Originally Posted by
uAburak89
İki yüzlü taraftar her takımda var, en basitinden tribünde maç izlerken aynı dakika içinde bir futbolcu hem dünyanın en yeteneksizi hem de kral olabiliyor. Ama genelleme yapmak yanlış, sen Fenerbahçe'li kimliğinle bakıyorsun, ben Galatasaray'lı, nasıl ki sen Emre ve Tümer hakkında konuşmadım diyorsan aynı şekilde bende Taurasi için dopingçi demedim. Ve bende eminim, bizzat çevremden biliyorum bu konumdaki bir oyuncu doping yapmaz diyenler de vardı. Bir de kaçırdığın bir nokta var, evet siz Fenerbahçeliler onun arkasında durdunuz ama taraftar herşey demek değil. Orada sorumlu olan kulüptür, esas arkasında durması gereken kulübünüzdü. Biraz empati yapıldığı zaman, bence oyuncu o kadar da haksız değil.
Şu an transfer olduğu kulübün yöneticilerinin, söz konusu branşta kaybettikleri şampiyonluk sonrası açıklamalarını düşününce, eski kulübünün yöneticileri bu konuda fazlasıyla destek oldular. Yolu açık olsun. Kalite açısından küçülmüş değildir Taurasi, küçülmeyecektir de. Bizzat şu anki yöneticileri dopingçilikle suçlamışlardı Taurasi'yi. Allah mesut etsin kendilerini.
Biz Taurasi olmadan şampiyon olduk bu sezon. Hatta Taurasi olayı nedeniyle Penny de gitmişti. Takımın iç motivasyonu, morali bozulmuştu. Hatta oyuncuların evlerine baskın yapılıyormuş. Buna rağmen şampiyon olduk. Seneye de Taurasi'ye karşı oluruz. Hem oynanırsa eğer daha zevkli geçer karşılıklı final serisi. Kazanırsak eğer, kazanmak da daha fazla haz verir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...