Olic enfes bir asırtmayla tur ve Kadıköy ümitlerini bitirdi...
Printable View
Olic enfes bir asırtmayla tur ve Kadıköy ümitlerini bitirdi...
Alın kaptanınızı da başınıza çalın bana hak vermiyordunuz görün işte yeteneğini adamın... Ölmüş durumdaki barış duruyor sabri çıkıyor. Hasan şaş'ı zaten kadroda bulundurması hata bitti onun futbol hayatı çoktan ayrıca 2-2 gol atman gerekiyor kewell niye hala defansta of kaptan offfffff.....
Bülent Korkmaz'ın zekasına hayranım. Kewell son 10 dk hala defans. Yahu Hasan'ı koysan nolacak? Açıklasana bana.
Sonuç ortada kaptanım.
Hamburg'un atacağı belliydi ama yine de bir umutla bekledik. Bülen Korkmaz'ın değişikliklerinden sonra takım hiç ileriye gidemez oldu. Bülent Hoca'nın sınıfta kaldığı maç, oyuna 5 forvet sokmakla gol bulamazsın, bunu görmesi için denemesi gerekmiyordu.
Kewell sanırım ofsaytı bozan son golde, en azından son adam olarak onu tutma risk alacaksan, ileride kilidi açacakken defansta hatalar yaptı. Galatasaray rahat geçmesi gereken turda elendi, Bülent Hoca gelecek için önemli dersler çıkarır umarım da gelecek teknik direktörlük hayatında başarılı olur.
Ayhanın yaptığı ayıp ama...
Oturduğumuz yerden konuşmak elbette iyi değil ama Hasan Şaş'ı arkadaşı diye oyuna alacağına Semih'i ya da Mehmet Güven'i alıp Kewell'i ileriye gönderse daha faydalı olurdu.
Şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu diyen çok çıkacak ama kabul etmeliyiz ki Bülent Korkmaz için kötü bir maçtı, hatalarıyla turu verdi. Ne kadar eksik olsa da bu Galatasaray bu Hamburg'u geçmeliydi.
yemin ediorum böle bişey olmaz böle sorumsuzluk olmaz 2-0 öne gecip 2 mactada üc dakkada allak pullak olunmaz :(
Valla bu kadar eksikle buraya kadar getirmek büyük başarıydı. Büyüksün Galatasaray.
Gecmiş olsun galatasaray bordoex macından bi ders cıkaracagına finale cıkmışcasına kendilerini övdüler bu takımın motivasyonu bi gol yedikten sonra peşine bi gol yiyicek kadar yoksa yapıcak hiç bişey yok :( yazık oldu :(
Geçmiş olsun. Yazık oldu. Deplasmanda avantaj yakalayıp kendi sahamızda kaybettik.
Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadı, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
Taylan burada sana katılıyorum. 15 dakika varken ve 1 gol yeterliyken bu kadar risk almamalıydı. Sonuçta oyunun hakimi Galatasaray'dı ama değişikliklerden sonra sürekli pozisyona giren rakip oldu.
Yine de Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Ve Arda'yı da. Gerçekten büyük futbolcu, helal olsun.
Buraya kadar eksiklere rağmen gelmek bile iyi ama ellerimizle verdik bu maçı...Orta saha çökmüş Hasan Şaş'ı aldı Mehmet'i falan alsa daha iyi olurdu basan adam nede olsa Hasan 3 orta yaptı isabetsiz 6 aydır oynamıyo ama hocanın kararı bi bildiği vardır bize konuşmak eleştirmek düşmez...Arda'ya helal olsun valla Baros'la Kewell'a da helal olsun aslan gibiydiler Lİncoln gitsin artık bu sene hep sorun taraftar da ıslıkladı zaten ligde inş şampiyon oluruz tek hedef kaldı artık...
Evet bende öyle düşünüyorum, 3. değişiklik zaten 3-4 dakika kala yapıldı ki mantıklıydı çünkü tur gidiyordu. Ve orta sahayı boşaltınca oyunun hakimiyeti de gitti. Değişiklik yapmadan Kewell'i öne geçirmek de faydalı olabilirdi. Sonuçta topu ileriye götürmek için orta sahaya ihtiyaç var.
Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.
Forveti 3 leyince Bülent Korkmaz orta sahayı unuttu baskı kurulsa bile 2.topları toplayacak adam kalmadı takımda böyle oluncada Hamburg kontradan pozisyonlar yakaladı ve Olic'in attığı golle de umutlar tükendi.
Söylenicek birşey yok Futbolun gerçekliği bu oluyor.
2-0 a kadar herşey mükemmeldi ama 2-0 ın verdiği rahatlık ve disiplinsizlik 2-3 yaptı skoru.
Samiyen Cehenneminden hiç bu kadar kolay çıkan olmamıştı . . .
Son dakikalarde ayakta kalan futbolcu kalmadı. Hepsi yorgundu. Canınız saolsun !
Herşeye rağmen bu kadroyla buraya kadar gelmekte güzeldi.
Yazık oldu gerçekten elleriyle verdi turu Galatasaray bu kadro ile yinede iyiydi tebrikler helal olsun
bu sonucun olacağını tahmin etmiştim ki yanılmadım iddada bile ilk yarı 1 ikinci yarı 2 oynamıştım.. keşke yanılmış olsaydım keşke...
Kötü sonuçtan doLayı birbirinize sataşarak daha da kötü duruma düşmeyin.
SinirLerinize hakim oLun, oLamıyorsanız gidin dışarıda bağırın, çağırın ya da yatın. Kimse kimseyi de küçük düşürücü cümLeLer kurmasın. Sonra bozuşmayaLım. Zaten canımız sıkkın.
Umut siteden uzaklaştırılsın. Emre'nin totemi yüzünden oldu hep.
Deplasmandan 1-1 ile dönmüşsün, evinde 2-0 öne geçmişsin, nasıl maçı verirsin Galatasaray... Kewell genel olarak iyiydi. Ama beni öldürseler ilk maçtan sonra Kewell'ı stoper olarak ikinci maça çıkarmazdım. Ama tabi klavyeden yazmakla olmuyor. Çünkü gerçek hayat FM değil...
Bülent korkmaz yaptigi fantezilerle takimi bitirdi... gecmis olsun..