1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Yahu bu mantığa göre bakarsak Nobre'de Beşiktaş'ta iyi oynuyor. Pres yapıyor, koşuyor, top çıkarıyor ama gol atamıyor. Bir forvetin asıl özelliği gol atmak ama bunu artık yapamıyor.
    Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!

Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.

Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.

Hakan Şükür Türkiye nin en iyi santraforlarındandır... Süper bir Galatasaray A Milli Takım Kariyeri var... Ama yaşı aldı yürüdü Milli Takımda kötü oynadığı maçlarda yok değil...

Bakın Avrupa da yıldız oyuncular gençlerin önünü açıyolar uzatmadan bırakıyor...
    En basit örnek Scholes v Tottı... Çok rahat oynarlar ama dvm etmediler... H.Şükür ilerde kesinlikle hatıralnıcak unutulmayan bir oyuncu olcak ama şu da hep hatırlancak Milli Takımı bırakmadı hep oynadı gençlerin önünü kapadı...

En son hangi maçtı bir maçta F.Terim H.Altıntop u kadroya yedek olarak alınca Halil gelmedi, sakat denildi... Ama röportajda sakat değilim dedi... H.Şükür kadrodaydı işte en açık şekilde nsl diğer oyuncuların önünü kapadığının göstergesidir... Artık Fatih Terim de Milli Takım forvetini H.Şükür tekelinden çıkarmalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Sen simdi Hakan ile Nobre`yi kiyaslayamazsin.Hakan isim yapmis,Avrupa`da saygi duyulan bir forvet.Ama Nobre öyle degil,Türkiye`de tek adi var!

Hakan Sükür`ü milli macta 2-3 kisi tutar,ama Nobre`yi 1 kisi!Nedeni Avrupa capindaki degerlerdir.

Bak yine tekrarliyorum,Hakan milli takimi birakmali,ama kötü oynadigindan degil,sadece genc ve yetenekli forvetlerimizin önü acilmali diye birakmasi gerektigini düsünüyorum.
    Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
    Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Neden konuyu çarptırdın anlamadım ama sonuçta ikisininde asıl amacı gol atmak değil midir? Yani çok komik geldi. Ne demek Nobre'yi bir kişi tutarda, Hakan'ı 3 kişi. Yani sırf isim yaptığı için mi 3 kişi tarafından tutuluyor? Bu nasıl bir mantık allah aşkına? Eğer sen Hakan'ın iyi oynadığını savunursan, bende Nobre'nin iyi oynadığını savunurum çünkü şu durumda aralarında bir fark göremiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ah konu Serdar'a gelmişlen belirteyim. Eğer Serdar Beşiktaş yerine, Galatasaray'da oynuyor olsaydı ilk 10 haftada direkt Milli takıma alınırdı. Sonuçta Arda iki hafta 4-5 hafta iyi oynadı direkt olarak Milli takıma yükseldi. Ama Serdar yıl boyuncu istikrarlı oynamasına rağmen ancak sezon sonu kadroya alındı.
    Fatih Terim hala Hakan Şükür'ü alsın. Halil'i ise almasın. Sakat ya o bakımdan.
    Sana komik gelebilir söylediklerim ama gercekler bunlar.Avrupa maclarini izle,ne demek istedigimi cok net anlarsin

Serdar daha bu sene tam olarak Milli takim düzeyine geldi.Gecen sene istikrarsizdi.Bu sene parladi ve Milli takima cagirildi iste!
    Arda`nin mevkisinde ondan iyi kimse yok!Türkiye`de Arda`dan iyi sol kanat yoktur.Bu futbolcuya italyanlar hasta olmus,sen nasil onu elestirirsin anlamiyorum.Hayatin muhalefet!

Mesaj Yetkileri