Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Bate Borisov kazanır

12 32.43%
  • Berabere biter

13 35.14%
  • Fenerbahçe kazanır

12 32.43%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 189 sonuç

Konu: Bate Borisov - Fenerbahçe | Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zeka olarak cok kötüler attıkları bütün paslar göstere göstere bu maçı izlerken bunlar nasıl Bayern yenmiş diye düşünüyorum.2 aydır top oynamamak fizik olarak cok kötü yapmış Bate'yi fener biraz akıllı oynarsa bu maçı 1-0 alır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Öyle birşey yapmasını isteyen oldu mu? Adamı eleştiririm tabi niye eleştirmiyim topu oyuna sokarken yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok, üstüne savunmada da aman aman birşey yapmıyor. Beklere nadiren yardım ediyor, yanından geçen adama çok kolay geçiliyor. Bu sene iyi futbol oynadığı maç sayısı 3 veya 4 tür, bu maç ta onlardan biri.

Dediğin gibi takım çok kötüydü ama ben sadece Topal'ı kötüleyip takımı övmedimki. Bütün takımı kötüledim. Mesela şu an Kuyt'tan resmen nefret ediyorum, aynı şekilde Egemen'den de. Şimdi çıkıp bazıları Kuyt koşuyor diyecek onlara hiçbirşey demiyorum, Egemen'i de öven çıkarsa diyecek birşey yok.

Bu arada Meireles'in atılması Cristian için iyi oldu. Adam geride iyi oynuyor, ligte Aykut durumu görürse bu formlarıyla Cristian ve Topal geride Emre önlerinde çok iyi olur. Zaten Meireles ilk yarının son 3 maçı dahil olmak üzere 3 aydır top oynamıyor.
    Cris'i takımda asla istemem. koy Salih'i koy Sezer'i koy Topuz'u ama Cris'i koyma.

Bu arada Topal defansif anlamda (top kapma vs) ligde geçen haftaya kadar en iyi isimdi yanlış hatırlamıyorsam.

Neyse maça dönelim. biz turlarız ama Webo-Caner değişikliğiyle bu iş kolaylaşır bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Meireles derhal kadro dısı bırakılmalı aptallıktan baska birşey degil şu yaptıgı gergin bir maç olsa çok yorulmus sinirlenmis olsan neyse bir nebze hafifletir yaptıgını ama 3. dakikada ne bu şiddet bu celal.Şu Meireles'e Fenerbahçe tarihinin en büyük cezası verilir inşallah ben hiçbir Fb oyuncusuna bu kadar küfretmemistim bir maçta.
    Last edited by attirson : 14.Şubat.2013 at 23:45

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu FB teknik direktörlerinin üzerinde değişiklik laneti mi var? Dökülen adamlar var ama çıkarmıyor. Ziegler ve Kuyt bunların başında geliyor.

Bu Bate Bayern'e nasil 3 gol atmis cok enteresan.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kasten gördü bunun bir savunmasi olamaz.. yönetimle kocamanin tepkileri ne olacak merakla bekliyorum ayni hareketi bir türk oyuncu yapsa takimdan sutlanirdi direk.. meireles gereksiz fazlalik bu takimda..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aykut oyuncu değişikliği haklarını öbür maça götürebileceğini mi zannediyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

10 kişinin etkileri görülmeye başlandı iyice, değişikliğe ihtiyacı olan takım Fenerbahçe iken rakip yaptı maçtaki ilk değişikliği.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu an oyunumuza bakılırsa 0-0a yatıyoruz.

Nesil
    2006

Ayağında top tutacak isim lazım ya Caner ya Stoch topu alacak korner direğine götürecek isimler bunlar. Gör be Aykut Hoca 76 milyon + Belarus gördü bi Aykut Hoca göremedi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu Bate Bayern'e nasil 3 gol atmis cok enteresan.
    Munich sezon başı, rakibi hafifa aldı 3 tane kontrodan yediler, bizimkiler aynı tuzağa düşmemek için hücuma çıkmıyor. Kadıköy'de atarlar bu gidişle orda gol lazım olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi iyi bunlar böyle saçma oyunla gol atamayacak Türkiye'de üst turu alırız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arkadaş inatla uzun top atıyolar, bir tanesi bile isabet etmiyor. Aykut hala izliyor.

Nesil
    2006

BATE hayatının topla oynama rekorunu kırıyor. Hiçbir maçta bu kadar üstün olmamışlardır Avrupa'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Aykut Kocaman'da karşı takımda var
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Napoli 0-2 Viktoria Plzen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir sonraki turda rakip Plzen demek, bu maç 0-0 değil 1-0 bitse bile bence tur Fenerbahçe'nin olur her türlü, hatta bir sonraki tur da geçilir bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence burada gol atamassak -ki skora yatıyoruz çok zor- Bate'nin şansı daha yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu maç Meireles'de olsa 0-0 biterdi. Çok tatsız ve kısır bir maç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

plzen 3-0 yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Plzen şov yapıyor 0-3.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence bu maç Meireles'de olsa 0-0 biterdi. Çok tatsız ve kısır bir maç.
    katılmıyorum Görkem. Cris özellikle 2.yarı hep gerideydi. ileride de pek etkili olamıyor ama Meireles olsa kendi yerinde 1-2 şut ile tehlike yaratabilirdi.

tamamen kapandık , hiç iyi değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    katılmıyorum Görkem. Cris özellikle 2.yarı hep gerideydi. ileride de pek etkili olamıyor ama Meireles olsa kendi yerinde 1-2 şut ile tehlike yaratabilirdi.

tamamen kapandık , hiç iyi değil.
    Yani belki gol atabilirdik ama öyle bariz bir üstünlük sağlayacağımızı sanmıyorum. Böyle maçlar hep kısır geçer çünkü. Maçın da en başında söylemiştim kısır olacak diye. Zemin kendini hissettiriyor zaten. Hatta dedim, Fener erken gol atarsa maç 1-0 biter. Ama işte kırmızı kart her şeyi değiştirdi.

Bir de bu maç kesinlikle Aykut Kocaman'ı yanıltmamalı. Şükrü Saraçoğlu'nda farklı bir Bate olacaktır bana kalırsa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Gecenin hatta turun en süpriz sonucu Plzen maçı Fener içerde 1-0 falan yener tur atlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evet oyun olarak pek bir şey değişmezdi ama bu kadar da kapanmazdık diye düşünüyorum. Ben Bate'nin İstanbul'da da bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Biz ne istersek o olacak bence. kazanmak istersek turlarız.

Böyle bitsin.

Plezen 3 yaptı turu geçersek rakibimiz olacak büyük ihtimalle

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

napolinin plzeni evinde 4 lemeyecegi ne malum.. bu kadar erken emin olmayin..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe sanslı 2 kura cekmıs oldu bateyı saracoglunda gecerler dıye dusunuyorum plzendede zorlanıcaklarını dusunmuyorum fakat plzenın napolıye deplasmanda 4 atması cok ılgınc

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İçerdeki maçı çok rahat kazanamayız bence, çünkü takımın başında Aykut var ve seyircisiz maç. Unutmayınki seyircisiz maçlar Türk takımları için çok olumsuz, üstüne karşımızda sinirleri çelik gibi olan bir takım var. Ama adamlar hiç risk almadılar, biz 10 kişiyiz ileride Sow tek başına ama 4 defans sürekli geride bekledi. Bir de bize gol atarlarsa avantajlı olacaklar.

Helal olsun takıma . İçerde parçalarız bunları

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri