Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Olic enfes bir asırtmayla tur ve Kadıköy ümitlerini bitirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alın kaptanınızı da başınıza çalın bana hak vermiyordunuz görün işte yeteneğini adamın... Ölmüş durumdaki barış duruyor sabri çıkıyor. Hasan şaş'ı zaten kadroda bulundurması hata bitti onun futbol hayatı çoktan ayrıca 2-2 gol atman gerekiyor kewell niye hala defansta of kaptan offfffff.....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bülent Korkmaz'ın zekasına hayranım. Kewell son 10 dk hala defans. Yahu Hasan'ı koysan nolacak? Açıklasana bana.

Sonuç ortada kaptanım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hamburg'un atacağı belliydi ama yine de bir umutla bekledik. Bülen Korkmaz'ın değişikliklerinden sonra takım hiç ileriye gidemez oldu. Bülent Hoca'nın sınıfta kaldığı maç, oyuna 5 forvet sokmakla gol bulamazsın, bunu görmesi için denemesi gerekmiyordu.

Kewell sanırım ofsaytı bozan son golde, en azından son adam olarak onu tutma risk alacaksan, ileride kilidi açacakken defansta hatalar yaptı. Galatasaray rahat geçmesi gereken turda elendi, Bülent Hoca gelecek için önemli dersler çıkarır umarım da gelecek teknik direktörlük hayatında başarılı olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ayhanın yaptığı ayıp ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Bülent Korkmaz'ın zekasına hayranım. Kewell son 10 dk hala defans. Yahu Hasan'ı koysan nolacak? Açıklasana bana.

Sonuç ortada kaptanım.
    Oturduğumuz yerden konuşmak elbette iyi değil ama Hasan Şaş'ı arkadaşı diye oyuna alacağına Semih'i ya da Mehmet Güven'i alıp Kewell'i ileriye gönderse daha faydalı olurdu.

Şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu diyen çok çıkacak ama kabul etmeliyiz ki Bülent Korkmaz için kötü bir maçtı, hatalarıyla turu verdi. Ne kadar eksik olsa da bu Galatasaray bu Hamburg'u geçmeliydi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

yemin ediorum böle bişey olmaz böle sorumsuzluk olmaz 2-0 öne gecip 2 mactada üc dakkada allak pullak olunmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Valla bu kadar eksikle buraya kadar getirmek büyük başarıydı. Büyüksün Galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Gecmiş olsun galatasaray bordoex macından bi ders cıkaracagına finale cıkmışcasına kendilerini övdüler bu takımın motivasyonu bi gol yedikten sonra peşine bi gol yiyicek kadar yoksa yapıcak hiç bişey yok yazık oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oturduğumuz yerden konuşmak elbette iyi değil ama Hasan Şaş'ı arkadaşı diye oyuna alacağına Semih'i ya da Mehmet Güven'i alıp Kewell'i ileriye gönderse daha faydalı olurdu.

Şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu diyen çok çıkacak ama kabul etmeliyiz ki Bülent Korkmaz için kötü bir maçtı, hatalarıyla turu verdi. Ne kadar eksik olsa da bu Galatasaray bu Hamburg'u geçmeliydi.
    Orası önemli değil evet. Sonuçta hangisi daha verimliyse yapmalıydı. Kewell defansta olmamalıydı son 10-15 dk. Artık hedefin gol olduğunu anlayamadılar bir.

Sheriff Misafir

Geçmiş olsun. Yazık oldu. Deplasmanda avantaj yakalayıp kendi sahamızda kaybettik.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadı, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Defansın hali diyorsun maçın yaklaşık 65 dakikasında biz oynadık yani adamlar yarı sahamıza giremediler. Defansta 75 dk boyunca iyiydi neden önlerinde diri bir orta saha vardı. Ne zamanki golü yedik ve dağıldık orta sahalarımızda dağıldı özelliklede barış. 2 kişi kalan defansın yaptıkları ki bunlarda çakma defanslar, hata diyemezsiniz. Oyun disiplininden kopmaması gerekirdi takımın...
    Taylan burada sana katılıyorum. 15 dakika varken ve 1 gol yeterliyken bu kadar risk almamalıydı. Sonuçta oyunun hakimi Galatasaray'dı ama değişikliklerden sonra sürekli pozisyona giren rakip oldu.

Yine de Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Ve Arda'yı da. Gerçekten büyük futbolcu, helal olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadı, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
    Eski kankası Bülent Korkmaz'ın. Normaldir..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taylan burada sana katılıyorum. 15 dakika varken ve 1 gol yeterliyken bu kadar risk almamalıydı. Sonuçta oyunun hakimi Galatasaray'dı ama değişikliklerden sonra sürekli pozisyona giren rakip oldu.

Yine de Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Ve Arda'yı da. Gerçekten büyük futbolcu, helal olsun.
    Bence Lincoln çıkmamalıydı.
    3. forvetin yanlış olmadığını düşünüyorum ama böyle durumlarda orta sahadan sayıyı düşürmektense defansı üçlemek daha mantıklı bence.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadığını, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
    Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Buraya kadar eksiklere rağmen gelmek bile iyi ama ellerimizle verdik bu maçı...Orta saha çökmüş Hasan Şaş'ı aldı Mehmet'i falan alsa daha iyi olurdu basan adam nede olsa Hasan 3 orta yaptı isabetsiz 6 aydır oynamıyo ama hocanın kararı bi bildiği vardır bize konuşmak eleştirmek düşmez...Arda'ya helal olsun valla Baros'la Kewell'a da helal olsun aslan gibiydiler Lİncoln gitsin artık bu sene hep sorun taraftar da ıslıkladı zaten ligde inş şampiyon oluruz tek hedef kaldı artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence Lincoln çıkmamalıydı.
    3. forvetin yanlış olmadığını düşünüyorum ama böyle durumlarda orta sahadan sayıyı düşürmektense defansı üçlemek daha mantıklı bence.
    Evet bende öyle düşünüyorum, 3. değişiklik zaten 3-4 dakika kala yapıldı ki mantıklıydı çünkü tur gidiyordu. Ve orta sahayı boşaltınca oyunun hakimiyeti de gitti. Değişiklik yapmadan Kewell'i öne geçirmek de faydalı olabilirdi. Sonuçta topu ileriye götürmek için orta sahaya ihtiyaç var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...
    Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
    Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Buraya kadar eksiklere rağmen gelmek bile iyi ama ellerimizle verdik bu maçı...Orta saha çökmüş Hasan Şaş'ı aldı Mehmet'i falan alsa daha iyi olurdu basan adam nede olsa Hasan 3 orta yaptı isabetsiz 6 aydır oynamıyo ama hocanın kararı bi bildiği vardır bize konuşmak eleştirmek düşmez...Arda'ya helal olsun valla Baros'la Kewell'a da helal olsun aslan gibiydiler Lİncoln gitsin artık bu sene hep sorun taraftar da ıslıkladı zaten ligde inş şampiyon oluruz tek hedef kaldı artık...
    Bir şey demek istemiyorum ama hocanın bir bildiği vardır diye diye böyle oluyor zaten..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Forveti 3 leyince Bülent Korkmaz orta sahayı unuttu baskı kurulsa bile 2.topları toplayacak adam kalmadı takımda böyle oluncada Hamburg kontradan pozisyonlar yakaladı ve Olic'in attığı golle de umutlar tükendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
    Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.
    Topal sakattı. Ayrıca Barış'ı çekebileceğini zannetmiyorum(yanlış zamanda çektim fiili ama olsun) çünkü barış ölmüştü yani koşacak hali bile yoktu...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Söylenicek birşey yok Futbolun gerçekliği bu oluyor.

2-0 a kadar herşey mükemmeldi ama 2-0 ın verdiği rahatlık ve disiplinsizlik 2-3 yaptı skoru.

Samiyen Cehenneminden hiç bu kadar kolay çıkan olmamıştı . . .

Son dakikalarde ayakta kalan futbolcu kalmadı. Hepsi yorgundu. Canınız saolsun !

Herşeye rağmen bu kadroyla buraya kadar gelmekte güzeldi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yazık oldu gerçekten elleriyle verdi turu Galatasaray bu kadro ile yinede iyiydi tebrikler helal olsun

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu sonucun olacağını tahmin etmiştim ki yanılmadım iddada bile ilk yarı 1 ikinci yarı 2 oynamıştım.. keşke yanılmış olsaydım keşke...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kötü sonuçtan doLayı birbirinize sataşarak daha da kötü duruma düşmeyin.

SinirLerinize hakim oLun, oLamıyorsanız gidin dışarıda bağırın, çağırın ya da yatın. Kimse kimseyi de küçük düşürücü cümLeLer kurmasın. Sonra bozuşmayaLım. Zaten canımız sıkkın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Umut siteden uzaklaştırılsın. Emre'nin totemi yüzünden oldu hep.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Deplasmandan 1-1 ile dönmüşsün, evinde 2-0 öne geçmişsin, nasıl maçı verirsin Galatasaray... Kewell genel olarak iyiydi. Ama beni öldürseler ilk maçtan sonra Kewell'ı stoper olarak ikinci maça çıkarmazdım. Ama tabi klavyeden yazmakla olmuyor. Çünkü gerçek hayat FM değil...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bülent korkmaz yaptigi fantezilerle takimi bitirdi... gecmis olsun..

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri