları söyledi: “Ranieri’nin oyuncuları Inter’i yenmek için daha fazla motivasyona sahipler”
    Juventus yönetimini beğenmeyen Moggi’ye göre klübün parası harvurup Harman savruluyor. Moggi, yaptığı açıklamalara “12 yıldır ilk defa klübün parası faize yatırıldı. Benim klüpte olduğum zaman bunu yapamıyorduk. İyi sonuçlara imza attık ve bunun karşılığı olarak her zaman rekabetçi olabilecek bir takım kurduk” sözleriyle son verdi.

moggi'nin sözlerinde en ufak bi yanılması olduğunu sanmıyorum.tüm dediklerine eksiksiz katılıyorum.juve'nin şimdiki yöneticilerle işi biraz zor açıkçası.

artık klüple ilgili konuşmasını istemiyorum bunun

ivan Misafir

Inter’in Juventus’un çok önünde olduğunu iddia etti. Fakat, Moggi Juventus’u favori gösterdi ve şunları söyledi: “Ranieri’nin oyuncuları Inter’i yenmek için daha fazla motivasyona sahipler”

Burayıda iyi söylemiş ama

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Juve'ye Ağır Eleştiri

Eski Juventus genel direktörlerinden Luciano Moggi, şimdiki yönetimin, transfer harcamaları konusunda har vurup harman savurduğunu öne sürdü.

Kendisinin içinde bulunduğu yönetim döneminde böylesine rahatça para harcamadıklarını anlatan Moggi, "Transfer limitleri nedir, tam olarak bilemiyorum. Ancak sınırı şimdiden aştıklarından hiç kuşkum yok" diye konuştu.

Önceleri takımın sahiplerinden pek de destek alamamalarından şikayet eden Moggi, "Bu sene durum değişmiş olsa gerek. Benim zamanımda baştakilerden para almadan bu işi yürütüyorduk. Buna rağmen çok başarılıydık" dedi.

Moggi, geçtiğimiz günlerde Juventus'un Serie A'yı 5. olarak bitireceği öngörüsünde bulunmuş, şampiyonluk şansınınsa İnter'den yana olacağını iddia etmişti.

Luciano Moggi, geçtiğimiz yaz patlak veren Calciopoli skandalında başrolü oynayanlar arasında gösterilmiş ve sonuç itibariyle Juventus yönetiminden gönderilmişti.

kaynak:goal

bir konuştumu susmak bilimiyo.

ayrıca akşamki turnuvayı iple çekiyorum

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    Juve'ye Ağır Eleştiri

Eski Juventus genel direktörlerinden Luciano Moggi, şimdiki yönetimin, transfer harcamaları konusunda har vurup harman savurduğunu öne sürdü.

Kendisinin içinde bulunduğu yönetim döneminde böylesine rahatça para harcamadıklarını anlatan Moggi, "Transfer limitleri nedir, tam olarak bilemiyorum. Ancak sınırı şimdiden aştıklarından hiç kuşkum yok" diye konuştu.

Önceleri takımın sahiplerinden pek de destek alamamalarından şikayet eden Moggi, "Bu sene durum değişmiş olsa gerek. Benim zamanımda baştakilerden para almadan bu işi yürütüyorduk. Buna rağmen çok başarılıydık" dedi.

Moggi, geçtiğimiz günlerde Juventus'un Serie A'yı 5. olarak bitireceği öngörüsünde bulunmuş, şampiyonluk şansınınsa İnter'den yana olacağını iddia etmişti.

Luciano Moggi, geçtiğimiz yaz patlak veren Calciopoli skandalında başrolü oynayanlar arasında gösterilmiş ve sonuç itibariyle Juventus yönetiminden gönderilmişti.

kaynak:goal

bir konuştumu susmak bilimiyo.

ayrıca akşamki turnuvayı iple çekiyorum
    Bu akşam.

Fazla para harcamadılar aslında.Oyuncuların neredeyse hepsi taksitle alındı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu akşam Napoli ile mi oynuyoruz yoksa İnter ile mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Bu akşam Napoli ile mi oynuyoruz yoksa İnter ile mi?
    turnuva 45 er dakikalık 3lü maçlar halinde oluyor..mesela..juventus interle 45dk,inter napoli ile 45dk oynayacak...kazananlar finalde bir 45dk daha yapacak..gibi

Sayfa 5 / 191 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Mesaj Yetkileri