Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.
    Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur
    Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.
    İnşallah, hepimizin temennisi (parantez içindekine değil son cümlene yazdım ha )

O değil de zaman geçmiyor yahu

Mesaj Yetkileri