Volkan bizde böyle devam ederse ergun'un istikrari gibi senelerce oynar
milli takım için ise cok yararlı bi futbolcu durumuna gelir
Printable View
Bana kalirsa Volkan milli takimda banko oynar, Ibrahim'den daha fazla + lari olan bir oyuncu..
Romanya'yı yenemezsek artık... Görelim Millilerimiz ne durumda :)
Romanya grubunda Hollanda'nın üzerinde ve lider hatırlatırım ;;) ayrıca hiç bir maç oynanmadan kazanmaz
İlginç bi sey de ülke puanları sıralamasında 5.sıraya yükselmişler....Almanya yı geçmişler...
Hakan polemiğini kapatalım.Hakan Türkiye'nin en başarılı en kaliteli adamlarında biri olarak kalıcak ama ne futbol eski futbol ne de Hakan eski Hakan sorun burda.Artık Hakana özel önlem almıyolar Emreye,Hamite,Tuncaya özel önlem alıyolar.Rüştü için de Hakan için dediklerimin aynısı geçerli
Hakan'ın devri kapandı.
İtalya Milli Takımında Totti bile milli takımı bıraktığını açıkladı, İtalya Seri A'da gol kralı olmasına rağmen... Inzaghi Dünya Kupası 2006 kadrosunda yoktu, efsanevi bir isim olmasına rağmen...
Dunga'ya bakıyorsunuz, gençlere şans tanımak adına Adriano'yu, Ronaldo'yu kadroya dahi çağırmıyor.
Yani artık Hakan Şükür'ün de elini vicdanına koyup futbolu, en azından milli takımı bırakması lazım. Yahu bu kadar meraklı mısın sen milli formaya, senelerce giymişsin, bırak artık başkaları giysin! Totti gibi 30 yaşındaki bir adam bile formayı bıraktı, sırf gençlerin önünü açabilmek ve zirvede bırakabilmek adına...
Hakan Şükür zirvedeki günlerini çoktan geçti ama formayı halen bırakmıyor, ölene kadar oynayacak herhalde...
Pivot santrafor yok deniliyor, Hakan Şükür yerine Batuhan Karadeniz oynasın, razıyım.
Fatih Tekke, Halil Altıntop, Gökhan Ünal, Nihat Kahveci, Ümit Karan, Semih Şentürk, Hasan Kabze, Ersen Martin...
Ersen Martin en formda döneminde, geçen sene Beşiktaş ve Galatasaray'a goller atarken bile milli takıma alınmadı F.Terim tarafından. Hakan Şükür yerine alınabilirdi, aynı tip özellikte ve daha formdaydı.
Biz bıktık, bazıları bıkmadı Hakan Şükür'den... EURO 2008'e kalamayalım da o zaman Hakan Şükür mü kalıyor Fatih Terim mi bakalım...
Hakan halen daha milli takımda mı?
- Evet..
Sorun yok..
Chivu oynayacak mı?Bilen vamı?
Hakan düşmüş bir rekor peşine gidiyor.Yaf tamam iyi futboLcuydun, efsanesin de artık ciddi anLamda bırak kardeşim ya.Eğer Hakan şükür miLLi takımı bundan iki yıL önce bıraksaydı iLeri de anıLdığında daha saygı duyuLan daha saygın birisi oLucaktı.Ama bundan sonrası için sanırım öyLe oLmucak.
Romanya maçına geLince.Fatih hoca artık özeLLikLe iLeri hücum hattını iyi oLuşturur ise Romanya karşısında kazabiLiriz.Bir de ısrar ettiği oyuncuLarda vazgeçebiLirse.Ben bu maçta MiLLi takımımızdan iyi mücadeLe ve iyi futboL bekLiyorum ve istiyorum.Bizim MiLLi takımımızda kapasite var ama bir türLü bunu açığa çıkaramıyoruz.;)
Hakan Şükür zirvede bırakmak deyimini hiç duymamış anlaşılan. Yani bu kadar kötü oynuyor ama pişkin pişkin iyi oynuyorum bile diyebiliyor.
Bak tamam Hakan milli takimi birakmali görüsüne katiliyorum ama siz onu yerin dibine sokuyorsunuz.Hakan bir günde Kral olmadi,bir günde tahttan inmezz!
Kötü oynadigini söylüyorsun,peki Galatasaray maclarini izliyormusun?Hakan kadar kosan,mücadele eden,forvet olmasina ragmen defansa gelip top cikaran,orta sahadan takimini ataga kaldiran,gol pozisyonlarina giren kim var ?
Ben Hakan biraksin derken kötü oynadigi icin degil,yerine Avrupa`da oynayan forvetlerimizin önü kapanmasin,onlarda milli takimda oynasin diye dedim.
Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!
Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.
Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Hakan Şükür Türkiye nin en iyi santraforlarındandır... Süper bir Galatasaray A Milli Takım Kariyeri var... Ama yaşı aldı yürüdü Milli Takımda kötü oynadığı maçlarda yok değil...
Bakın Avrupa da yıldız oyuncular gençlerin önünü açıyolar uzatmadan bırakıyor...
En basit örnek Scholes v Tottı... Çok rahat oynarlar ama dvm etmediler... H.Şükür ilerde kesinlikle hatıralnıcak unutulmayan bir oyuncu olcak ama şu da hep hatırlancak Milli Takımı bırakmadı hep oynadı gençlerin önünü kapadı...
En son hangi maçtı bir maçta F.Terim H.Altıntop u kadroya yedek olarak alınca Halil gelmedi, sakat denildi... Ama röportajda sakat değilim dedi... H.Şükür kadrodaydı işte en açık şekilde nsl diğer oyuncuların önünü kapadığının göstergesidir... Artık Fatih Terim de Milli Takım forvetini H.Şükür tekelinden çıkarmalıdır...
Serdar Kurtuluş milli takımda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı bulunan Fenerbahçeli Aurelio'nun yerine, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdı.
http://www.ntvspor.net/Images/18339.jpg
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile oynadığı lig maçında sakatlanan Mehmet Aurelio'yu kadrodan çıkarttıklarını, bu oyuncunun yerine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a aldıklarını söyledi.
Terim, Romanya ile oynayacakları hazırlık maçına kısa bir süre olduğunu belirterek, ''Salı günü Romanya'ya gidiyoruz, hemen maç oynayacağız. Aurelio'yu istesek oynatabilirdik. Ancak riske girmemek için bu oyuncuyu kulübüne gönderip, yerine Ümit Milli Takım'da bulunan Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdık'' dedi.
Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç ise Gaziantepspor maçında sağ ayak bileğine aldığı darbeye bağlı olarak şişme meydana gelen Aurelio'nun şikayetlerinin henüz geçmediğini belirtirken, ''İbrahim Toraman'ın sol uyluk adalesinde darbe neticesinde ezilme ve ödem mevcut. Rüştü'nun hafif gribal enfeksiyonu var. Hakan Şükür'ün de hafif bir bel ağrısı var. Bu oyuncuların tedavileri sürüyor'' diye konuştu.
NTVSpor
Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.
Serdar Kurtuluş çok çok başarılı bir performasn sergiliyor Milli Takımda olmayı sonun kadar hakediyor... Çok sevindim kadroya dahil edilmesine...Quote:
Serdar Kurtuluş milli takımda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlığı bulunan Fenerbahçeli Aurelio'nun yerine, Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş'u A Milli Takım'a çağırdı.
Sana komik gelebilir söylediklerim ama gercekler bunlar.Avrupa maclarini izle,ne demek istedigimi cok net anlarsin ;)
Serdar daha bu sene tam olarak Milli takim düzeyine geldi.Gecen sene istikrarsizdi.Bu sene parladi ve Milli takima cagirildi iste!
Arda`nin mevkisinde ondan iyi kimse yok!Türkiye`de Arda`dan iyi sol kanat yoktur.Bu futbolcuya italyanlar hasta olmus,sen nasil onu elestirirsin anlamiyorum.Hayatin muhalefet!
O zaman bu mantığa göre hala Teddy Sheringam gibi oyunculara markaj yapılması gerekiyor.
Yazımı nasıl okudun bilmiyorum ama Serdar 06/07 sezonunda Beşiktaş'ın en istikrarlı ve en iyi orta saha oyuncusuydu. Artık maçları izliyor musun bilmiyoruma ama büyük ihtimalle izlemiyorsun. Ben Arda hakkında, ilk 4-5 hafta iyi oynadı direkt milli takıma çağırıldı dedim, kötü demedim. Mesajları biraz daha düzgün okumanı tavsiye edioyrum ayrıca.
Serdar iyi bir seçim, ön libero için almış zaten onu Terim, haketti Serdar bunu performansıyla, inşallah ön liberoda kalıcı olur.
Olaylari abartmakta üzerine yok vallahi senin.Hakan Sükür sanki gelmis 45 yasinda da,sahada bastonla oynuyor muamelesi yapiyorsun.Maclarimizi bir izle,Hakan nasil oynuyor bir gör,sonra gel burada Hakan kötü de.Asil sen maclari izlemiyorsun ;)
Serdar kurtulus okadar iyi degildi,milli takim kalitesinde degildi.Onun yerine Aurelio,Topuz vardi.Tamam iyi futbolcuydu ama tam olarak hazir degildi.Bu sene ise tam mevkisini buldu ve cok iyi oynuyor.Maclari izliyorum,emin olabilirsin ;) Sag bekte Hamit`i kesemez ama gecen seneki bölgesinde oynayabilir.
Arda`daki yetenek kimde var yahu Türkiye`de?Böyle yetenekli bir isim 1 mac oynasa da milli takimda oynatilir.Mevkisinde zaten kimse yok onun!Ondan dolayi Fatih Hoca onu cagiriyordu.Iyiki de cagirmis,muhtesem oynadi milli maclarda.Italyanlar hayran kaldi kendisine ;)
Hakan Şükür futbol oynadığı sürece milli takımda oynayacaktır.Sizin bağırmalarınızla olacak bir olay değil bu..
Ayrıca Serdar Kurtuluş'un Milli takıma çağrılması kararını kutluyorum.Harika bir yetenek gerçekten..:)
Serdar bence ön liberoda çok daha verimli oluyor, Terim de oraya düşünmüş olsa ki Aurelio'nun yerine alıyor. Milli takımın sağ kanadı yeterince sağlam, orada şans bulması imkansız.
Aurelio'nun Milli takımda olmasına baştan beri karşı olanlardan biriydim..
Böylesine yetenekli ve genç bir oyuncumuzun onun yerini alması güzel.Tebrikler Serdar..:)
Yahu asıl sen abartıyorsun. 3 kişi marke ediyor diyorsun. Nasıl bir mantıktır bu ya! O zaman bizim, İngiltere, İtalya gibi takımlar karşısında Rooney'i, Gilardino'yu 5 adamla marke etmemiz gerek. Ne de olsa, Hakan Şükür 3 adamla marke ediliyor di mi? Merak etme maçları izliyorum, yaptığı hiç birşey yok. Sadece koşuyor. Aynısını Nobre'de yapıyor.
Arda'da yetenek var ona birşey diyor muyum ben? Ama Serdar'da da yetenek var! Ancak sırf Beşiktaş'ta oynuyor diye Milli takıma çağrılmıyor. İddia ediyorum eğer Serdar, Galatasaray'da olmuş olsaydı ilk maçta çağırılacaktı. Al işte Aurelio sakatlanmasaydı yine çağrılmayacaktı! Ayrıca Serdar geçen seneki BJK-FB derbilerinde tek ön libero olmasına rağmen tek başına durdurmuştu rakibi. Normal maçları ise söylemiyorum. Sadece 2-1 yenildiğimiz Konyaspor maçında, rezil oynadı.
Fatih Terim takıntılı bir adam.Ne kadar iyi hoca olsa bile bazı takıntıları var.Bu takıntıları hem kendisine hem Milli Takıma zarar veriyor.Ben daha yanlış bilmiyorsam Halil'in 90 dakika oynadığını görmedim.Euro 2008'e katılırsak ileri uçtaki en tehlikeli adamlarımızdan biri olacak.Ama Fatih Terim,Hakan Şükür takıntısı yüzünden bir türlü diğer forvetleri oynatmıyor.Bu da Milli Takımımıza zarar veriyor
Biz bir yere varamayiz bu gidisle.Ancak uyari aliriz.Ben görüsümü bildirdim.Yeter bu kadar!
Ayrica Serdar`in cagirilmis olmasina da en cok sevinenlerden biriyimdir ;)