1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

17 takım 6+0+4'ı istemiyor.Biz AB önerisini sunduk ancak ben 6+2+2'nin kabul edileceğini düşünüyorum.Sırf biz AB kuralını istiyoruz diyede bu kuralın geliceğini sanmıyorum.
    6+0+4'e nasıl 17 kulüp birlikte tepki koyduysa,AB kuralınıda çoğunluk isterse gelmeli.
    Sonuç olarak bence sınırsız yabancı diye bir şey olmayacak.Sadece saçma 6+0+4 kuralı işlemez.

Edit:
    Recep Mamur,AB kuralına destek vermiş.Sanırım Kayseri bir tek bizimle istiyor AB kuralını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    17 takım 6+0+4'ı istemiyor.Biz AB önerisini sunduk ancak ben 6+2+2'nin kabul edileceğini düşünüyorum.Sırf biz AB kuralını istiyoruz diyede bu kuralın geliceğini sanmıyorum.
    6+0+4'e nasıl 17 kulüp birlikte tepki koyduysa,AB kuralınıda çoğunluk isterse gelmeli.
    Sonuç olarak bence sınırsız yabancı diye bir şey olmayacak.Sadece saçma 6+0+4 kuralı işlemez.
    sonunda düzgün bir cevap teşekkür ederim. Bazen acaba yazdıklarımın türk dil kurumunda başka bir anlamamı geldiğini düşünmüyor değilim. Ben takımlar 6+0+4'ü istemiyor diyorum ne cevaplar geliyor. Kaldı ki tabiki çoğunluğun istediği olmalı. Daha önce de bu yabancı sınırı konusunda çoğunluk ne derse o oldu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri