Originally Posted by
himone
O pozisyonun kırmızıyla yakından uzaktan alakası yok, adam resmen Cristian'a yapışmış bırakmıyor ve Cristian orada adama kesinlikle vurmuyor, vursa bile haklı. Üstüne ceza sahası içinde Emenike'nin pozisyonunda bir hakem penaltı vermiyorsa biz boşuna futbol oynuyoruz. Selçuk Şahin'in dediği çok doğru boşuna bizi uğraştırmayın silin 4 puanı da kafa kafaya oynayalım. Hatta kupayı verin GS'ye herkes rahatlasın. Bir de FB'nin deplasman sorunu var diyorlar, bu hakemlerle tabiki olur. Bu hakemlerle değil 10 20 puan da kapanır.
Hakem ne kadar rezalet maç yönetmiş olsa da bu maçın kaybedilmesinin birinci sebebi Ersun Yanal'dır. Maçın 20. dakikasına doğru bu Topal bize gol yedirticek dedim 45'te yaptı. İlk yarıda rezalet oynayan Cristian, Kuyt ve Topal inatla sahada kaldı. Cristian'a zaten diyecek bir şey yok, Kuyt ta açıkça söylüyorum halı sahaya çağırmam, benim gözümde Selçuk Şahin daha iyi futbolcu. Mehmet Topal da son haftalardaki rezalet futboluna devam ediyor, kız gibi defansif orta saha. Ne düzgün top kapabilir, ne düzgün kafa topu alabilir ne de düzgün pas verebilir. Topu alıp dönmesi abartısız 10 saniye bu sürede rakip defans hattını 2 kere falan düzene sokuyor.
Ayrıca bu Salih Uçan'ı sen bana lazımsın deyip bu maçta sahaya sokmayan adama ben hoca falan demem. Kimse kusura bakmasın ben oraya geçsem FB bugün maçı kazanırdı. Bu kadar yeteneksiz bir hoca ne yazıkki bizim kaderimiz, yıllardır aynı beceriksiz adamlara emanet ediliyor bu takım.
Her seferinde Emenike için söylediklerimde haklı çıkıyorum, çöpe atılmış 13 milyon Euro. Bu adamın bu kadar abartılması beni çileden çıkarıyor. Ben sahada bir tane olumlu hareketini görmedim.