Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

5 15.63%
  • Fenerbahçe kazanır

14 43.75%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 230 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 20. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Pozisyon faul olmayınca kırmızı kartta haksız oluyor dogal olarak.Faul vermese Egemen neye itiraz edecek öyle düsünmek lazım.Ayrıca Egemen'in yaptıgı çogu maçta yapılıyor bu konuda bir istikrar yok kimi hakem sarı veriyor kimisi vermiyor ama bizim müthiş hakem 1 dakikada iki sarı kart vermeyi tercih etti.
    İyi de haklı haksız mevzusu değil bu,hakem faul vermişse fauldür,hakeme göre de kendisi haklıdır,ee bundan sonra sen elini ne kadar korusan da o kalıpla gelip hakem sarı kart çıkarırken hakeme çarparsan kırmızı kart görürsün tabi ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da oynayacak olması hiçbir şeyi değiştirmez.. Devre arasında 9-10 tane futbolcu alındı, kadro genişliği ve kalitesi Fenerbahçeden çok çok üstün.. Galatasaray böyle oynamaya devam ederse şampiyon olur..

Meireles'in kırmızı kart alıp en az 4-5 hafta cezalı olması gerek ama hakem penaltının karşılığını vermiş oldu.. Hakem inanılmaz kötü yönetti maçı..
    Hakem Meireles'i atsaydı FB'ye iyilik yapmış olacaktı. Pozisyonda baktı ben bu herifi atarsam FB ileriki haftalarda toparlayabilir sakın atmıyım. FB için belki de yapacağı en büyük iyilik Meireles'i atması ve 4-5 hafta ceza aldırması olurdu.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Abi allah aşkına bu maçı izledikten sonra da Fenerbahçe'ye oynanan oyunları inkar eden insanın bir daha futbolla işi olmasın, gerçekten söylüyorum. O anlayamadığımız Aykut Kocaman'ı şimdi çok iyi anlıyorum.
    Türkiye'de yerler işte adamı böyle...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hakem tek taraflı Fener'in aleyhine oynamadı. İki taraf için de hatalı kararları vardı. Yani hakem maçı kötü yönetti. Taraflı yönetmedi. Salih'i de gördük sonunda. Rezalet bir seçimdi. Kesinlikle girmemesi gerekti. Berbat oynadı zaten. Daha 4 puan fark var. Ve çok maç var. Tebrikler Sivas

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nasıl ilk dakikalarda gelen goller maçın gidişatını etkiliyorsa, ilk dakikalarda çıkan kırmızı kartta maçın gidişatını aynı şekilde etkiliyor. Kırmızı karttan sonra Fenerbahçe gole çok yaklaştı ancak 1-0 olduktan sonra oyundan düştü.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirim galatasaraya saldiriyor ne alakaysa.

Aziz Yıldırım: Biz Galatasaray'ı Telekom'da da yeneriz. İstatistiklere baksınlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hakem Meireles'i atsaydı FB'ye iyilik yapmış olacaktı. Pozisyonda baktı ben bu herifi atarsam FB ileriki haftalarda toparlayabilir sakın atmıyım. FB için belki de yapacağı en büyük iyilik Meireles'i atması ve 4-5 hafta ceza aldırması olurdu.
    Bizim hakemler bunu dusunebilse hepsi birer Einstein olurdu zaten hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
    3 sorumlu var: Kırmızıya kaşınan Egemen; devre arası golcü almayan yönetim; Holmen, Salih, Kadleç gibi yedekleri hiç hazır tutmayan Yanal...

Tespitler son derece doğru. Bu günleri özetleyen bir tweet.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Super Final olmayinca hakemler ise heyecan katacak demek

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aziz yildirim galatasaraya saldiriyor ne alakaysa.

Aziz Yıldırım: Biz Galatasaray'ı Telekom'da da yeneriz. İstatistiklere baksınlar.
    Bildiğimiz ayaklar hocam. Sıkıntı yapmaya gerek yok. Maç günü gelsin bakalım kim kimi yenecek. Daha düne kadar Arenada şampiyonluğu ilan edicez diyordu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben son 10-15 dakikayı izlemedim sanırım Sivas tribünleri şike yapsana diye bagırmıs. Yahu şaka gibi cidden satın alındıklarını kabul ediyorlar ve üstüne Mecnun Odyakmaz'a sahip çıkıyorlar ''bu nasıl kafa aga'' diyesim geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Kırmızı kart pozisyonunu şimdi izledim, evet hakemin bariz bir hatası var ama kırmızı kart doğru bir karar, orada oyuncu kimdi göremedim ama egemene çarpmış ve dengesi bozulmuş ki oyuncunun bilerek kendini yere attığını düşünmüyorum ki oyuncunun zaten bir faul beklentisi olmamış yani öyle bir tavırda takınmamış, hatalı görmüş yada yan hakem hatalı söylemiş ki sarı kart çıkartmış ama faulü yapmadın diye kimse sana gidip hakeme vurma hakkınıda vermiyor, Egemenin orada yaptığı saygısızlık var ki hakem sonrasında bir laf duymuş ki atmış oyundan çünkü vurmasına rağmen hakem kırmızıyı çıkartmamış, geriye giderken söylenen bir şeye sinir olmuş ki çıkartmış kırmızı kartını.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Egemen'in kırmızısı doğru diyenler Egemen'in ne dediğini nerden biliyorlar ? Yahu göz göre Fenerbahçe'yi katleden bir hakem varken sahada 'Egemen kesin bir şey demiştir, yoksa niye kırmızı görsün' demek komik oluyor.

TEMİZ LİG he canım he.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Egemen'in kırmızısı doğru diyenler Egemen'in ne dediğini nerden biliyorlar ? Yahu göz göre Fenerbahçe'yi katleden bir hakem varken sahada 'Egemen kesin bir şey demiştir, yoksa niye kırmızı görsün' demek komik oluyor.

TEMİZ LİG he canım he.
    Dediği değil,yaptığı kırmızı kart.

Hakem sarı kartı çıkardıktan sonra geliyor hakeme bütün siniriyle çarpıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

enginde çarpmisti ama 11 mac aldi. egemene bakalim kac mac vericekler eger "ADALETLI" davranirlarsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Engin çarpmış mıydı insaf! Resmen saldırdı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    enginde çarpmisti ama 11 mac aldi. egemene bakalim kac mac vericekler eger "ADALETLI" davranirlarsa.
    Engin çarptı demek. Çarpınca dengesi bozuldu düsecek diye hakemin yakasına sarıldı demi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin çarpmadı abi,biçti

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Engin'in ''iyi niyetli'' saldırısını çarpma olarak değerlendirmiş arkadaş, hay Allahım ya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Konumuz Engin değil ancak;

Adam yakasına yapışmış hakemin net bir şekilde görülüyor. Buna çarpma demek görmezden gelmek demek.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    London

İyide Egemen faul yapmadı ama aldığı tavır kırmızılık bir tavır, o zaman faul yapmadı diye herkes hakeme gidip tekme vursun, omuz atsın, böyle mantık olmaz ki, Egemenin söylediği bir şey var ki Emre orada hakemi engellemeye çalışıyor kart çıkarmasını, pozisyonu tekrar izleyin hakem orada bir şey duyuyor ve aynı anda emre hakemin kart çıkartmasına engel olmaya çalıştığı bir harekette bulunuyor, o zaman hakem burada bir şey duymadı ise, emre neden hakemi engellemeye çalıştı? Egemenin neden atıldığını hakemin raporundan önce kimse bilemeyecek ama hakem heralde rapora keyfimden attım yazacak değil, en iyi hakemlerin bile kötü zamanları olur, ama her kötü oynandığı zaman rakip takım para vermiş gibi davrananları anlamıyorum. Galatasaray kaç maç yenildi, bir kaç Gs taraftarı Aziz yıldırım para bastı diye başladı, şimdi fener yeniliyor aynı... R.Madrid, Barcelona gibi takımlar yenildiğinde de zaten Barcelona veya R.Madrid hakeme para veriyordur... Sezon başından beri atlanan penaltı ve kırmızı kart sayımızı liste yapsam şike var diye gönderirsin avukata, ama şimdi bizde başlayalım Fener yaptı diye, böyle mantık olmaz ki, hakem hata yapar, sonuçta o da insan, beni kızdıran her şeyi rakip takıma yığmaya çalışanlar... Dediğim gibi, egemenin yaptığı hareket faul değil, belki hakem hata yapmasa kırmızı kart da yemeyecekti ama egemenin takındığı tavır benim gözümde kırmızı karttır.

