Originally Posted by
uAburak89
Tebrik ediyorum, bahane bulmadan açıkça yazabilen bir tek seni gördüm. (Arada kaçırdığım varsa kusura bakmasın)
6+4 mevcut kadro ve hedef olan Cardozo düşünüldüğünde size de yarayan bir sistem değil. Hele tahkimden bir şey çıkmaz, Avrupa'ya gidemezsiniz hiç işinize yaramaz. Haftada 1 maç yapınca rotasyon çok kolay olmaz, tribünde oturacak yabancı da sıkıntı demek.
2 sene önceki play-off saçmalığı gibi olacak eğer AB kuralı veya sınırsız yabancı gibi değişiklik gelirse, buna sadece Fenerbahçe ve Galatasaray açısından değil "adalet" olarak bakmamız lazım ama biz de böyle bir huy yok. :) Bu sene için 6+2+2 kuralı gelse herkesin gönlü olacakmış gibi duruyor.
Yabancı düzenlemesi seneye olsa da yine Galatasaray avantajlı çünkü mevcut durumda Fenerbahçe'nin cezası 2 sene, Galatasaray mali açıdan daha da güçlenecek, risk alabilecek konuma gelecek. Ünal Aysal da bunun farkında bu nedenle ara ara yaptığı açıklamaları iyiden iyiye sıklaştırdı. Önceden istemiyordu Galatasaray diyen arkadaşlar da bir şeyi gözden kaçırıyor, önceden basiretsiz, Aziz Yıldırım'ın kankası Adnan Polat vardı, şimdi durum farklı.
Benim aklımın almadığı tek durum var, İlhan Cavcav, Süleyman Hurma gibi isimlerin yabancı sınırlamasından şikayetçi olması, mantıklı bir tavır olarak görmüyorum bunu.