Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 201 sonuç

Konu: TKBL Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Emre B. için zamanında katil diyenlerin şimdi avatarlarında resminin olduğu, kendisiyle gurur duyulduğu, her ortamda yaptıklarının savunulduğu, eskiden katil denilirken şimdilerde melek gibi gösterildiğine dair bir değil binlerce resim, kanıt bulunabilir ama bununla uğraşmak ne kazandırır? Aynı şekilde kendilerine küfür eden Tümer Metin için şarkılar bestelendiğini gösteren videolarda mevcut.. Bir önceki mesajında taraftarın kişisel tutumunu kulübe bağlamaya çalışmıştın, bu seferki amacın ne ?

Taurasi 600 bin dolar alacakmış, primlerle 1.1 milyon dolar olacakmış, bir önceki sayfada yazdığım ücret bilgisine ek olarak bu konuda muallak bir durum olduğunu yazmıştım, ağırlıklı olarak söylenen son ücret bilgisi 600 bin dolar. Soyadında Üstün kelimesi geçenlerin yaptığı transferler bir başka oluyor..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Siz o rakamlara gerçekten inanıyor musunuz? Geçen yıl aynı açıklamayı Fenerbahçe'de yapmıştı: "Spartak'tan aldığı paranın yarısına anlaştık" diye...

Tabii Emre'nin ve Kaya Peker'in "doğuştan Fenerli" olması gibi o da "doğuştan Galatasaraylı"ysa birşey diyemem.

Peki niye geçen yıl Fenerbahçe, bu sene Galatasaray bu konuşulan (ve kadın basketbolunu takip edenlerin aşina olduğu) rakamları yarı yarıya düşük gösteriyor.

1-Takım içi ücret dengeleri...

2-Onu söylemiyeyim. İspat gerektirir. Ama bu ülkede herkesin bildiği birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    2 hafta önce diana hakkında duyum gelmişti. para pul her konuda anlaşılmış ama diana'nın başkandan 2 özel şartı varmış ve başkan kabul etmemiş.

...ve bence doğru da yapmış. kimse fenerbahçe'den önemli değil.
    2 özel şarttan bir tanesi fenerbahçe'ye geri dönmesi durumunda türkiye'de bir daha doping testlerine girmemekmiş.

gülsem mi ağlasam mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Siz o rakamlara gerçekten inanıyor musunuz? Geçen yıl aynı açıklamayı Fenerbahçe'de yapmıştı: "Spartak'tan aldığı paranın yarısına anlaştık" diye...

Tabii Emre'nin ve Kaya Peker'in "doğuştan Fenerli" olması gibi o da "doğuştan Galatasaraylı"ysa birşey diyemem.

Peki niye geçen yıl Fenerbahçe, bu sene Galatasaray bu konuşulan (ve kadın basketbolunu takip edenlerin aşina olduğu) rakamları yarı yarıya düşük gösteriyor.

1-Takım içi ücret dengeleri...

2-Onu söylemiyeyim. İspat gerektirir. Ama bu ülkede herkesin bildiği birşey.
    Daha öncede belirttim ben basketbol ve kadın basketbolundan pek anlamam doğal olarak ücret konularından da aynı şekilde çok iyi anladığım söylenemez. Yazdıklarımın kaynağı bu transferi günler öncesinden ima eden arkadaşlarım, takip ettiğim insanlar ve GSTV çalışanı olan Veli Yiğit. Forumdan gördüğüm kadarıyla basketbol sizin ilgi alanınız, haliyle benden daha iyi biliyorsunuzdur. Gösterdiğiniz iki nedenden ilkine katılıyorum, ikincisini de tahmin etmek zor değil gibi. Alacağı ücret yüksek olsa da dünyanın en iyisi denilen oyuncuyu getirmek her şartta iyi transfer oldu Galatasaray açısından, tıpkı ilk önce Türkiye'ye gelmesini sağlayan Fenerbahçe'nin yaptığı gibi. Her ne kadar alakam olmasa da sporun her dalının gelişmesi için böyle isimler şart ve rekabet daha da kızışacak. Bu iyi bir şey bence.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kesinlikle öyle. Fenerbahçe yönetimi her zaman olduğu gibi krizi eline yüzüne bulaştırdı ve Galatasaray ise hiç ummadığı bir şekilde kapısını çalan bu fırsatı çok iyi değerlendirdi. Buna Galatasaray'ın transfer başarısından ziyade Fenerbahçe'nin klasikleşen iş bilmez ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kibirinin neden olduğunu unutmamak lazım. Diana'yı Penny ile tehdit etmeye ve "bak, o burada, işine gelirse" tavrıyla ikna etmeye çalıştılar. Boğazın öte yakasını hiç hesap edemediler.

Galatasaray bu transferle Fenerbahçe'nin kurtarılmış bölgesi konumundaki Kadın Basketbolu kalesini ele geçirmek için çok ağır bir darbe vurdu. Bu şampiyonluk için yeterli olur mu? Belli olmaz. Ama psikolojik olarak çok ağır ve kabul edilemez bir darbe olduğu inkar edilemez.

Olan bana oldu. Kaç aydır Diana'nın kavgasını yapıyordum. İlk günden beri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Emre B. için zamanında katil diyenlerin şimdi avatarlarında resminin olduğu, kendisiyle gurur duyulduğu, her ortamda yaptıklarının savunulduğu, eskiden katil denilirken şimdilerde melek gibi gösterildiğine dair bir değil binlerce resim, kanıt bulunabilir ama bununla uğraşmak ne kazandırır? Aynı şekilde kendilerine küfür eden Tümer Metin için şarkılar bestelendiğini gösteren videolarda mevcut.. Bir önceki mesajında taraftarın kişisel tutumunu kulübe bağlamaya çalışmıştın, bu seferki amacın ne ?

Taurasi 600 bin dolar alacakmış, primlerle 1.1 milyon dolar olacakmış, bir önceki sayfada yazdığım ücret bilgisine ek olarak bu konuda muallak bir durum olduğunu yazmıştım, ağırlıklı olarak söylenen son ücret bilgisi 600 bin dolar. Soyadında Üstün kelimesi geçenlerin yaptığı transferler bir başka oluyor..
    Bir amacım yok her sinirli taraftarın yapacağını yapıyorum , görüyorum sinirleniyorum , iki yüzlü taraftarlardan utanıyorum , ben emre veya tümer hakkında konuşmadım hiç ama çok gördüm yurtdışındayken mükemmel futbolcu deyip de Fener'e geldiğinde küçümseyenleri , aşağılayanları (bu rakam heralde %99.9 falandır) görüyorum.Şimdi ben gördüğümde sadece sinirle bakarım bu kadına ama en azından kötü futbolcu , faul yaptığında katil , hakeme sinirlendiğinde çirkef veya türlü türlü yakıştırmalarda bulunmuycam o iyi oyuncu olmaya devam edicek aynı benim takımımda oynarken ki zamanki gibi ama o süreçte kendinden kendine sahip çıkmış , saçma kompleksler dışında istediği parayı verebilecek , arkasında durmuş milyonlarca insan ve onun doping yaptığına inanan milyonlara oynayacak , o formayı giydiği an iyi oyunculuğundan birşey kaybetmeyecek ama yaptığı şey benim içimde yara olarak kalıcak.Ama biz Fenerbahçe taraftarıyız diğer takımların yaptığı gibi ekmeğine kadar laf getirmeyiz umarım duyarlı oluruz ve tepkimizi haklı ve güzel bir şekilde yaparız , her zamanki gibi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre'yi, Tümer'i içine sindiren, kabullenen birisi olmadığım ve her fırsatta onların çubukluyu giymesinden duyduğum rahatsızlığı bir şekilde dile getirdiğim için o hususta da içim rahat. Allah'a şükür, böyle konularda hazım problemim var.

Emre'nin Galatasaray yıllarını hatırlayıp, buna rağmen onu baştacı yapanların Fenerbahçeliliği ile benim Fenerbahçeliliğim aynı değildir. Bu kadar net söylüyorum. Ancak 2001 ve öncesinde daha küçücük çocuk olan arkadaşların Emre sempatisine anlayışla bakarım. Fakat 25 yaşın üzerinde olup, profilinde ve cümlelerinde Emre sevgisi akanların Fenerbahçesi benim taraftarı olduğum Fenerbahçe değildir; benim Fenerbahçem de, onların Fenerbahçesi değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bir amacım yok her sinirli taraftarın yapacağını yapıyorum , görüyorum sinirleniyorum , iki yüzlü taraftarlardan utanıyorum , ben emre veya tümer hakkında konuşmadım hiç ama çok gördüm yurtdışındayken mükemmel futbolcu deyip de Fener'e geldiğinde küçümseyenleri , aşağılayanları (bu rakam heralde %99.9 falandır) görüyorum.Şimdi ben gördüğümde sadece sinirle bakarım bu kadına ama en azından kötü futbolcu , faul yaptığında katil , hakeme sinirlendiğinde çirkef veya türlü türlü yakıştırmalarda bulunmuycam o iyi oyuncu olmaya devam edicek aynı benim takımımda oynarken ki zamanki gibi ama o süreçte kendinden kendine sahip çıkmış , saçma kompleksler dışında istediği parayı verebilecek , arkasında durmuş milyonlarca insan ve onun doping yaptığına inanan milyonlara oynayacak , o formayı giydiği an iyi oyunculuğundan birşey kaybetmeyecek ama yaptığı şey benim içimde yara olarak kalıcak.Ama biz Fenerbahçe taraftarıyız diğer takımların yaptığı gibi ekmeğine kadar laf getirmeyiz umarım duyarlı oluruz ve tepkimizi haklı ve güzel bir şekilde yaparız , her zamanki gibi
    İki yüzlü taraftar her takımda var, en basitinden tribünde maç izlerken aynı dakika içinde bir futbolcu hem dünyanın en yeteneksizi hem de kral olabiliyor. Ama genelleme yapmak yanlış, sen Fenerbahçe'li kimliğinle bakıyorsun, ben Galatasaray'lı, nasıl ki sen Emre ve Tümer hakkında konuşmadım diyorsan aynı şekilde bende Taurasi için dopingçi demedim. Ve bende eminim, bizzat çevremden biliyorum bu konumdaki bir oyuncu doping yapmaz diyenler de vardı. Bir de kaçırdığın bir nokta var, evet siz Fenerbahçeliler onun arkasında durdunuz ama taraftar herşey demek değil. Orada sorumlu olan kulüptür, esas arkasında durması gereken kulübünüzdü. Biraz empati yapıldığı zaman, bence oyuncu o kadar da haksız değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İki yüzlü taraftar her takımda var, en basitinden tribünde maç izlerken aynı dakika içinde bir futbolcu hem dünyanın en yeteneksizi hem de kral olabiliyor. Ama genelleme yapmak yanlış, sen Fenerbahçe'li kimliğinle bakıyorsun, ben Galatasaray'lı, nasıl ki sen Emre ve Tümer hakkında konuşmadım diyorsan aynı şekilde bende Taurasi için dopingçi demedim. Ve bende eminim, bizzat çevremden biliyorum bu konumdaki bir oyuncu doping yapmaz diyenler de vardı. Bir de kaçırdığın bir nokta var, evet siz Fenerbahçeliler onun arkasında durdunuz ama taraftar herşey demek değil. Orada sorumlu olan kulüptür, esas arkasında durması gereken kulübünüzdü. Biraz empati yapıldığı zaman, bence oyuncu o kadar da haksız değil.
    Şu an transfer olduğu kulübün yöneticilerinin, söz konusu branşta kaybettikleri şampiyonluk sonrası açıklamalarını düşününce, eski kulübünün yöneticileri bu konuda fazlasıyla destek oldular. Yolu açık olsun. Kalite açısından küçülmüş değildir Taurasi, küçülmeyecektir de. Bizzat şu anki yöneticileri dopingçilikle suçlamışlardı Taurasi'yi. Allah mesut etsin kendilerini.

Biz Taurasi olmadan şampiyon olduk bu sezon. Hatta Taurasi olayı nedeniyle Penny de gitmişti. Takımın iç motivasyonu, morali bozulmuştu. Hatta oyuncuların evlerine baskın yapılıyormuş. Buna rağmen şampiyon olduk. Seneye de Taurasi'ye karşı oluruz. Hem oynanırsa eğer daha zevkli geçer karşılıklı final serisi. Kazanırsak eğer, kazanmak da daha fazla haz verir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Şu an transfer olduğu kulübün yöneticilerinin, söz konusu branşta kaybettikleri şampiyonluk sonrası açıklamalarını düşününce, eski kulübünün yöneticileri bu konuda fazlasıyla destek oldular. Yolu açık olsun. Kalite açısından küçülmüş değildir Taurasi, küçülmeyecektir de. Bizzat şu anki yöneticileri dopingçilikle suçlamışlardı Taurasi'yi. Allah mesut etsin kendilerini.

Biz Taurasi olmadan şampiyon olduk bu sezon. Hatta Taurasi olayı nedeniyle Penny de gitmişti. Takımın iç motivasyonu, morali bozulmuştu. Hatta oyuncuların evlerine baskın yapılıyormuş. Buna rağmen şampiyon olduk. Seneye de Taurasi'ye karşı oluruz. Hem oynanırsa eğer daha zevkli geçer karşılıklı final serisi. Kazanırsak eğer, kazanmak da daha fazla haz verir.
    Benim haberim yok bahsettiğiniz açıklamalardan, araştıracağım. Şampiyon olmak için bir oyuncu yetmez zaten, takım olabilmek önemli.

Nesil
    2007

Baştan söyleyeyim bayan basketbolun "b"sinden anlamam lakin haberleri falan takip ediyoruz işte, birşeyler söylemeden geçemedim.

Bu bayanın transferine sevinmeyen tek Galatasaray'lı ben miyim?

Beyler kusura bakmayında bu bayanın Türkiye'den nasıl gittiği belli, normalde Galatasaray'a gelmeyeceği belli.Sırf P.Taylor diye birinin yüzünden bize geldiği konuşuluyor, intikam almak için bize geldiği konuşuluyor; kısacası bu bayan bizde oynamak için gelmedi.Yanlış transfer, isterse 100 yılın en iyi basketbolcusu olsun.Böyle bir yıldız transferi yapacağımıza 2.Lig basketbolcusu alsaydık daha iyiydi

Hemde Galatasaray'lılığa yakışıyor mu ya?En büyük rakibinin oyuncuyu nasıl gönderdiği belli.O kadar peşine düştü neler neler teklif etti, Türkiye'nin yaptığı hatayı örtmeye çalıştı.Hemen oyuncuya atlamak niye?Ayrıca bahsettiğimiz oyuncunun karakterinin de bu transfer dolayısıyla pek iyi olmadığını öğrenmiş olduk...

Transfer şekli, transfer edilen basketbolcu tamamiyle yanlış bence...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gerçekten artık zaferin tadı daha farklı olur bu saatten sonra.

2 önemli oyuncuyla daha ilgileniyoruz onlar da gelirse bu takim durdurulmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tartışmaya girmek amacım değil ama ben demiştim dopingçi denmesi normal taraftar psikolojisi diye.Ama Taurasi üzerinden bize saldıranlar takımı dopingle suçlayanlar utanması gereken kişiler.

Mesela uAburak89 yazmış katil Emre mevzusunu.Ben hatırlamıyorum ama varmış öyle bir şey o gün ben de stadda olsaydım ben de bağırırdım öyle taraftar psikolojisiyle.Ama Emre üzerinden Galatasaray kulübünü katil ilan etseydim o zaman iş daha kötü bir yere giderdi.

Belki de Fenerbahçe'li arkadaşların ağrına giden bu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tartışmaya girmek amacım değil ama ben demiştim dopingçi denmesi normal taraftar psikolojisi diye.Ama Taurasi üzerinden bize saldıranlar takımı dopingle suçlayanlar utanması gereken kişiler.

Mesela uAburak89 yazmış katil Emre mevzusunu.Ben hatırlamıyorum ama varmış öyle bir şey o gün ben de stadda olsaydım ben de bağırırdım öyle taraftar psikolojisiyle.Ama Emre üzerinden Galatasaray kulübünü katil ilan etseydim o zaman iş daha kötü bir yere giderdi.

Belki de Fenerbahçe'li arkadaşların ağrına giden bu.
    Bravo, içimden geçenleri dökmüşsün buraya.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe potada şov yaptı

17 Mayıs 2011 13:14 | NTV Spor ve Ajanslar
    Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda antrenörlüğe Yunan Antrenör George Dikeoulakos'u getirdi. Sarı lacivertliler ayrıca, Letonyalı basketbolcu Elina Babkina, Zane Tamane ve Tarsus Belediye takımında oynayan Kübra Siyahdemir'i renklerine bağladı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda, Lazslo Ratgeber’den boşalan baş antrenörlüğe geçtiğimiz sezon Polonya’nın Lotos Gdynia takımını çalıştıran ve Letonya Milli Takımı’nın da antrenörlüğüne devam eden Yunan Antrenör George Dikeoulakos getirildi.

Fenerbahçe ayrıca, geçtiğimiz sezon Polonya’nın Lotos Gdynia takımında forma giyen Letonyalı basketbolcu Elina Babkina, geçtiğimiz sezon Macaristan’ın Euroleasing Sopron takımında forma giyen Letonyalı Zane Tamane ve geçtiğimiz sezon Tarsus Belediye takımında oynayan Kübra Siyahdemir ’i transfer etti.
    2009-2010 sezonunda ülkesi Yunanistan’ın Sony Athinaikos takımını çalıştıran, takımına Yunanistan ligi, Yunanistan kupası ve Eurocup şampiyonluğu yaşatan Dikeoulakos, 2010-2011 sezonunun Ocak ayında Polonya’nın Lotos Gdynia takımı ile anlaştı. Yunan antrenör, takımıyla Polonya Kupasını müzesine götürmeyi başardı. Dikeoulakos bu sezon FIBA tarafından düzenlenen ve bayanlar Avrupa Basketbolu’nun önemli organizasyonlarından All-Star maçında Avrupa takımının antrenörlüğünü de yapmıştı.
    1997-2005 yılları arasında ülkesinde Akadimia, Milonas, Dani Atina, Olympiakos, Panionios ve Panagao gibi takımları çalıştıran Yunan antrenör, 2006-2009 yılları arasında da Yunanistan Bayan Milli Basketbol Takımı’nı çalıştırdı. George Dikeoulakos aynı zamanda 18 Haziran’da Polonya’da başlayacak Bayanlar Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Letonya Milli Takımı’nın da antrenörlüğünü yapacak.
    Bayan Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kaldıran Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, 2011-2012 sezonu için kadro oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, kadrosunu Avrupa’nın ve Türk Basketbolu’nun önemli isimleriyle güçlendirmeye devam ediyor. Fenerbahçe yeni sezon için kadrosuna kattığı isimler arasında yer alan Elina Babkina, Avrupa basketbolunun en önemli isimleri arasında yer alıyor. Kariyerine ülkesi Letonya’nın TTT Riga takımında başlayan ve 2004-2008 yılları arasında bu takımın formasını giyen Elina Babkina, 2008-2009 sezonunu da ISBL takımında geçirdi. 2005 yılında henüz 16 yaşındayken 20 yaş altı Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Letonya Milli Takımı’nın önemli isimlerinin başında gelen Babkina daha sonra Polonya’nın Lotos Gdynia takımına transfer oldu. 2007 Bayanlar Avrupa Şampiyonasına parmağındaki kırıktan dolayı katılamayan Babkina, Lotos Gdynia formasıyla geçtiğimiz sezon bayanlar Euroleague B Grubu’nda mücadele etti. Euroleague’de forma giydiği 9 maçta 13.2 sayı, 3.2 ribaund ve 4 asist ortalamalık bir çizgi yakalayan Babkina, takımının 13 Ocakta Fenerbahçe’yle oynadığı maçta kaydettiği 21 sayıyla Euroleague kariyerinin en iyi performansını elde etti.
    Zane Tamane de Fenerbahçe’de
    Fenerbahçe, Letonya’nın yıldız isimlerinden Zane Tamane’yi de kadrosuna kattı. 27 yaşındaki Letonyalı oyuncu Zane Tamane kariyerine ülkesinde Klondaika Riga takımında başladı. Daha sonra Birleşik Devletlerde NCAA’de Western Illınois ve WNBA’de Washington Mysticks takımlarında oynayan Tamane, 2006-2007 sezonunu İspanya’da Barcelona takımında geçirdi. 2010 yılında transfer olduğu Macaristan’ın Euroleasıng Sopron takımına gelmeden önce Rusya’da Nadezda Orenburg ve Çek Cumhuriyeti’nde USK Blex Prag takımlarında forma giydi. 2 metre boyunda ve pivot pozisyonunda oynayan Zane Tamane, Euroleague 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’yle aynı grupta yer alan Euroleasing Sopron takımında 11.5 sayı, 8.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamasıyla oynadı. Takımının 8’li finalde İspanya’nın Ros Casares takımına elendiği sezonda Zane Tamane, Euroleasing Sopron’un Fenerbahçe’yle B Grubu’nda İstanbul’da oynadığı ve 89-72 kaybettiği maçta 8 sayı 8 riboundla, Macaristan’da oynanan ve Fenerbahçe’nin 92-81 kazandığı maçtaysa 8 sayı 6 ribaundluk bir oyun ortaya koymuştu. Tamane, Euroleague kariyerinde en fazla sayıyı yine 2010-2011 sezonunda Lotos Gdynıa karşısında 20 sayılık performansıyla sergilemişti.
    Tarsus’tan Kübra Siyahdemir transfer edildi
    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Bayanlar Basketbol Liginde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Tarsus Belediyesi’nden 24 yaşındaki forvet oyuncusu Kübra Siyahdemir’i de kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezonu 9.56 sayı, 3.1 ribaund ve 2.3 asist ortalamasıyla tamamlayan Kübra Siyahdemir, ligde çıktığı 13 maçtaysa çift haneli rakamlara ulaşmıştı. All-Star maçına da çağrılan Kübra Siyahdemir takımının Alanya Belediyesi ile oynadığı normal sezon karşılaşmasında 24 sayı 10 ribaund’la double double yaptı.
    Matovic, Mccoughtry, Taylor ve Nevlin’le sözleşme uzatıldı
    Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde üst üste 6. kez şampiyon olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı ayrıca, ligde 13.5 sayı, 4.6 ribaund ortalamasıyla oynayan Sırp Ivana Matovic ve Ocak ayında Macaristan’ın Euroleasıng Sopron takımından transfer edilen Birleşik Amerikalı Angel Mccoughtry’nin sözleşmeleri 1’er sezon uzatıldı. Angel Mccoughtry Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 18 maçta 17.9 sayı ve 6.9 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. Fenerbahçe, Avustralyalı oyuncusu Penny Taylor ile ise 1 yıllık sözleşme uzatmıştı. Penny Taylor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde ve Avrupa’da ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Avustralyalı yıldız, özellikle Euroleague’de grup maçlarının tamamlanmasının ardından, forma giymemesine rağmen sezonun sayı kraliçesi oldu. Ortalama 30.5 dakika süre ile oynayan Taylor, 19.2 sayı averajı ile ilk sırada yer alırken, 7.6 ribaund ve 3.7 asist ortalamaları ile oynadı.Bayanlar Basketbol Ligi’nde de skor yükünü üstlenen başarılı oyuncu, 18.70 sayı ortalaması ile takımının sayı lideri oldu. Avustralyalı yıldız, skorer oyunun yanı sıra 4.6 ribaund, 2.8 asist ve 0.5 blok ortalamalarıyla da takımına katkıda bulundu. Takımımız ayrıca pivot Kristien M. Nevlin ile de sözleşme uzattı.
    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Koç Lazslo Ratgeber, Horakova, Jakobsen, Tammy Sutton Brown ve Şaziye İvegin ile de yollarını ayırdı.
    Kaynak: Fenerbahçe.org

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Basketbolcular hakkında hiç bir bilgim yok ama resme bakınca Gayet güzel transferler yaptığımızı anladım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamane hamlesi çok yerinde bir hamle. Uzun açığını kapatacak bir oyuncu. Babkina içinde diyecek birşey yok. Sahada dursun yeter

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Angel'in kalmasına çok sevindim. Bu sezon sıkıntılar yaşasa da önümüzdeki sezon onun için daha güzel geçecektir. Şaziye'nin ayrılmasına da ayrıca sevindim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şaziye Galatasaray'da

19 Mayıs 2011 19:46 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe'den Şaziye'yi renklerine bağladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Medical Park, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Şaziye İvegin ile 1 artı 1 yıllık anlaşmaya vardı.
    Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe formasını giyen Şaziye İvegin ile 1 1 yıllığına kesin anlaşmaya varıldığı bildirildi.
    Daha önce 2008-09 sezonunda da Galatasaray forması giyen 1.80 metre boyundaki Şaziye İvegin eski takımı Fenerbahçe ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
    Bu arada, Galatasaray Medical Park, daha önce de Fenerbahçe forması giymiş Taurasi'yi renklerine bağlamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Malesef Fenerbahçe bu transferlerle vites küçültmüştür. Çok daha önemli oyuncular beklerdim. En güzel haber ise Şaziye'den kurtulmak oldu. Ama menejer bir akraban olunca işte böyle her daim piyasan oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şaziye İvegin'in hala daha transfer yapmasını anlayamıyorum. Bu kızın ne artı özelliği varda bütün takımlar bu oyuncuyu almaya çalışıyo.

Hakan abi bende transferlerden mennun değilim ama sende biliyosunki bu sene UMMC kafayı kırdı. Dünya üzerinde ne kadar iyi oyuncu varsa aldılar. 2 tane fazladan kıta dışı oyuncuları var. Bu 2 oyuncuyu bıraksalar onları anında kaparız zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çubuklu formadan uzak dursun da, nerede oynarsa oynasın.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kimi gazetelerde, artık nasıl bir zihin yapısıysa, Şaziye'nin Galatasaray'la sözleşme imzalamasını, "Galatasaraya'dan Fener'e bir çalım daha" diye başlıklandırmamış mı? Güler misin, ağlar mısın? Kadını bütün sezon kovdurmak için yazdık, çizdik, 5 dakika süre verse Ratgeber'i eleştirdik. Çünkü Botaş yıllarındaki Şaziye'yle ilgisi yok. İlk Fenerbahçe macerasında da arada sırada iyi maçlar çıkardığı oldu ama bir kere İtalya'ya gitti, gidiş o gidiş... Sonra ara ki bulasın Şaziye'yi... Neyse, hayırlı olsun Galatasaray'a.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Samsun Basketbol Kaan Artun ile yeniledi

2 Haziran 2011 17:50 | NTV Spor ve Ajanslar
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Antrenör Kaan Artun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Antrenör Kaan Artun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    SBK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi, kulüp binasında yapılan imza töreninde, yeni sezonda daha iyi bir takım ile taraftarların karşısına çıkmak ve dinamik bir ekip oluşturmak için Kaan Artun ile çalışmaya karar verdiklerini açıkladı.
    Çiftçi, ''Basketbol kulübümüzün yeni sezona daha verimli, daha başarılı başlayabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarını bitirme aşamasına kadar getirdik. Teknik aşamayı bitirdik. Buna en büyük katkıyı sağlayacak baş antrenördür. Bu konuda da takımın başına, geçmiş dönemlerden tanıdığımız, teknik bilgisiyle olsun, karakter yapısıyla olsun güvendiğimiz bir isim olan Kaan Artun'u getirme kararı aldık'' dedi.
    Çiftçi, 11 Haziran Cumartesi günü kulübün olağanüstü genel kurula gideceğini de sözlerine ekledi.
    Artun ise kendisine güvenen kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BOTAŞ, Quianna Chaney ile anlaştı

13 Haziran 2011 13:22 | NTV Spor ve Ajanslar
    Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Botaşspor, dış transferde ABD'li Quianna Chaney ile anlaştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Botaşspor, dış transferde ABD'li Quianna Chaney ile anlaştı.
    Genel menajer Abdullah Kutlu, yazılı açıklamasında, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Kutlu, dış transferde 2009-2010 sezonunda Türkiye'de Samsun Basketbol takımında, geçen sezonda Ermenistan'ın Hatis Yerevan takımında oynayan Chaney ile anlaşma sağladıklarını bildirdi.
    Daha öncede Courtney Paris ve Marina Kress'i kadrolarına kattıklarını anımsatan Kutlu, ''Transferlerimiz devam edecek. Yeni sezonda çok daha güçlü bir Botaşspor yaratabilmek için elimizden geleni yapıyoruz'' ifadesini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'a Ilona Korstin bombası

16 Haziran 2011 Perşembe 14:39

Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı, dünyaca ünlü bayan basketbolcu Ilona Korstin ile anlaştı.

1.83m boyunda, forvet pozisyonunda oynayan Rus oyuncu Rusya Milli Takımı'nın da ilk beşinde yer alıyor.

Daha önce Avrupa'nın önde gelen bayan basketbol takımlarından Fransa'nın Bourges, Rusya'nın CSKA Moskova ve Spartak Moskova takımlarında oynayan Korstin, oynadığı kulüplerde 2 Euroleague şampiyonluğu ve 5 Lig Şampiyonluğu yaşarken, Rusya Milli Takımı ile 3 Avrupa Şampiyonluğu, 2 Dünya İkinicliği ve 2 Olimpiyat Üçüncülüğü yaşadı.

Ilona Korstin'in parlak kariyerinin yanında, güzelliğinin de Bayan Basketbol ligine büyük renk katması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok bomba transfer yapmış Beşiktaş ayrıca kızda çok güzelmiş maşAllah

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bayan Basket maçlarını kaçırmam artık Ama asıl erkek baskete el atsalar iyi olacak. Malum sorunlar bitmek bilmiyor orda...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Monica Wright BOTAŞ'ta

17 Haziran 2011 11:08 | NTVSpor.net
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden BOTAŞ, Polonya'nın Lotos ekibinden 23 yaşındaki Monica Wright'ı kadrosuna dahil etti.

SERKAN ŞENYÜREK - Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde art arda yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine toplayan Botaşspor dördüncü yabancı olarak Monica Wright ile anlaşmaya vardı.
    1988 doğumlu ve 1.78 boyundaki Wright, geçtiğimiz sezon Euroleuge'de Final Four oynayan Polonya temsilcisi Lotos takımında forma giydi. 23 yaşındaki genç oyunucu Monica Wright Euroleuge'de 2 sayı, 7 ribaund ve 5 asist performansıyla haftanın oyuncusu seçilmişti. Ayrıca Euroleuge elemelerinde Fenerbahçe'ye karşı forma giyen yıldız basketbolcu birinci maçta 24 sayı, 6 assist ve diğer maçta ise 23 sayı 8 ribaund ile oynayarak takımının tur atlamasında önemli rol oynadı.
    Polonya'nın Gdynia kentinde düzenlenen FIBA Euroleague All Star 2011' de forma giyen Monica Wright çok başarılı bir sezon geçirdi. Geçen yıl WBNA Draft'ına ikinci sıradan seçilen ve çaylak sezonunda Minnesota' da 11.1 sayı, 2.9 ribaund, 1.5 asist ortalamasıyla oynayan Monica Wright savunması, şutu ve penetre özelliği ile de dikkat çekiyor.
    Art arda yabancı transferlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen BOTAŞ Genel Menajeri Abdullah Kutlu, ligde ve Avrupa Kupalarında başarıyı hedef seçtiklerini ve bu doğrultuda transfer yaptıklarınını söyledi. Yönetim kurulunun büyük çabası ve teknik heyetin katkılarıyla güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını anlatan Abdullah Kutlu, "Monica Wright da gerçekten değerli bir oyuncu. Eksik bölgelerimizi bir bir tamamladık. Oyun kurucu bölgesinde eksiğimiz var en kısa zamanda onu da tamamlayacağız" diye konuştu.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri