Zeka olarak cok kötüler attıkları bütün paslar göstere göstere bu maçı izlerken bunlar nasıl Bayern yenmiş diye düşünüyorum.2 aydır top oynamamak fizik olarak cok kötü yapmış Bate'yi fener biraz akıllı oynarsa bu maçı 1-0 alır.
Printable View
Zeka olarak cok kötüler attıkları bütün paslar göstere göstere bu maçı izlerken bunlar nasıl Bayern yenmiş diye düşünüyorum.2 aydır top oynamamak fizik olarak cok kötü yapmış Bate'yi fener biraz akıllı oynarsa bu maçı 1-0 alır.
Cris'i takımda asla istemem. koy Salih'i koy Sezer'i koy Topuz'u ama Cris'i koyma.
Bu arada Topal defansif anlamda (top kapma vs) ligde geçen haftaya kadar en iyi isimdi yanlış hatırlamıyorsam.
Neyse maça dönelim. biz turlarız ama Webo-Caner değişikliğiyle bu iş kolaylaşır bence.
Meireles derhal kadro dısı bırakılmalı aptallıktan baska birşey degil şu yaptıgı gergin bir maç olsa çok yorulmus sinirlenmis olsan neyse bir nebze hafifletir yaptıgını ama 3. dakikada ne bu şiddet bu celal.Şu Meireles'e Fenerbahçe tarihinin en büyük cezası verilir inşallah ben hiçbir Fb oyuncusuna bu kadar küfretmemistim bir maçta.
Bu FB teknik direktörlerinin üzerinde değişiklik laneti mi var? Dökülen adamlar var ama çıkarmıyor. Ziegler ve Kuyt bunların başında geliyor.
Bu Bate Bayern'e nasil 3 gol atmis cok enteresan.
kasten gördü bunun bir savunmasi olamaz.. yönetimle kocamanin tepkileri ne olacak merakla bekliyorum ayni hareketi bir türk oyuncu yapsa takimdan sutlanirdi direk.. meireles gereksiz fazlalik bu takimda..
Aykut oyuncu değişikliği haklarını öbür maça götürebileceğini mi zannediyor?
10 kişinin etkileri görülmeye başlandı iyice, değişikliğe ihtiyacı olan takım Fenerbahçe iken rakip yaptı maçtaki ilk değişikliği.
Şu an oyunumuza bakılırsa 0-0a yatıyoruz.
Ayağında top tutacak isim lazım ya Caner ya Stoch topu alacak korner direğine götürecek isimler bunlar. Gör be Aykut Hoca 76 milyon + Belarus gördü bi Aykut Hoca göremedi.
İyi iyi bunlar böyle saçma oyunla gol atamayacak :) Türkiye'de üst turu alırız.
Arkadaş inatla uzun top atıyolar, bir tanesi bile isabet etmiyor. Aykut hala izliyor.
BATE hayatının topla oynama rekorunu kırıyor. Hiçbir maçta bu kadar üstün olmamışlardır Avrupa'da.
Bir Aykut Kocaman'da karşı takımda var :D
Napoli 0-2 Viktoria Plzen.
Bir sonraki turda rakip Plzen demek, bu maç 0-0 değil 1-0 bitse bile bence tur Fenerbahçe'nin olur her türlü, hatta bir sonraki tur da geçilir bence.
Bence burada gol atamassak -ki skora yatıyoruz çok zor- Bate'nin şansı daha yüksek.
Bence bu maç Meireles'de olsa 0-0 biterdi. Çok tatsız ve kısır bir maç.
plzen 3-0 yaptı
Plzen şov yapıyor 0-3.
Yani belki gol atabilirdik ama öyle bariz bir üstünlük sağlayacağımızı sanmıyorum. Böyle maçlar hep kısır geçer çünkü. Maçın da en başında söylemiştim kısır olacak diye. Zemin kendini hissettiriyor zaten. Hatta dedim, Fener erken gol atarsa maç 1-0 biter. Ama işte kırmızı kart her şeyi değiştirdi.
Bir de bu maç kesinlikle Aykut Kocaman'ı yanıltmamalı. Şükrü Saraçoğlu'nda farklı bir Bate olacaktır bana kalırsa.
Gecenin hatta turun en süpriz sonucu Plzen maçı Fener içerde 1-0 falan yener tur atlar
Evet oyun olarak pek bir şey değişmezdi ama bu kadar da kapanmazdık diye düşünüyorum. Ben Bate'nin İstanbul'da da bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Biz ne istersek o olacak bence. kazanmak istersek turlarız.
Böyle bitsin.
Plezen 3 yaptı turu geçersek rakibimiz olacak büyük ihtimalle
napolinin plzeni evinde 4 lemeyecegi ne malum.. bu kadar erken emin olmayin..
Fenerbahçe sanslı 2 kura cekmıs oldu bateyı saracoglunda gecerler dıye dusunuyorum plzendede zorlanıcaklarını dusunmuyorum fakat plzenın napolıye deplasmanda 4 atması cok ılgınc
İçerdeki maçı çok rahat kazanamayız bence, çünkü takımın başında Aykut var ve seyircisiz maç. Unutmayınki seyircisiz maçlar Türk takımları için çok olumsuz, üstüne karşımızda sinirleri çelik gibi olan bir takım var. Ama adamlar hiç risk almadılar, biz 10 kişiyiz ileride Sow tek başına ama 4 defans sürekli geride bekledi. Bir de bize gol atarlarsa avantajlı olacaklar.
Helal olsun takıma . İçerde parçalarız bunları