İyi de haklı haksız mevzusu değil bu,hakem faul vermişse fauldür,hakeme göre de kendisi haklıdır,ee bundan sonra sen elini ne kadar korusan da o kalıpla gelip hakem sarı kart çıkarırken hakeme çarparsan kırmızı kart görürsün tabi ki.
Printable View
Hakem tek taraflı Fener'in aleyhine oynamadı. İki taraf için de hatalı kararları vardı. Yani hakem maçı kötü yönetti. Taraflı yönetmedi. Salih'i de gördük sonunda. Rezalet bir seçimdi. Kesinlikle girmemesi gerekti. Berbat oynadı zaten. Daha 4 puan fark var. Ve çok maç var. Tebrikler Sivas
Nasıl ilk dakikalarda gelen goller maçın gidişatını etkiliyorsa, ilk dakikalarda çıkan kırmızı kartta maçın gidişatını aynı şekilde etkiliyor. Kırmızı karttan sonra Fenerbahçe gole çok yaklaştı ancak 1-0 olduktan sonra oyundan düştü.
aziz yildirim galatasaraya saldiriyor ne alakaysa.
Aziz Yıldırım: Biz Galatasaray'ı Telekom'da da yeneriz. İstatistiklere baksınlar.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
3 sorumlu var: Kırmızıya kaşınan Egemen; devre arası golcü almayan yönetim; Holmen, Salih, Kadleç gibi yedekleri hiç hazır tutmayan Yanal...
Tespitler son derece doğru. Bu günleri özetleyen bir tweet.
Super Final olmayinca hakemler ise heyecan katacak demek
Ben son 10-15 dakikayı izlemedim sanırım Sivas tribünleri şike yapsana diye bagırmıs. :n: Yahu şaka gibi cidden satın alındıklarını kabul ediyorlar ve üstüne Mecnun Odyakmaz'a sahip çıkıyorlar ''bu nasıl kafa aga'' diyesim geliyor.
Kırmızı kart pozisyonunu şimdi izledim, evet hakemin bariz bir hatası var ama kırmızı kart doğru bir karar, orada oyuncu kimdi göremedim ama egemene çarpmış ve dengesi bozulmuş ki oyuncunun bilerek kendini yere attığını düşünmüyorum ki oyuncunun zaten bir faul beklentisi olmamış yani öyle bir tavırda takınmamış, hatalı görmüş yada yan hakem hatalı söylemiş ki sarı kart çıkartmış ama faulü yapmadın diye kimse sana gidip hakeme vurma hakkınıda vermiyor, Egemenin orada yaptığı saygısızlık var ki hakem sonrasında bir laf duymuş ki atmış oyundan çünkü vurmasına rağmen hakem kırmızıyı çıkartmamış, geriye giderken söylenen bir şeye sinir olmuş ki çıkartmış kırmızı kartını.
Egemen'in kırmızısı doğru diyenler Egemen'in ne dediğini nerden biliyorlar ? Yahu göz göre Fenerbahçe'yi katleden bir hakem varken sahada 'Egemen kesin bir şey demiştir, yoksa niye kırmızı görsün' demek komik oluyor.
TEMİZ LİG he canım he.
enginde çarpmisti ama 11 mac aldi. egemene bakalim kac mac vericekler eger "ADALETLI" davranirlarsa.
Engin çarpmış mıydı insaf! Resmen saldırdı
Engin çarpmadı abi,biçti :n:
Engin'in ''iyi niyetli'' saldırısını çarpma olarak değerlendirmiş arkadaş, hay Allahım ya :D
Konumuz Engin değil ancak;
http://www.sondakika.com/haber-foto/...7_3545_300.jpg
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf2532784.Jpeg
Adam yakasına yapışmış hakemin net bir şekilde görülüyor. Buna çarpma demek görmezden gelmek demek.
İyide Egemen faul yapmadı ama aldığı tavır kırmızılık bir tavır, o zaman faul yapmadı diye herkes hakeme gidip tekme vursun, omuz atsın, böyle mantık olmaz ki, Egemenin söylediği bir şey var ki Emre orada hakemi engellemeye çalışıyor kart çıkarmasını, pozisyonu tekrar izleyin hakem orada bir şey duyuyor ve aynı anda emre hakemin kart çıkartmasına engel olmaya çalıştığı bir harekette bulunuyor, o zaman hakem burada bir şey duymadı ise, emre neden hakemi engellemeye çalıştı? Egemenin neden atıldığını hakemin raporundan önce kimse bilemeyecek ama hakem heralde rapora keyfimden attım yazacak değil, en iyi hakemlerin bile kötü zamanları olur, ama her kötü oynandığı zaman rakip takım para vermiş gibi davrananları anlamıyorum. Galatasaray kaç maç yenildi, bir kaç Gs taraftarı Aziz yıldırım para bastı diye başladı, şimdi fener yeniliyor aynı... R.Madrid, Barcelona gibi takımlar yenildiğinde de zaten Barcelona veya R.Madrid hakeme para veriyordur... Sezon başından beri atlanan penaltı ve kırmızı kart sayımızı liste yapsam şike var diye gönderirsin avukata, ama şimdi bizde başlayalım Fener yaptı diye, böyle mantık olmaz ki, hakem hata yapar, sonuçta o da insan, beni kızdıran her şeyi rakip takıma yığmaya çalışanlar... Dediğim gibi, egemenin yaptığı hareket faul değil, belki hakem hata yapmasa kırmızı kart da yemeyecekti ama egemenin takındığı tavır benim gözümde kırmızı karttır.
Ek olarak enginin pozisyonunda tartışılacak bir şey yok, 11 maçlık ceza değildi ama doğru bir karardı, ama 11 maç yanlış bir cezaydı.
Sivas tribünleri mi yaptı şikeyi? İstedikleri gibi bağırırlar.
Fark 10 iken temiz olan lig kirlenmiş birden. Futbolun güzelliklerini konuşanlar da TV'de amigoluk yapıyor. İlk devre Galatasaray'dan puan alan Ertuğrul Sağlam bugün cemaatçi oluyor. Aziz Yıldırım Strum Graz'dan sonra Sivaslı balıkçı savunması yapıyor. Sadece hakemi bahane etmesi yetecekken, konuyu şikeye getiriyor, kendini savunmak için fırsatı harcamıyor. Güzel güzel. :)
Yahu Meireles orda kırmızı kart görse ne olacak ? Zaten maç 1-0 biz 40-50 dakikadır oynuyoruz 10 kişi ne olacak yani 2-0 olmıcak 4-0 olucak bişey mi değişicek ? Ama maçın başında ki penaltıyı verse maçın kaderi değişecek. Hadi kaçırdı diyelim penaltıyı orda Egemen adama dokunmuyor bile faul verip küfür etmediği halde kırmızı gösteriyor o dakikaya kadar baskılı oynuyoruz gol geldi gelecek derken maçı bitiriyor orda. Bunları görmek istemeyenlerede malzeme olarak Meireles'i atmadı orda çünkü o saatten sonra atsada bişey değişmicekti. Son 10 dakika Fenerbahçe bi zahmet kötü oynasın 20. dakikadan beri 10 kişi kalmış bi takım 1-0'da geride ne kadar iyi oynayabilir ?
Ahahah :D Çarpma için mi diyorsunuz ? O daha komik. Yahu kart gördükten sonra hakeme itiraz etmeyen bir futbolcu gösterin bana. Egemenin yaptığından çok çok daha ağır tepki verenler oluyor ama öncesinde zaten kartla cezalandırıldığı için yeni kart çıkarılmıyor. ki çıkarılmaması lazım zaten. Yoksa her maç en az 2-3 kırmızı kart çıkması gerekir. Orada küfür vs olmadıkça kırmızı kart mı çıkar Allah aşkına.
Bir de Enginle bir tutmayın, yapmayın yahu. Hakem hata yaptı demek zor değil. Olayı alakasız yerlere bağlamayın.
Ama orda Enginin hakeme aldığı tavır hatalıydı, ki zaten kendisi de bunu kabul ediyor, belki faul olmayabilir yaptığı hareket ama faul değil diye hakemide dövemezsin, itiraz edilir ama itirazında bir seviyesi var. Hakemin üzerine yürümek itiraz değil, saygısızlıktır, ki itiraz ederken el kaldırmanın bile sarı kartlık hatta eli değil topu yere vurmanın bile sarı kartlık olduğunu göz önünde bulundurursak burada Egemenin hakeme direkt olarak omuz attığını görüyoruz
Roberto Carlos : "Hakemleri Eleştirmek Çok yanlış Sonuçta Onlarda İnsan. Evet Bugün Kötü Oynadık Ama Kazanmayı Bildik."
Carlos'a yakıstıramadım bu acıklamayı kendisiyle ters düsmüs bizde futbol oynarken hakemlere az sallamadı ayrıca çok degil daha bu sezon Gs maçından sonra yapılanları herkes gördü kararı futbol komitesi versin diyen bu adam degil miydi ? O hakem insan degil miydi ?