Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!

Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.

Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.