2-2"lik macda galatasaray saraçoglunda sevindi hmm... ha gollerdeki sevinci diyorsan gol attiginda tabiki sevincekler.
Printable View
Bende onu diyorum, herşey karşılıklı.
Her iki takım şampiyon oldu da kutlmasımı kaldı.Şampiyon biz olursak elbet bize gelecek o kupa.Fenerbahçeli taraftar sahaya girerse sadece kupayı almamız biraz gecikir ve Fenerbahçe boş yere ceza alır.
Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.
Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur :D
yani bana gorede statta sevinç onemli degil sampiyon olalimda floryadada kutlanir arenadada sorun degil.
Bunun sonucunu düşünmüyor ki kimse ?
Düşünse kimse ceza almaz mutlu mesut geçinir gideriz, yani bu dediğin sadece lafta kalıyor.Kimse şampiyon olmadı o konuda katılıyorum bakarsınız biz oluruz.
Galatasaray olursa olay olur diye düşünüyorum ancak sende söylemişsin sadece kupayı alma gecikir.
Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak :D ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.
Kazandığın zaman sevinmekten daha doğru bir hareket var mıdır?
Yakında deplasmanlara gol sevinci yasağı getireceksiniz. Kadıköy'de, Arena'da bir stadtır. Nasıl içinde seyirci tezahürat yapıyorsa, oyuncu pas yapıyorsa, gol atan ya da şampiyon olan sevinir.
Seyirci orada sevinmelerine izin vermez. Aman delikanlılara bak. Zaten bu tarz olaylara aşırı önem verildiği için basında pohpohladıkça pohpohluyor.
Flash Flash Flash... Kadıköy'de kupa kaldırılacak. Madem kalkmak istiyor kaldırtmayız.
Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?
Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.
Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.
Amma abarttiniz yahu, Melo cocugu istedigi icin pitbul taklidi yapmisti. Bunu daha sonra gelenek haline donusturdu. Anormal bir durum yok arti olsa bile psikolojik dengesinin yerinde olmadigi bilinen bir kisi uzerinden bu kadar tartismaniz cok sacma. Bir Fenerbahceli olarak Topuzun telekom arenadaki hareketini ben de pek SIK bulmadim acikcasi. Aile icinde yap bunu ama seyircisinin onunde yapma. Lakabin kangalsa kangal gibi sevin madem, o nasil oluyorsa artik :p
Kupa torenini de hic seyircisinin bile olmadigi bir ortamda yaptirmak neyin nesidir, onu da anlamis degilim. Deplasman takim seyircisinin alinmamasi da tuhaf ya zaten. Kupayla ilgili kurali koyuyorsan deplasman seyircisini de iceri al. Neresinden tutsan elinde kaliyor, nasil bir ulkede yasiyoruz biz :)
Yarın Kadıköyde olacak Fenerbahçe taraftarı ya son zamanların en şanslı taraftarları ya da en şanssız taraftarları olacak :) Galatasaray'ı yenip şampiyon olmanın sevincini veya Galatasaray'ın Kadıköydeki şampiyonluğunu tadacaklar.Sakat bir iş onlar için :D
Sessiszlik.....
[youtube="O-zvKnjMSrw"]BAĞIRIN LAN[/youtube]
Oğlum göriym sizi !
http://s14.directupload.net/images/120511/7vedoi3f.swf
Yavaş yavaş maç havasına girdiğimi hissediyorum, her sene bir takımla yarışıyoruz bakalim bu defa yarış nasıl sonlanacak ? Herkes kupa ister ama herkes şampiyon olamaz (:
[YOUTUBE="nkiAbbNRwyU"]Fatih Terim Final[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="5scktEoInlE"]Fatih Terim Final 2[/YOUTUBE]
Finallerin takımı Galatasaray
Finallerin hocası İmparator Fatih Terim
Ve bir final daha.
derbi günü ortaya çıkan fanatik kızlar,
son derece iticidir, kafasına esip aldığı, sonra dolapta unuttuğu formayı giyer, sanki futboldan çok anlarmış gibi, sosyal paylaşım sitelerinde sabahın köründen itibaren bik bik ötmeye başlar, tuttuğu takımda toplasan 3 futbolcu sayamaz. eğer maça gidecekse pür makyaj, düğüne gider gibi süslenir. maç öncesi ve devre arasında stat hoparlöründen yankılanan türkçe pop şarkılarıyla kendinden geçer.
(bkz: evlerden ırak)
http://www.eksisozluk.com/show.asp?i...fanatik+kIzlar
Aramızda endişe duymayan , korkmayan biri var mı acaba :D
Gs final maclarinda her zaman iyi oynayip sonuca ulasmistir avrupa olsun lig ve kupalar olsun her zaman finale kadar gittiysek kazanmisizdir. O yüzden takimima güveniyorum FB'nin ise son yillarda finallerde ve son maclarda pek basarisi yok. Ama futbol bu 80 dk iyi top oynayip yenilebiliyorsunuz.
Fatih Terim'in de kulübede olmasi büyük avantaj umarim rakip taraftarlarin önünde olaysiz bi sekilde kupayi kaldiririz.
Ben olacakları bildigim icin söylüyorum.Ayrıca kıyaslaman cidden ilginc.Birisi şampiyonluk kutlaması öbürü 2 dakikalık maç sonu kutlaması.Ve Gs'nin Saracoglu'nda kupa kaldırma istegi artık inat meselesi haline geldi bir kutlama istemiyorlar Fenerbahçe'yi uyuz etmek istiyorlar.Git kendi stadında yap törenini kaldır kupanı.Fenerbahçe kazandıgı maç sonrası galibiyette gidip sonraki hafta Kadıköy'de mi sevinecek ? Yani kıyaslama olmamış.
Kurallar geregi kupa orda verilcek diyoruz arkadasim.
Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.