1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Araştırma ile ilgili eleştiri başlığı.

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Ben şahsen bu yorumundan kişisel olarak rahatsız oldum. Bir çok oyun yöneticisi/araştırmacısı insanların ne dediklerini umursamazlar, böyle yaptık oynayın derler. Burada yönetici arkadaşlar size konu açıp fikirlerinizi soruyorlar, tek tek her yorumunuza oturup üşenmeden cevap yazıyorlar, sıra sıra hatalar çözülüyor, veya kendi düşüncesinide açıklıyorlar ancak gelip bu şekilde siz haksızlığınızı kabul etmiyorsunuz diye hitapta bulunursan, gelecek yıllarda böyle bir başlık göremezsin.

Şahsen buradaki yönetici arkadaşlar bu kadar sabırlı olmasaydı, size böyle yaptık, beğenmiyorsan oynama diyip geçerdi.

Fenerbahçe tesislerine gelirsek zaten sizinde belirttiğiniz gibi çok büyük bir fark yok, ancak ada ve diğer özel tesislerde bu sınırlama içerisine giriyor ise, Galatasaray'ın özel tesisler konusunda Dünya kulübleri ile denk olduğunu kabullenmek gerek ancak sadece stattaki localara göre belirleniyorsa, ben iki stadada gitmediğim için bilemem ama verilere baktığımda 2 stadında eşit seviyede olması daha doğru olacak gibi geliyor bana, çünkü baktığımızda Fenerbahçenin lobileri az ancak ücretleri fazla, Galatasarayın lobisi fazla ama ücretleri az yani 2 si arasında fark olduğunu düşünmüyorum ben.

Burak konusunda ise ben her sene bitiriciliğinin çok yüksek olduğunu söylüyorum zaten. Bu senede çok yüksek buldum, özelliklede çıktığım ilk maçta 4 gol birden attığını gördükten sonra.

Bursaspor takımının gençlerinin ise potansiyellerinin tam değerlerini bilmiyorum ancak, yıldızlarını göz önüne aldığımda şişirildiklerini düşünüyorum biraz.

Neden rahatasız oldunuzki belki arkadaşın yazdığı şeyin doğruluk payı vardır bu tartışılır . Bu durumu saygısızlık olarak görmemek daha doğru olacaktır . Asıl rahatsızlık vermesi gereken şey sizin yapmış olduğunuz ''Şahsen buradaki yönetici arkadaşlar bu kadar sabırlı olmasaydı, size böyle yaptık, beğenmiyorsan oynama diyip geçerdi. '' yorumunuz olmalı bence . Ben böyle bir durumun olabilirliğine ihtimal verilmesine resmi Türk araştırma sitesi olan Türksportal'a saygısızlık olarak kabul ederim . Burası resmi bir Türk araştırma sitesi ve her Türk FM sever bu sitenin gelişmesini ister şu anda burada açılmış olan bu konuya yaptığımız yorumlarda bunun göstergesidir . Turksportal'ın gelişmesi Sigames de söz sahibi olması her Türk FM oyuncusunu gururlandırır . Herkesin ahlak kurallarına uyulduğu sürece eleştiri yapmasına , düşüncelerini özgür bir şekilde belirtmesinin hakkı olduğunu düşünüyorum . Turksportal araştırma ekibinin yanlış yapma ihtimali olduğunu unutmamamız gerekiyor 'belkide benim Fenerbahçe taraftarlığım ''kurumsal tesisler'' konusuna objektif bakmamı engelliyor olabilir bilemiyorum ama ben hala aldığım cevaplar ile tatmin olamadım .

Son olarak yaptığınız ''Fenerbahçe tesislerine gelirsek zaten sizinde belirttiğiniz gibi çok büyük bir fark yok, ancak ada ve diğer özel tesislerde bu sınırlama içerisine giriyor ise, Galatasaray'ın özel tesisler konusunda Dünya kulübleri ile denk olduğunu kabullenmek gerek'' yorumunuzda ne demek istediğinizi hiç anlayamadım diğer özel tesislerde bu sınırlamaya giriyor ise'den kastınız klübe kazanç sağlayacak arsalar , satış ve ticaret departmanlarının Fenerbahçe'den dahamı gelişmiş olduğunu savunuyorsunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by freestylee View Post
    Neden rahatasız oldunuzki belki arkadaşın yazdığı şeyin doğruluk payı vardır bu tartışılır . Bu durumu saygısızlık olarak görmemek daha doğru olacaktır . Asıl rahatsızlık vermesi gereken şey sizin yapmış olduğunuz ''Şahsen buradaki yönetici arkadaşlar bu kadar sabırlı olmasaydı, size böyle yaptık, beğenmiyorsan oynama diyip geçerdi. '' yorumunuz olmalı bence . Ben böyle bir durumun olabilirliğine ihtimal verilmesine resmi Türk araştırma sitesi olan Türksportal'a saygısızlık olarak kabul ederim . Burası resmi bir Türk araştırma sitesi ve her Türk FM sever bu sitenin gelişmesini ister şu anda burada açılmış olan bu konuya yaptığımız yorumlarda bunun göstergesidir . Turksportal'ın gelişmesi Sigames de söz sahibi olması her Türk FM oyuncusunu gururlandırır . Herkesin ahlak kurallarına uyulduğu sürece eleştiri yapmasına , düşüncelerini özgür bir şekilde belirtmesinin hakkı olduğunu düşünüyorum . Turksportal araştırma ekibinin yanlış yapma ihtimali olduğunu unutmamamız gerekiyor 'belkide benim Fenerbahçe taraftarlığım ''kurumsal tesisler'' konusuna objektif bakmamı engelliyor olabilir bilemiyorum ama ben hala aldığım cevaplar ile tatmin olamadım .

Son olarak yaptığınız ''Fenerbahçe tesislerine gelirsek zaten sizinde belirttiğiniz gibi çok büyük bir fark yok, ancak ada ve diğer özel tesislerde bu sınırlama içerisine giriyor ise, Galatasaray'ın özel tesisler konusunda Dünya kulübleri ile denk olduğunu kabullenmek gerek'' yorumunuzda ne demek istediğinizi hiç anlayamadım diğer özel tesislerde bu sınırlamaya giriyor ise'den kastınız klübe kazanç sağlayacak arsalar , satış ve ticaret departmanlarının Fenerbahçe'den dahamı gelişmiş olduğunu savunuyorsunuz ?
    Orada benim kastettiğim şey asla eleştiri yapılmaması değildi yanlış anlaşılmasın, tabiki eleştiri yapılabilir, ama eleştiri yapmak farklı. Arkadaş direkt olarak "Haksız olduğunu kabul edip, değişiklik yapan bir tane araştırmacı(!) görmedim." şeklinde bir yorumda bulunmuş, yani hiç bir hatayı çözmüyorlar tarzında. Benim kızdığım nokta oydu, tabiki verilen yanıtlar tatmin edici olmayabilir, eleştirilere lafım yok ki, altta bende eleştiri yapmıştım yorumumun.

Ben Galatasaray'ın tesislerinin fenerbahçeden iyi olduğunu iddaa etmemiştim, barcelona ile eşit olmasına kızanlara, bende eğer ada gibi özel kurumlarda içindeyse, bu takımlarla yarışabilecek seviyede demiştim, ki zaten fenerbahçe ile eşit olmasını savunmuştum önceki yorumumda

Mesaj Yetkileri