Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır.

8 27.59%
  • Berabere sonuçlanır.

8 27.59%
  • Fenerbahçe kazanır.

13 44.83%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 186 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cristian'ın orada yapabileceği bir çok hareket şekli varken o tekme atarak kalkmayı deniyor. Madem hakemler kötü o zaman bir futbolcuda aklını çalıştırması lazım. Eğer orada Onur Cristian'ın üstüne yatıyorsa ve kalkmasını engelliyorsa yüz üstü duran Cristian kendi ekseni etrafında dönerek yüzünü Onur'a doğru çevirebilir tekme atmayarak. Ve orada elini kaldırarak Onur'un onun üstünde durduğunu ve kalkmasını engellediğini söyleyebilir. Böylelikle hakemde orada eğer gerçekten kasti bir şekilde Cristian'ın üzerine yatıp kalkmasını engelliyorsa gerekeni yapar. Bunları yapmak varken rakibe tekme atarak kalkmaya çalışıyorsa kırmızı kart yer, bunun kaçarı yok. Oyuncu oyun içinde biraz aklını kullanması lazım ve bu kadar yıl bu ülkede oynuyorsa birşeyleri de anlaması lazım. Yoksa her türlü yanlış anlamaya mahal verebilir.

Bir pozisyon daha var burada senin dediğin gibi doğal bir refleksle pozisyonu abartmadan yerde kalıyor sonuç? Nafile.

https://vine.co/v/MmTHTHjlYKz
    Bu pozisyonda net bir şekilde çekme olduğu görülüyor. Normalde sabit bir şekilde duran birini çektiğinde dengesini kaybetmeyebilir ancak koşu esnasında olan bir futbolcuyu çektiğinde kolayca dengesini kaybeder. Bu maçı hangi hakem yönetti bilmiyorum ancak amatör kararlar vermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emenike penaltı almaya çalıştı o pozisyonda, hakem yemedi.

Fenerbahçe'de sakatlık ve form düşüklüğü sorunu olsa da tek kulvar ve puan farkının avantajı da var. Hala en şanslı takım durumunda haliyle.
    Burakla karıştırıyorsunuz herhalde? Emenike'ye müdahele var ve pozisyon sonrasında düşüyor doğal olarak. Bunun hakemin yemesi yada yememesiyle ne alakası var? Aldatma yok sonuçta

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Melo'nun hareketi de sempatikti dimi Yahu az biraz objektiflik lütfen
    Kardes bu forumda objektiflikten bahsedecek son kisilerden birisin. Simdi seni kaale alıp melo nun ve Kuyt'un hakeretlerini karsilastirip cevap veririm fakat anlamak istemeyeceksin. Ayrica melo'yu da fazla agziniza almayin, biz de konusmaya baslarsak bunun sonu gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Cristian'ın orada yapabileceği bir çok hareket şekli varken o tekme atarak kalkmayı deniyor. Madem hakemler kötü o zaman bir futbolcuda aklını çalıştırması lazım. Eğer orada Onur Cristian'ın üstüne yatıyorsa ve kalkmasını engelliyorsa yüz üstü duran Cristian kendi ekseni etrafında dönerek yüzünü Onur'a doğru çevirebilir tekme atmayarak. Ve orada elini kaldırarak Onur'un onun üstünde durduğunu ve kalkmasını engellediğini söyleyebilir. Böylelikle hakemde orada eğer gerçekten kasti bir şekilde Cristian'ın üzerine yatıp kalkmasını engelliyorsa gerekeni yapar. Bunları yapmak varken rakibe tekme atarak kalkmaya çalışıyorsa kırmızı kart yer, bunun kaçarı yok. Oyuncu oyun içinde biraz aklını kullanması lazım ve bu kadar yıl bu ülkede oynuyorsa birşeyleri de anlaması lazım. Yoksa her türlü yanlış anlamaya mahal verebilir.
    Hahahaha Bacaklarınızın üstüne çökmüş biri var nasıl döneceksiniz yahu komik olmayın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Burakla karıştırıyorsunuz herhalde? Emenike'ye müdahele var ve pozisyon sonrasında düşüyor doğal olarak. Bunun hakemin yemesi yada yememesiyle ne alakası var? Aldatma yok sonuçta
    ilk pozisyon için dedi sanırım onu elle çekme olayı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hahahaha Bacaklarınızın üstüne çökmüş biri var nasıl döneceksiniz yahu komik olmayın
    https://vine.co/v/MmTDxwuqHLK

Burada pozisyon net şekilde gözüküyor. Burada dizlerinin üzerine basarak yerden kalkmaya çalışan biri yüzünü Onur'a doğru dönebilir, bunun nesi komik? Bu pozisyonda Onur onun sadece bacaklarının üstüne düştüğü ve kalkmadığı gözüküyor. Bacaklarını ona tekme atmayacak şekilde döndürebilir fakat Cristian burada dönmeden kalkmak istediği için böyle bir pozisyon yaşanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben maç icinde görmemistim Emenike'nin pozisyonunu helal olsun gerçekten nereye kadar gidecek bakalım bu hakemlerle.Aslında Hüseyin Göcek'in maça atandıgını gördükten sonra tahmin ediyordum böyle seyler olacagını çokta sasırmamak lazım.Birde yukarıda Emenike hakemi kandırmaya calıstıgı icin faul calınmadı kendini abartı attı filan denmiste maçın sonlarında Kadlec diziyle Batuhan'a dokunuyor Batuhan kurşun yemiş gibi yere düsüyor ve Hüseyin Göçek hemen olay yerinde.Yani abartıyla filan alakası yok bunların.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Herhangi biri baldırlarının üstüne bassın veya çöksün. Ancak o zaman anlarsın çünkü demek istediğimi. Baroni'yi gram sevmediğim gibi kişiliğinden ve hareketlerinden de hoşlanmam. Fakat burda haksızlık yapıldığı açıktır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakem Onur'a 2. sarı göstermiş, Emenike de kırmızı nerede diye itiraz etmiş deniliyor. Maçı tekrar izlemek lazım.

Edit: Alper Potuk da açıklama yapmış 2. sarı kart gösterildi ama Cristian atılınca hakem unuttu diye.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kardes bu forumda objektiflikten bahsedecek son kisilerden birisin. Simdi seni kaale alıp melo nun ve Kuyt'un hakeretlerini karsilastirip cevap veririm fakat anlamak istemeyeceksin. Ayrica melo'yu da fazla agziniza almayin, biz de konusmaya baslarsak bunun sonu gelmez
    Son kişi bence
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herhangi biri baldırlarının üstüne bassın veya çöksün. Ancak o zaman anlarsın çünkü demek istediğimi. Baroni'yi gram sevmediğim gibi kişiliğinden ve hareketlerinden de hoşlanmam. Fakat burda haksızlık yapıldığı açıktır.
    Bu tartışmayı yüz yüze yapsak orada Cristian'ın ne yapması gerektiğini canlı olarak gösterebilirdim ama burada tam olarak anlatamıyoruz birbirimize. Burada Cristian'ın pozisyon içerisinde yaptığı tekme hareketi en son yapacağı hareketti bence. Belki yanlış anlaşılmış istemeden yapmış olabilir çünkü niyetini anlamamız mümkün değil. Fakat bu şekilde kalkmak yerine dediğim gibi kalkarak yanlış anlamalara mahal vermeyerek kart görmezdi. Eğer siz burada bir şey yok tekme atarak kalkması doğru napacaktı başka derseniz bir şey diyemem, düşüncenize saygı duyarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakem Onur'a 2. sarı göstermiş, Emenike de kırmızı nerede diye itiraz etmiş deniliyor. Maçı tekrar izlemek lazım.

Edit: Alper Potuk da açıklama yapmış 2. sarı kart gösterildi ama Cristian atılınca hakem unuttu diye.

Bu gerçekse trajikomik bir durum.

Nesil
    2006

Baroni'nin ayağına yapışıyorlar adam sinirleniyor çıkmak için tekme atıyor, sonra kırmızı. O pozisyonda yaptığı yanlıştır; ama diğer oyuncunun hiç mi suçu yok. Kaybedecek bir oyun oynamadık; ama 1-1'de hak etmedik.

Sıkıntı yok geriye bile düşsek 34. haftada Bağdat Caddesinde kutlayacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    O pozisyonun kırmızıyla yakından uzaktan alakası yok, adam resmen Cristian'a yapışmış bırakmıyor ve Cristian orada adama kesinlikle vurmuyor, vursa bile haklı. Üstüne ceza sahası içinde Emenike'nin pozisyonunda bir hakem penaltı vermiyorsa biz boşuna futbol oynuyoruz. Selçuk Şahin'in dediği çok doğru boşuna bizi uğraştırmayın silin 4 puanı da kafa kafaya oynayalım. Hatta kupayı verin GS'ye herkes rahatlasın. Bir de FB'nin deplasman sorunu var diyorlar, bu hakemlerle tabiki olur. Bu hakemlerle değil 10 20 puan da kapanır.

Hakem ne kadar rezalet maç yönetmiş olsa da bu maçın kaybedilmesinin birinci sebebi Ersun Yanal'dır. Maçın 20. dakikasına doğru bu Topal bize gol yedirticek dedim 45'te yaptı. İlk yarıda rezalet oynayan Cristian, Kuyt ve Topal inatla sahada kaldı. Cristian'a zaten diyecek bir şey yok, Kuyt ta açıkça söylüyorum halı sahaya çağırmam, benim gözümde Selçuk Şahin daha iyi futbolcu. Mehmet Topal da son haftalardaki rezalet futboluna devam ediyor, kız gibi defansif orta saha. Ne düzgün top kapabilir, ne düzgün kafa topu alabilir ne de düzgün pas verebilir. Topu alıp dönmesi abartısız 10 saniye bu sürede rakip defans hattını 2 kere falan düzene sokuyor.

Ayrıca bu Salih Uçan'ı sen bana lazımsın deyip bu maçta sahaya sokmayan adama ben hoca falan demem. Kimse kusura bakmasın ben oraya geçsem FB bugün maçı kazanırdı. Bu kadar yeteneksiz bir hoca ne yazıkki bizim kaderimiz, yıllardır aynı beceriksiz adamlara emanet ediliyor bu takım.

Her seferinde Emenike için söylediklerimde haklı çıkıyorum, çöpe atılmış 13 milyon Euro. Bu adamın bu kadar abartılması beni çileden çıkarıyor. Ben sahada bir tane olumlu hareketini görmedim.
    Vursa bile haklı ? Tamam.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ahaha böyle bir şey olabilir mi ya Eğer gerçekten böyleyse maç tekrar edilir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. değil ilk sarı kartıydı o Onur'un diye biliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006

Maçkolikden baktım tek sarı kart görmüş. Şehir efsanesi o.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Boyleyse tekrar edilir zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mevzu şöyle olmuş. Avantajdan dolayı devam eden oyun durduğunda Onur'a sarı kart göstermek için sarı kartı çıkarmış Hüseyin Göçek ama o sırada yardımcı hakem söyleyince Cristian'a kırmızı çıkarmış. Unutulmuşsarı kart. Onur Ayık kalkmış tartışmanın arasına girmiş. Hakem Onur'a tartışmadan dolayı sarı kart gösterince 2. sarı gitmiş oldu. Eğer hakikaten sarı kartı çıkarıp göstermediği durumun videosu varsa durum vahim. Kural hatasına girer mi bilemiyorum. Sarı kart çıktı ise neden çıkardın diye sorarlar adama. Gerçekten inanılmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

alperin açıklaması; onura sarıldığı için sarı kartı göstermeyi unuttu, akabinde onura itirazdan sarı gösterdi.dediği doğruysa ortada hakem hatası var ama kural hatası değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben maç icinde görmemistim Emenike'nin pozisyonunu helal olsun gerçekten nereye kadar gidecek bakalım bu hakemlerle.Aslında Hüseyin Göcek'in maça atandıgını gördükten sonra tahmin ediyordum böyle seyler olacagını çokta sasırmamak lazım.Birde yukarıda Emenike hakemi kandırmaya calıstıgı icin faul calınmadı kendini abartı attı filan denmiste maçın sonlarında Kadlec diziyle Batuhan'a dokunuyor Batuhan kurşun yemiş gibi yere düsüyor ve Hüseyin Göçek hemen olay yerinde.Yani abartıyla filan alakası yok bunların.
    Batuhan'ın pozisyonunu bir daha izle. Kadlec sol ayağı ile topa vururken Batuhan'ın goğsüne vuruyor. Gözünüz kör ve fanatik bir şekilde subjektif yorumlar yapıyor maçın sıcaklığı ile Fenerbahçe taraftarları ki bu seni-sizi-onları komik duruma düşürüyor. Bir tek bizim ülkemizde var ama bu. HAKEM ŞÖYLE, HAKEM BÖYLE, HAKEM BİZİ SEVMİYOO, HAKEM TARAFLI, TARAFSIZ ZART ZURT.. Yahu açın bir La Liga maçı izleyin hakemler o kadar aptalca kararlar veriyorlar ki ofsayttan çatır çutur goller oluyor, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi son grup maçlarında 2 tane ofsayttan gol ile tur atladı bir takım ki barizdi ofsaytlar. Kırmızı kart bu oyunun parçası değilmiş gibi ya da aynı maçta aynı takımdan 2 oyuncu kırmızı kart göremezmiş gibi hatta ve hatta hakemleri robotmuş gibi yargılayan insanlar var.

