Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Organizasyonları (competition) arama kısmına gelip değişiklik yapmak istediğin organizasyonun adını yaz ve o organizasyonun geçmişine(history) bak.

Ordan en son hangi yıl varsa o ylda dereceye giren takımları takım arayarak değiştir.
    çok teşşekürler abi

merhabalar,

dosyayi indirdim. C:\Documents and Settings\ege\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db

cache i sildim..

buna ragmen yeni oyuna basladigimda hala eski oyuncular karsima geliyor.

Bunun sebepleri neler olabilir? neyi hatali yapiyorum.

Cevaplarsaniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dosyayı rar dosyasından çıkararak mı db klasörüne attınız mı?

Yeni oyun dedikten sonra Database'i FM 2009 Güncelleştirmeleri olarak seçtiniz mi acaba?

Arkadaşlar 8.0.2 Güncellemesini Nerden Bulacağım.Yamayı Yapmam için Gereklide

Dosyayı rar dosyasından çıkararak mı db klasörüne attınız mı?

Yeni oyun dedikten sonra Database'i FM 2009 Güncelleştirmeleri olarak seçtiniz mi acaba?
    bende gorunen sadece Default ve 8.0.2 update gorunuyor. Rar i actim db klasorunun icine attim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by maniaerdo View Post
    Arkadaşlar 8.0.2 Güncellemesini Nerden Bulacağım.Yamayı Yapmam için Gereklide
    Sitede ve bu başlığın içinde mesajlarda mevcut. Ama yinede link vereyim.
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28781/bilgi/

Quote Originally Posted by ozerse View Post
    bende gorunen sadece Default ve 8.0.2 update gorunuyor. Rar i actim db klasorunun icine attim.
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\db
    Şuradaki db'nin içine atmayı dene birde.

Sitede ve bu başlığın içinde mesajlarda mevcut. Ama yinede link vereyim.
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28781/bilgi/

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\db
    Şuradaki db'nin içine atmayı dene birde.
    o da olmadi malesef.

tekrar kurdum ama yine olmadi. kesin birseyi hatali yapiyorum.

1. CD den 8.0 i kurdum
    2. 8.02 update yaptim
    3. Guncellestirmeyi de yerine attim.

Hala olmadi.

Helal Olsun Süper Bir Yama Olmuş Ellerine SAğlık

Quote Originally Posted by ozerse View Post
    o da olmadi malesef.

tekrar kurdum ama yine olmadi. kesin birseyi hatali yapiyorum.

1. CD den 8.0 i kurdum
    2. 8.02 update yaptim
    3. Guncellestirmeyi de yerine attim.

Hala olmadi.
    her klasor icine kopyaladim sonunda update oldu.

Yardim icin cok tesekkurler.

10. Default

Trabzonspor onızlemesı calısmıyor, yenıden upload etme sansınız varmı goruntuyu acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'ün önizlemesi bende gözüküyor.

http://img291.imageshack.us/my.php?imagesoj3.jpg

12. Default

Trabzon'ün önizlemesi bende gözüküyor.

http://img291.imageshack.us/my.php?imagesoj3.jpg

Şimdi oldu hocam, hemen eksikliklerı aktarayım kadrodan

Yusuf Kurtuluş = Konyaspor'da kiralık
    Feridun Sungur = Ya boşta ya da Sebatspor'da
    Cem Demir = Manisaspor'a kiralık verildi
    Murat Ocak = Rizespor'da
    Tony Sylva'yı ekleyecegıne suphe yok zaten bı dahakı calısmada

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Güncellemeyi indirdim, eksikler var ama o kadar olacaktır.Yaz dönemi transferlerini içeren en iyi güncelleme bana göre.Teşekkürler..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Sylva'yı eklemiştim ama bir ara pürüz olmuştu son anda çıkarmıştım.

Bir sonraki yama için uzun zamandır çalışamıyorum. Yarınki sınavı bi atlatayım 2 günlük gecikme ile yani Pazar günü önceden planladığım liglerin transferlerini aktarmış olarak yayınlayacağım.

15. Default

Aslında Sylva'yı eklemiştim ama bir ara pürüz olmuştu son anda çıkarmıştım.

Bir sonraki yama için uzun zamandır çalışamıyorum. Yarınki sınavı bi atlatayım 2 günlük gecikme ile yani Pazar günü önceden planladığım liglerin transferlerini aktarmış olarak yayınlayacağım.
    Gec olsun guc olmasın, yeterkı saglık olsun beklerız bız Oyuncuların ozellıklerınde hıc bır oynama oldu mu acaba onu merak edıyorum, ozellıkle Umut'ta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır özelliklere hiç dokunmadım. Beğenen olur, beğenmeyen olur. En önemlisi ne kadar doğru değiştirrim O yüzden ellemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

transferler icin transfermarkt sitesine bakabilirsin eger nereden bakacagini bilmiyorsan sana tarif edebilirim , yama cok kaliteli olmus eline saglik.

18. Default

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    transferler icin transfermarkt sitesine bakabilirsin eger nereden bakacagini bilmiyorsan sana tarif edebilirim , yama cok kaliteli olmus eline saglik.
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe
    Şu Günlerde Güncelliğini yavaş yavaş yitiren Football manager oyununu daha zevkli hale getirmek için Ouzy ve Ali Apaydın Arkadaşlarımın yaptığı Veritabanı Güncellemesi v2'nin üzerine, Turkcell Süper Lig ve Avrupa Liglerindeki transferleri kapsar şekilde, www.sporx.com ve www.goal.com ve www.transfermarkt.de sitelerinden yararlanarak düzenledim. Bu Güncelleştirme de neler olduğunu kısaca anlatayım.
    Transferler ıcın oradan yararlanılmıs Omerdinho

teşekkürler çok güzel bi yama olmuş en son 1 ağustos a kadar güncelleştirmeyi düşünüorm demişşin gs dün 31 temmuza kaleci sanctisi 1 yıllığına kiraladı onu yamaya aktarıcak msın ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Yamayı indirmeyi çook istiyorum ama indimicem.Finans bakımından oldukça kötüye oluyor.Galatasaray eğer oyuncu satamazsanız her ay kötüye gidiyor bi düzeltme olsa çook iyi olucak.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Birde Türkiye kupası hala Beşiktaş kazanmış gözüküyor..

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Yamayı indirmeyi çook istiyorum ama indimicem.Finans bakımından oldukça kötüye oluyor.Galatasaray eğer oyuncu satamazsanız her ay kötüye gidiyor bi düzeltme olsa çook iyi olucak.
    çok haklısın gs ile oynarken zevkini çıkaramıyoruz bu yüzden artık fm 2009 da düzelir bu sorun inş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    teşekkürler çok güzel bi yama olmuş en son 1 ağustos a kadar güncelleştirmeyi düşünüorm demişşin gs dün 31 temmuza kaleci sanctisi 1 yıllığına kiraladı onu yamaya aktarıcak msın ?
    De Sanctis'de eklendi yamaya ama bugün çıkaramayacağım galiba.
    Hala bir çok eksiğim var ve Pazar gününden önce yetiştireceğimi sanmıyorum.
    Nedeni ise, Universitedeyim ve yaz okuluna gidiyorum, bugün sınavım vardı ve yaklaşık 1 haftadır ona çalışıyorum o yüzde düzenli olarak ekleyemedim transferleri. Pazar günü akşam saatlerinde yeni konuyu açmayı düşünüyorum. En kötü Pazartesi sabah eklerim siteye.

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Düzeltme olamayacağını daha önceden söylemiştim. Sitemizin araştırma ekibinin başındaki Ömer abide bunun düzeltilemeyen birşey olduğunu söylemişti. Düzelmesi FM 2009'dan önce mümkün değil.

Eğer yeteri kadar başarı sağlarsanız finans pekte kötüye gitmiyor. Bu yamada GS'nin ŞL'ye gittiği düşünülürse Gruplardan çıkarsanız finansınızda pek fazla bir sorun gözlenmez. Mesela Ben FB'yi yönetiyorum FB'ninde finansında sorun var. İlk senede ŞL gruplarından 1. çıktım, 2. Tur ilk maçında galip geldim, henüz ikinci maçı oynamadım ama depte İnter ile berabere kalırsam Çeyrek Finale çıkacağım. Ayrıca Ligde pek fazla puan kaybetmiyorum. Her ikisindende maç başı para geldiği için pek fazla sorunum yok ayrıca Edu, Lugano ve Kezman'a ciddi teklifler var onlarıda satarsam çok daha iyi oluyor finansım.

Önemli olan finansı nasıl kontrol edebileceğinizi bilmek. Transferleri bütçenizin yettiği kadar taksitli yada nakit olarak alırsanız, aldığınız oyunculara fahiş maaş önermesseniz vede mümkün olduğunda galip gelirseniz finansınız pek etkilenmez.

Birde Türkiye kupası hala Beşiktaş kazanmış gözüküyor..
    Bunu Kayserispor olarak düzeltmiştim. Bununla birlikte Portekiz ligi transferlerinide düzenlemiştim ama galiba kaydetmeden çıkmışım O yüzden oyuna aktaraılmamış.

tabi ki önemli olan öncelikle okul ve sınavlar de sanctis i eklediğin için teşekkür ederiz çok güzel bir yama oldu fm 2009 niyetine oynayacağım

25. Default

Ozer Hurmacı 2 mılyon ytl ye ankaraspordan gs ye transferı gozukuyor, ozer hurmacı hıc bı takıma gıtmıyor , eger Trabzonspor 1,5 mılyon € verırse serbest kalma maddesı var ...

Trabzonspor'da Ceyhun Gülselam'da eksik aynı zamanda ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun Gülselam oyunun datasında mevcut değildir. Eğer araştırmacı arkadaşlardan biri CA ve PA olarak bir değer söylerlerse Tüm Özellikleri random olarak oyuna girebilirim.

Özer Hurmacı düzeltildi.

fernandao meiranın olduğu ikinci linkten flashgetle indiriyordum güncelleştirmeyi link açılmıo şuan link kırık o yüzden flashget de indirmiyor %94 te kalmıştı tam

şuan rapidshare sitesi açılıo sorun halloldu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Smile

son kupa versiyonları yapılabiliyor mu?süper kupa M.UNİTED ZENİT
    türkiye süpe kupası GS KAYSERİ gibi güncellemeler olursa tadından yenmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Psiko33 View Post
    son kupa versiyonları yapılabiliyor mu?süper kupa M.UNİTED ZENİT
    türkiye süpe kupası GS KAYSERİ gibi güncellemeler olursa tadından yenmez
    Onlarda düzeltildi. Pazartesi sabah açılacak başlıktakinde burada belirtilenler ve onlara ek olarak düzenlenen bir çok şey olacak.

Konyaspor genç kalecilerinden Eray Birniçan'ı Samsunspor'a kiraladı. 1 yıllığına kiraladık.

Orduspordan'da Gökhan Kolomoç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.

Erkan Ferin'i geri yolladık sağlık sorunları varmış.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri