Originally Posted by
titates1
Bir amacım yok her sinirli taraftarın yapacağını yapıyorum , görüyorum sinirleniyorum , iki yüzlü taraftarlardan utanıyorum , ben emre veya tümer hakkında konuşmadım hiç ama çok gördüm yurtdışındayken mükemmel futbolcu deyip de Fener'e geldiğinde küçümseyenleri , aşağılayanları (bu rakam heralde %99.9 falandır) görüyorum.Şimdi ben gördüğümde sadece sinirle bakarım bu kadına ama en azından kötü futbolcu , faul yaptığında katil , hakeme sinirlendiğinde çirkef veya türlü türlü yakıştırmalarda bulunmuycam o iyi oyuncu olmaya devam edicek aynı benim takımımda oynarken ki zamanki gibi ama o süreçte kendinden kendine sahip çıkmış , saçma kompleksler dışında istediği parayı verebilecek , arkasında durmuş milyonlarca insan ve onun doping yaptığına inanan milyonlara oynayacak , o formayı giydiği an iyi oyunculuğundan birşey kaybetmeyecek ama yaptığı şey benim içimde yara olarak kalıcak.Ama biz Fenerbahçe taraftarıyız diğer takımların yaptığı gibi ekmeğine kadar laf getirmeyiz umarım duyarlı oluruz ve tepkimizi haklı ve güzel bir şekilde yaparız , her zamanki gibi