Ek olarak enginin pozisyonunda tartışılacak bir şey yok, 11 maçlık ceza değildi ama doğru bir karardı, ama 11 maç yanlış bir cezaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    İyide Egemen faul yapmadı ama aldığı tavır kırmızılık bir tavır, o zaman faul yapmadı diye herkes hakeme gidip tekme vursun, omuz atsın, böyle mantık olmaz ki, Egemenin söylediği bir şey var ki Emre orada hakemi engellemeye çalışıyor kart çıkarmasını, pozisyonu tekrar izleyin hakem orada bir şey duyuyor ve aynı anda emre hakemin kart çıkartmasına engel olmaya çalıştığı bir harekette bulunuyor, o zaman hakem burada bir şey duymadı ise, emre neden hakemi engellemeye çalıştı? Egemenin neden atıldığını hakemin raporundan önce kimse bilemeyecek ama hakem heralde rapora keyfimden attım yazacak değil, en iyi hakemlerin bile kötü zamanları olur, ama her kötü oynandığı zaman rakip takım para vermiş gibi davrananları anlamıyorum. Galatasaray kaç maç yenildi, bir kaç Gs taraftarı Aziz yıldırım para bastı diye başladı, şimdi fener yeniliyor aynı... R.Madrid, Barcelona gibi takımlar yenildiğinde de zaten Barcelona veya R.Madrid hakeme para veriyordur... Sezon başından beri atlanan penaltı ve kırmızı kart sayımızı liste yapsam şike var diye gönderirsin avukata, ama şimdi bizde başlayalım Fener yaptı diye, böyle mantık olmaz ki, hakem hata yapar, sonuçta o da insan, beni kızdıran her şeyi rakip takıma yığmaya çalışanlar... Dediğim gibi, egemenin yaptığı hareket faul değil, belki hakem hata yapmasa kırmızı kart da yemeyecekti ama egemenin takındığı tavır benim gözümde kırmızı karttır.
    benim anlamadığım burda egemen faul yapmadı tepkisinde haklı diyenler engin kırmızı gördüğü zaman neden kırmızı kart gördüğünü biliyolar mı acaba ? biz bilmiyoduk durduk yere bastı kırmızıyı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivas tribünleri mi yaptı şikeyi? İstedikleri gibi bağırırlar.

Fark 10 iken temiz olan lig kirlenmiş birden. Futbolun güzelliklerini konuşanlar da TV'de amigoluk yapıyor. İlk devre Galatasaray'dan puan alan Ertuğrul Sağlam bugün cemaatçi oluyor. Aziz Yıldırım Strum Graz'dan sonra Sivaslı balıkçı savunması yapıyor. Sadece hakemi bahane etmesi yetecekken, konuyu şikeye getiriyor, kendini savunmak için fırsatı harcamıyor. Güzel güzel.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Bende aynı şeyi diyorum tamam evet Fenerbahçenin penaltısının atlandığını inkar edemem ama şimdi meirelesin kırmızı kartlık pozisyonununda atlandığını inkar etmesin kimse, belki penaltı gol olabilir veya olmayabilirdi, ama kırmızı kart yese meireles skor 2-0 değil çok dahada farklı olabilirdi, yani ben iki yönden de hata yaptığını düşünüyorum, yoksa Fenerbahçe kötü oynadı demiyorum ama son 10 dakika bariz bir şekilde Sivasspor, Fenerbahçeyi kendi yarı sahasına hapsetti, resmen açık hava hapisanesinde gibiydi fenerbahçe.

Ek olarak yenildiği her maç Galatasaray'a suç bulmaya çalışan insanlar gerçekten bırakın şu futbolu izlemeyi...
    Yahu Meireles orda kırmızı kart görse ne olacak ? Zaten maç 1-0 biz 40-50 dakikadır oynuyoruz 10 kişi ne olacak yani 2-0 olmıcak 4-0 olucak bişey mi değişicek ? Ama maçın başında ki penaltıyı verse maçın kaderi değişecek. Hadi kaçırdı diyelim penaltıyı orda Egemen adama dokunmuyor bile faul verip küfür etmediği halde kırmızı gösteriyor o dakikaya kadar baskılı oynuyoruz gol geldi gelecek derken maçı bitiriyor orda. Bunları görmek istemeyenlerede malzeme olarak Meireles'i atmadı orda çünkü o saatten sonra atsada bişey değişmicekti. Son 10 dakika Fenerbahçe bi zahmet kötü oynasın 20. dakikadan beri 10 kişi kalmış bi takım 1-0'da geride ne kadar iyi oynayabilir ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ahahah Çarpma için mi diyorsunuz ? O daha komik. Yahu kart gördükten sonra hakeme itiraz etmeyen bir futbolcu gösterin bana. Egemenin yaptığından çok çok daha ağır tepki verenler oluyor ama öncesinde zaten kartla cezalandırıldığı için yeni kart çıkarılmıyor. ki çıkarılmaması lazım zaten. Yoksa her maç en az 2-3 kırmızı kart çıkması gerekir. Orada küfür vs olmadıkça kırmızı kart mı çıkar Allah aşkına.

Bir de Enginle bir tutmayın, yapmayın yahu. Hakem hata yaptı demek zor değil. Olayı alakasız yerlere bağlamayın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Ama orda Enginin hakeme aldığı tavır hatalıydı, ki zaten kendisi de bunu kabul ediyor, belki faul olmayabilir yaptığı hareket ama faul değil diye hakemide dövemezsin, itiraz edilir ama itirazında bir seviyesi var. Hakemin üzerine yürümek itiraz değil, saygısızlıktır, ki itiraz ederken el kaldırmanın bile sarı kartlık hatta eli değil topu yere vurmanın bile sarı kartlık olduğunu göz önünde bulundurursak burada Egemenin hakeme direkt olarak omuz attığını görüyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Roberto Carlos : "Hakemleri Eleştirmek Çok yanlış Sonuçta Onlarda İnsan. Evet Bugün Kötü Oynadık Ama Kazanmayı Bildik."
    Carlos'a yakıstıramadım bu acıklamayı kendisiyle ters düsmüs bizde futbol oynarken hakemlere az sallamadı ayrıca çok degil daha bu sezon Gs maçından sonra yapılanları herkes gördü kararı futbol komitesi versin diyen bu adam degil miydi ? O hakem insan degil miydi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ahahah Çarpma için mi diyorsunuz ? O daha komik. Yahu kart gördükten sonra hakeme itiraz etmeyen bir futbolcu gösterin bana. Egemenin yaptığından çok çok daha ağır tepki verenler oluyor ama öncesinde zaten kartla cezalandırıldığı için yeni kart çıkarılmıyor. ki çıkarılmaması lazım zaten. Yoksa her maç en az 2-3 kırmızı kart çıkması gerekir. Orada küfür vs olmadıkça kırmızı kart mı çıkar Allah aşkına.

Bir de Enginle bir tutmayın, yapmayın yahu. Hakem hata yaptı demek zor değil. Olayı alakasız yerlere bağlamayın.
    Tamam abi,Egemen çok haklı her hakeme gitsin göğsünü çarpsın koşarak.Ne de olsa karar yanlış ya istediği hareketi yapabilir hakeme.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    benim anlamadığım burda egemen faul yapmadı tepkisinde haklı diyenler engin kırmızı gördüğü zaman neden kırmızı kart gördüğünü biliyolar mı acaba ? biz bilmiyoduk durduk yere bastı kırmızıyı
    tepkisi haklı diyen görmedim belkide gözümden kaçmıştır.Ama orda faul yok dolayısıyla kırmızı kart hakemin hatası.Saçma sapan karar vermese kırmızı kartta çıkmayacaktı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sivas tribünleri mi yaptı şikeyi? İstedikleri gibi bağırırlar.

Fark 10 iken temiz olan lig kirlenmiş birden. Futbolun güzelliklerini konuşanlar da TV'de amigoluk yapıyor. İlk devre Galatasaray'dan puan alan Ertuğrul Sağlam bugün cemaatçi oluyor. Aziz Yıldırım Strum Graz'dan sonra Sivaslı balıkçı savunması yapıyor. Sadece hakemi bahane etmesi yetecekken, konuyu şikeye getiriyor, kendini savunmak için fırsatı harcamıyor. Güzel güzel.
    Eger şike diye bagırıyorlarsa Mecnun Odyakmaz'ı omuzlarda almayacaklardı cezaevinden.Büyük baskan diye bagırmayacaklardı geldigi maçlarda.Birde normal karşılıyorsunuz bunları yani harbiden ilginc.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri