Originally Posted by
xwerswoodx
Ben şahsen bu yorumundan kişisel olarak rahatsız oldum. Bir çok oyun yöneticisi/araştırmacısı insanların ne dediklerini umursamazlar, böyle yaptık oynayın derler. Burada yönetici arkadaşlar size konu açıp fikirlerinizi soruyorlar, tek tek her yorumunuza oturup üşenmeden cevap yazıyorlar, sıra sıra hatalar çözülüyor, veya kendi düşüncesinide açıklıyorlar ancak gelip bu şekilde siz haksızlığınızı kabul etmiyorsunuz diye hitapta bulunursan, gelecek yıllarda böyle bir başlık göremezsin.
Şahsen buradaki yönetici arkadaşlar bu kadar sabırlı olmasaydı, size böyle yaptık, beğenmiyorsan oynama diyip geçerdi.
Fenerbahçe tesislerine gelirsek zaten sizinde belirttiğiniz gibi çok büyük bir fark yok, ancak ada ve diğer özel tesislerde bu sınırlama içerisine giriyor ise, Galatasaray'ın özel tesisler konusunda Dünya kulübleri ile denk olduğunu kabullenmek gerek ancak sadece stattaki localara göre belirleniyorsa, ben iki stadada gitmediğim için bilemem ama verilere baktığımda 2 stadında eşit seviyede olması daha doğru olacak gibi geliyor bana, çünkü baktığımızda Fenerbahçenin lobileri az ancak ücretleri fazla, Galatasarayın lobisi fazla ama ücretleri az yani 2 si arasında fark olduğunu düşünmüyorum ben.
Burak konusunda ise ben her sene bitiriciliğinin çok yüksek olduğunu söylüyorum zaten. Bu senede çok yüksek buldum, özelliklede çıktığım ilk maçta 4 gol birden attığını gördükten sonra.
Bursaspor takımının gençlerinin ise potansiyellerinin tam değerlerini bilmiyorum ancak, yıldızlarını göz önüne aldığımda şişirildiklerini düşünüyorum biraz.