çok teşşekürler abi
Printable View
merhabalar,
dosyayi indirdim. C:\Documents and Settings\ege\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db
cache i sildim..
buna ragmen yeni oyuna basladigimda hala eski oyuncular karsima geliyor.
Bunun sebepleri neler olabilir? neyi hatali yapiyorum.
Cevaplarsaniz sevinirim
Dosyayı rar dosyasından çıkararak mı db klasörüne attınız mı?
Yeni oyun dedikten sonra Database'i FM 2009 Güncelleştirmeleri olarak seçtiniz mi acaba?
http://img528.imageshack.us/img528/6030/adszlo2.jpg
Arkadaşlar 8.0.2 Güncellemesini Nerden Bulacağım.Yamayı Yapmam için Gereklide
Sitede ve bu başlığın içinde mesajlarda mevcut. Ama yinede link vereyim.
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28781/bilgi/
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\db
Şuradaki db'nin içine atmayı dene birde.
Helal Olsun Süper Bir Yama Olmuş Ellerine SAğlık
Trabzonspor onızlemesı calısmıyor, yenıden upload etme sansınız varmı goruntuyu acaba
Trabzon'ün önizlemesi bende gözüküyor.
http://img291.imageshack.us/my.php?image=tsoj3.jpg
http://img291.imageshack.us/my.php?image=tsoj3.jpg
Şimdi oldu hocam, hemen eksikliklerı aktarayım kadrodan
Yusuf Kurtuluş = Konyaspor'da kiralık
Feridun Sungur = Ya boşta ya da Sebatspor'da
Cem Demir = Manisaspor'a kiralık verildi
Murat Ocak = Rizespor'da
Tony Sylva'yı ekleyecegıne suphe yok zaten bı dahakı calısmada :)
Güncellemeyi indirdim, eksikler var ama o kadar olacaktır.Yaz dönemi transferlerini içeren en iyi güncelleme bana göre.Teşekkürler..
Aslında Sylva'yı eklemiştim ama bir ara pürüz olmuştu son anda çıkarmıştım.
Bir sonraki yama için uzun zamandır çalışamıyorum. Yarınki sınavı bi atlatayım 2 günlük gecikme ile yani Pazar günü önceden planladığım liglerin transferlerini aktarmış olarak yayınlayacağım.
Hayır özelliklere hiç dokunmadım. Beğenen olur, beğenmeyen olur. En önemlisi ne kadar doğru değiştirrim :) O yüzden ellemedim.
transferler icin transfermarkt sitesine bakabilirsin eger nereden bakacagini bilmiyorsan sana tarif edebilirim , yama cok kaliteli olmus eline saglik.
teşekkürler çok güzel bi yama olmuş en son 1 ağustos a kadar güncelleştirmeyi düşünüorm demişşin gs dün 31 temmuza kaleci sanctisi 1 yıllığına kiraladı onu yamaya aktarıcak msın ?
Yamayı indirmeyi çook istiyorum ama indimicem.Finans bakımından oldukça kötüye oluyor.Galatasaray eğer oyuncu satamazsanız her ay kötüye gidiyor bi düzeltme olsa çook iyi olucak.
Birde Türkiye kupası hala Beşiktaş kazanmış gözüküyor..
De Sanctis'de eklendi yamaya ama bugün çıkaramayacağım galiba.
Hala bir çok eksiğim var ve Pazar gününden önce yetiştireceğimi sanmıyorum.
Nedeni ise, Universitedeyim ve yaz okuluna gidiyorum, bugün sınavım vardı ve yaklaşık 1 haftadır ona çalışıyorum o yüzde düzenli olarak ekleyemedim transferleri. Pazar günü akşam saatlerinde yeni konuyu açmayı düşünüyorum. En kötü Pazartesi sabah eklerim siteye. ;)
Düzeltme olamayacağını daha önceden söylemiştim. Sitemizin araştırma ekibinin başındaki Ömer abide bunun düzeltilemeyen birşey olduğunu söylemişti. Düzelmesi FM 2009'dan önce mümkün değil.
Eğer yeteri kadar başarı sağlarsanız finans pekte kötüye gitmiyor. Bu yamada GS'nin ŞL'ye gittiği düşünülürse Gruplardan çıkarsanız finansınızda pek fazla bir sorun gözlenmez. Mesela Ben FB'yi yönetiyorum FB'ninde finansında sorun var. İlk senede ŞL gruplarından 1. çıktım, 2. Tur ilk maçında galip geldim, henüz ikinci maçı oynamadım ama depte İnter ile berabere kalırsam Çeyrek Finale çıkacağım. Ayrıca Ligde pek fazla puan kaybetmiyorum. Her ikisindende maç başı para geldiği için pek fazla sorunum yok ayrıca Edu, Lugano ve Kezman'a ciddi teklifler var onlarıda satarsam çok daha iyi oluyor finansım.
Önemli olan finansı nasıl kontrol edebileceğinizi bilmek. Transferleri bütçenizin yettiği kadar taksitli yada nakit olarak alırsanız, aldığınız oyunculara fahiş maaş önermesseniz vede mümkün olduğunda galip gelirseniz finansınız pek etkilenmez.
Bunu Kayserispor olarak düzeltmiştim. Bununla birlikte Portekiz ligi transferlerinide düzenlemiştim ama galiba kaydetmeden çıkmışım :D O yüzden oyuna aktaraılmamış. :)Quote:
Birde Türkiye kupası hala Beşiktaş kazanmış gözüküyor..
tabi ki önemli olan öncelikle okul ve sınavlar de sanctis i eklediğin için teşekkür ederiz çok güzel bir yama oldu fm 2009 niyetine oynayacağım :D
Ozer Hurmacı 2 mılyon ytl ye ankaraspordan gs ye transferı gozukuyor, ozer hurmacı hıc bı takıma gıtmıyor , eger Trabzonspor 1,5 mılyon € verırse serbest kalma maddesı var ...
Trabzonspor'da Ceyhun Gülselam'da eksik aynı zamanda ...
Ceyhun Gülselam oyunun datasında mevcut değildir. Eğer araştırmacı arkadaşlardan biri CA ve PA olarak bir değer söylerlerse Tüm Özellikleri random olarak oyuna girebilirim.
Özer Hurmacı düzeltildi.
fernandao meiranın olduğu ikinci linkten flashgetle indiriyordum güncelleştirmeyi link açılmıo şuan link kırık o yüzden flashget de indirmiyor %94 te kalmıştı tam :(
şuan rapidshare sitesi açılıo sorun halloldu
son kupa versiyonları yapılabiliyor mu?süper kupa M.UNİTED ZENİT
türkiye süpe kupası GS KAYSERİ gibi güncellemeler olursa tadından yenmez
Konyaspor genç kalecilerinden Eray Birniçan'ı Samsunspor'a kiraladı. 1 yıllığına kiraladık.
Orduspordan'da Gökhan Kolomoç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.
Erkan Ferin'i geri yolladık sağlık sorunları varmış.