Futbol bilincinden o kadar yoksunuz ki hala maçlardan sonra bahane atacak, suçlayacak adam arıyoruz. Bütün takımlar bütün taraftarlar için geçerli bu söylediğim. Herkes kendi işini yapmaya odaklanmalı..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevzu şöyle olmuş. Avantajdan dolayı devam eden oyun durduğunda Onur'a sarı kart göstermek için sarı kartı çıkarmış Hüseyin Göçek ama o sırada yardımcı hakem söyleyince Cristian'a kırmızı çıkarmış. Unutulmuşsarı kart. Onur Ayık kalkmış tartışmanın arasına girmiş. Hakem Onur'a tartışmadan dolayı sarı kart gösterince 2. sarı gitmiş oldu. Eğer hakikaten sarı kartı çıkarıp göstermediği durumun videosu varsa durum vahim. Kural hatasına girer mi bilemiyorum. Sarı kart çıktı ise neden çıkardın diye sorarlar adama. Gerçekten inanılmaz.
    2. çıkardığı kart ilk sarı karttır. Kural hatasından çok hakemin zamanlama hatası gibi duruyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence hakem Onur'a sarı verecekti, Emenike'nin hareketini duyunca Onur'un kartının yanlış olduğunu düşünüp vazgeçti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    2. çıkardığı kart ilk sarı karttır. Kural hatasından çok hakemin zamanlama hatası gibi duruyor.
    Zamanlama hatası ne demek?

İki ayrı pozisyondan bahsediliyor. İlki başka, ikinci bambaşka şeyler.

Hakem sarı kartı çıkarıp oyuncuya gidip başka bir oyuncuya dönüp kırmızı kart gösterebilir mi? Kurallara tekrar bakacağım. İhlal olabilir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bence bu hakeme isyan isini biraz abartiyorsunuz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Vursa bile haklı ? Tamam.
    Senin yazdığın mesajları sürekli görüyorum ve hiçbirine özellikle cevap vermiyorum çünkü yaptığın 1 tane bile yorum samimi değil. Benim orada o lafı söylemem tamamen mübalağa ama sen istediğin gibi anlayabilirsin. Yukarıda Kadlec- Batuhan pozisyonu için yaptığın yorum dediklerimi sonuna kadar haklı çıkarıyor. Batuhan orada abartmıyorsa ben de neyim. Bir de insanlara objektiflik dersi vermeye kalkıyorsun komik olma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Marcus Merk, kırmızı değil sarı bile yok burada dedi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Senin yazdığın mesajları sürekli görüyorum ve hiçbirine özellikle cevap vermiyorum çünkü yaptığın 1 tane bile yorum samimi değil. Benim orada o lafı söylemem tamamen mübalağa ama sen istediğin gibi anlayabilirsin. Yukarıda Kadlec- Batuhan pozisyonu için yaptığın yorum dediklerimi sonuna kadar haklı çıkarıyor. Batuhan orada abartmıyorsa ben de neyim. Bir de insanlara objektiflik dersi vermeye kalkıyorsun komik olma.
    Dostum iyi soyluyorsun da her mac burak atiyor diye konusuyorsunuz e herkes atıyor. Emenike penalti diyosunuz mesela adam 5 dakika sonra atiyo kendini Emenike'de lag var sanki. E batuhan da hafif temas hisetti birakti kendini zaman gecirmeye yatiyor bunlar futbolda var. Fakat emenike'nin pozisyonuna penaltı diyebilecek kadar alcaliyorsunuz. Ayni pozisyonda burak'a penalti calsalar yikarsiniz burayi. Bak objektif olmak zorunda da degil kimse fakat bir pozisyonu degerlendirirken rakip takimdan bir oyuncu olmuş olsaydi ne olurdu diye düşünün. Cristian'in hareketini melo yapsa ve atilmasa yine yikarsiniz burayi. Yanlissam soyle?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samimiyetimden kuşku duymanı anlayamadım. Nedenini söylersen sevinirim.

Kadlec-Batuhan pozisyonunu izleyen ve aldığı darbeyi gören biri olarak gelip burda bir şeyler söylüyorum. Abartı tabii ki de vardır. Bizler de futbol oynarken en ufak darbeyi bile abartırız zaman zaman. Benim söylediğim orada direk göğsüne gelen bir ayak darbesi olduğuydu. Anlık korkuya ve acıya göre abartı her zaman olur. Rivaldo ile Hakan Ünsal'ın pozisyonu gibi artniyetli de olabilir. Rakip oyuncu sert bir şekilde topu kayarak aldığında düşen oyuncunun taklalar atması gibi de. Hatta ve hatta geçtiğimiz senelerde Serkan Balcı'nın ikili tartışma sırasında yüzüne darbe aldıktan 30 saniye sonra kendini yere atması ve takla atması gibi de olabilir..

Ayrıca Marcus Merk 'mağdur Donk'tan sonra kaale alınabilitesini kaybetti bence.
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri