1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2007

Konuşulan her sistem şu anki sistemden daha güzel olduğundan, değişsin de nasıl olursa olsun. 6+0+4, 5+0+3 nedir ya; saçmalık.

Daha önce burada yazdım mı bilmiyorum ama bu sistemlerin yerine altyapıya yapılan harcamaların transfere yapılan harcamalara oranı, finansal fair play falan kontrol edilse, belli kuralları olsa çok daha iyi bir sistem olur. O kadar futbol adamı var akıl danışılsın bir sistem getirilmeden önce. Yıllardır yabancı sınırımız var milli takımın hali ortada. u20 takımımız da ışık vermiyor. Arada biri kendi çabalarıyla ve birazda işlerin yolunda gitmesiyle iyi futbolcu oluyorsa oluyor gerisi boş.

Tabi bunların hiçbiri olmayacak. Yine kafalarına ne uygun gelirse onu uygulayacaklar bizde izleyeceğiz. Bakalım bu sefer şapkadan ne çıkacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Daha önce burada yazdım mı bilmiyorum ama bu sistemlerin yerine altyapıya yapılan harcamaların transfere yapılan harcamalara oranı, finansal fair play falan kontrol edilse, belli kuralları olsa çok daha iyi bir sistem olur.
    Allah korusun abi Türk futboluna falan faydası dokunur sonra böyle şeylere hiç gerek yok.

Mesaj Yetkileri